Laleah zet de volgende poll in the spotlight:Zou jij de autoruit inslaan als er in een auto in de zon een oververhitte hond zit opgesloten? Dit verhaal speelt zich af in het hof van Windsor Castle, Engeland in de Late Middeleeuwen.
Engeland is nog onder de duim van het geloof, aartsbischoppen en kardinalen zitten aan het hof. Emma liep naar het beeld toe, voordat ze er aangekomen was struikelde ze over een los zitten de tegel. Eleanora is de enigste dochter van de koning van Schotland, en is altijd als heilig behandeld door haar ouders. Haar vader heeft het haar altijd verweten dat ze geen jongen was, maar het was beter dan niets zei hij dan tegen haar. 21 juli 1407 haar 12 trouwde ze met Eduard III of Winchester (19 destijds), op 15jarige leeftijd was ze zwanger van haar eerste kind.
Haar vader en moeder zijn vergiftigd op haar bruiloft, het is nog steeds onduidelijk wie dit gedaan heeft.


Gezinssituatie: Getrouwd met Eleanora Windsor waarmee hij 7 kinderen heeft, en al 1 kleinkind.
De twee dove dochters zijn naar een klooster gebracht en worden daar groot gebracht door the nonnen. Het hele land was geschokt toen Lady Collete Bogia met King Eduard II Winchester ging trouwen, Colleta Borgia kwam uit Italie en was het bastaardkind van de paus Innicentos IV en daarom zag het hele land dit niet aankomen. Gezien Marcus koning zou worden wou Eduard kardinaal worden en was hier van jongs afaan al mee bezig. Toen Eduard Eleanora ontmoeten vond hij haar perfect en zij vond hem ook perfect, gezien hij zo zachtaardig en lui was kon Eleanora hier perfect op inspelen.
Engeland is onder het regime van een koning maaar word gerund door de koningin van het land. Gezien haar moeder Jaqueline of Gloucester pas op haar 37ste zwanger werd en haar dus als wonder beschouwden. En het zal zo gaan, toch ondanks dat ze zo achterbaks is, zorgt ze wel goed voor de welzijn van Engeland.


Toen zijn broer met Cathlijn van Braband ging trouwen, zonder toestemming van zijn vader of die van de vader van Cathlijn. Maar ze is wel slim, daardoor heeft ze goed op gelet tijdens de vergaderingen van haar vader. Colette en Eduard II kregen nog 2 kinderen, een oudere zoon, de aanstaande koning Marcus en nog een jongere dochter Helena.
Hierdoor heeft ze veel kennis over legertechnieken maar ook hoe je een landdeel kan beheren, financieen ervan en hoe je ze onder de duim houd.Free website maker mobile
Free job site ireland
Relationship dating site 65
Comments to «Quizlet 6 times tables»

  1. Lihon writes:
    Man for you us, but every single 1 of us leans much more in a single way or the.
  2. LEDY_BEKO writes:
    Genuinely is and how to bring it out of your self, since your some comments, where the girl.