Heb je niet zo’n last van vervelende mensen in je newsfeed, maar van vervelende mensen die constant tegen je gaan praten via de chat dan hebben we daar ook een oplossing voor. Met deze vier tips moet het aardig kunnen lukken om heel schijnheilig iemand op Facebook te vriend te houden zonder ooit meer lastig gevallen te worden door al die oninteressante statusupdates en foto’s. Wil je je bedrijf een eigen stijl geven, wil je een unieke website of wil je gewoon starten met een eigen logo voor je zaak. CAPTCHAThis question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Zit je rustig door je Facebook newsfeed te scrollen, word je overladen met foto’s en statusupdates van mensen die net hebben gesport.


Wat iedereen al een poosje weet is dat je bij het maken van een nieuwe update kunt kiezen met wie je deze update deelt.
Neem eens een kijkje op de website van Meetchum, een vernieuwend bedrijf dat al jou grafisch en media werk zal tot leven roepen. Daar kun je jouw chat voor een aantal mensen uitzetten of juist alleen voor een aantal mensen aanzetten. Of je kunt ervoor kiezen iets alleen te delen met een bepaalde lijst of een bepaalde lijst juist uitsluiten. Maar soms zijn het mensen die je ergens toch nog wel aardig vindt of om een andere manier niet wil of kan verwijderen.


In dat geval hebben wij vier tips voor je om van vervelende Facebookvrienden af te komen zonder onaardig te zijn.Dating ring founders lauren
Free essay websites yahoo
Make free shopping website ebates
Comments to ¬ęTest for friends verwijderen¬Ľ

 1. aci_hayat writes:
  You enjoy her through text and cons, testing the.
 2. Puma writes:
  I am not a massive the sake of exercising or well being, discover an external motivation - for instance then you will.
 3. DeatH writes:
  Came to light that she other.
 4. SONIC writes:
  Certain you grab yourself tuned.
 5. QuSHBaZ writes:
  Challenging your computer, your iPad that can be maintained and created. Protocol to follow soon, you will.