Bedingungen fur Produktbewertungen gepruft und in der Regel innerhalb von 2-4 Werktagen veroffentlicht.Bewertungen (0)Vielen Dank fur Ihre Meinung!Ihre Bewertung ist bei uns eingegangen.
MarxDie angegebenen Informationen beziehen sich auf den ausgewahlten Markt zum Zeitpunkt des Aufrufs bzw.
Soweit der Artikel nur online bestellbar ist, gilt der angezeigte Preis fur Online Bestellungen.Alle Preisangaben in EUR inkl.
Tartosan talajjal vagy vizzel erintkezo fafeluletek eseten nem biztosit kielegito vedelmet. Keine Gewahr fur Anderungen.Ihre Browsereinstellungen verbieten die Verwendung von Cookies. Feluletek: Kezeletlen es korabban impregnalt fatargyak (ajto, ablak, zsalugater, homlokzati boritas, oromdeszka, erkelykorlat, fakerites, lamberiak, stb. 9444472Farbige Holzschutzlasur auf Alkydharz-Losemittelbasis, fur Holz im Freien.Inahlt reicht fur ca. Tulajdonsagok: nagyon jo tapadas kezeletlen fan jo folyasi tulajdonsagok mikroporozus konnyu felhordani megovja a puha fat a szurkulestol teljesen attetszo A fa szerkezetet kihangsulyozza, ez fugg a fa fajtatol is.


Alkid mugyantat, adalekokat, oldoszert, a szines valtozatok idojarasallo pigmenteket tartalmaznak. ALAPOZAS: Az elokeszitett fafeluletet Supralux Xylamon impregnaloszerrel telitesig alapozzuk, majd 24 oraig szaradni hagyjuk. VEDELEM: A Supralux Vekonylazurt 1-2 retegben hordjuk fel, az egyes retegek kozott 24 ora szaradast biztositva. A tartossagot meghatarozza a fa tipusa, az epulet minosege, a bevonas, a belso festesi munkaknak a feltetele, a termek felvitelenek a modja.
Felhasznalas elott egybefuggoen tavolitsuk el a festek feluleterol az esetleges borreteget es az anyagot alaposan keverjuk fel.
Kulteri felhasznalas eseten a keverek legfeljebb 30% szintelen Supralux Xyladecor Vizes Bazisu Vastaglazurt tartalmazhat.
Feluletkezeletlen famunkak kulterben Hordjon fel egy reteg alapozo bevonatot a Supralux Xylamon Vizes Bazisu Impregnaloszer keszitmenybol a fa teliteseig. Feluletkezeletlen famunkak belterben Enyhen csiszolja meg a feluletet es tavolitsa el a port.


Felujitas 2-3 ev mulva, a felhordott rendszertol es az epulettol fuggoen, tisztitsa meg es enyhen csiszolja meg a feluletet.
Javitsa ki a hianyossagokat es hordjon fel 1 vagy 2 tovabbi reteget a Supralux Xyladecor Vizes Bazisu Vastaglazur-bol a felulet egeszere. Megjegyzes Annak erdekeben, hogy jo eredmenyt kapjon fontos, hogy a szaradasi ido a ket Supralux Xyladecor Vizes Bazisu Vastaglazur reteg kozott ne legyen 2 hetnel hosszabb. Tolgyfan, merbau-, afzelia-, framire-fan oldoszeres rendszer hasznalatat javasoljuk vizes helyett.
Megjegyzes Vizszintes felulet bevonasa Az epitkezes alatt , javasoljuk, hogy a vizszintes feluleteket takarjak be muanyag vagy aluminium foliaval, megelozve a felulet elszinezodeset, amit a malter es a cement okozhat.Stomach fat burner band
Best fat burning interval running calculator
Natural fat burners reviews 2014
Number one food that burns belly fat quickly


Comments »

  1. Author: O_R_K_H_A_N, 03.12.2015 at 10:31:12

    Teacher, wether it is five pounds you want to shed sugar control in people.
  2. Author: Diana_84, 03.12.2015 at 20:47:40

    From healthy diet plans to helpful weight loss tools, here you with the.