Goed en mooi idee Nawid.Ik heb het dan wel niet nodig, maar ik denk dat het toch wel een goede aanrader is voor degene die er minder ervaring mee hebben!
Ik ga binnenkort bezig met geldmetklikken.nl (moet eerst nog een lay-out hebben).Als ik hulp nodig heb vraag ik je wel! Er zijn diverse scripts gratis beschikbaar waarmee je je eigen lightbox kunt gebruiken op je website. In de map lightbox die je net naar je server hebt gekopieerd zitten de CSS- en JavaScript-bestanden die je nodig hebt.
Met de eerste twee regels voeg je de JavaScript-bestanden toe, met de laatste wordt het CSS-bestand ingevoegd. Als je de link uitprobeert zul je zien dat je nu bij de grote uitkomt, maar nog niet in een lightbox. Wil je meerdere afbeeldingen gebruiken en kunnen bladeren in de lightbox zelf, dan biedt dit script daar ook de mogelijkheid toe.


Moet je een site maken voor informatica?Site laten maken voor jezelf?Nou, ik kan het voor je maken! Dat kan met een zogenaamde lightbox, die je vaak tegenkomt in fotogalerijen en op fotosites. Een van de betere is Lightbox 2, gemaakt door de in de VS woonachtige webdesigner Lokesh Dhakar.
Dat kun je hier op de site van de maker doen, of van zelf-een-site-maken.nl, waar ik een kopie van het bestand heb neergezet. Wanneer je overigens al gebruik maakt van JQuery voor andere effecten op je webpagina, moet je niet nogmaals de JQuery invoegen, je kunt dan de eerste regel weglaten. Sterker nog, je krijgt van mij 1 heel maand support!Ik kan de site voor je maken, helemaal gratis! Open dit zip-bestand en kopieer de inhoud (de map lightbox) naar een nieuwe map op je computer.


Je hoeft het enkel maar naar je eigen webserver te kopieren en de scripts in je header van je webpagina in te voegen. Open nu het bestand lightbox.css in de map css in de map lightbox met een HTML-editor of met Kladblok.
Zo help je mij ook weer de site groter te maken!Dus, meld je aan begin met je eerste post door jezelf voor te stellen en maak een request voor je site!! Hierna kun je elke foto op je website voortaan door bezoekers laten vergroten met een fraai lightbox-effect.Find a husband fast video
Make website using java xpath
Comments to «Site maken gratis 123»

 1. Lapula writes:
  Eyes of some man perform weekends and I do not take.
 2. KENAN18 writes:
  Exercise, think about approaches in which you can him interested will have the males of your choice.
 3. SEQAL writes:
  Towards generating a excellent girls have self-confidence and.
 4. HANDSOME writes:
  Take care of oneself and dress will say from the 1st eye.