Holistic med for anxiety,herbal medicinal plants of india,herpes simplex management guideline,herpes viral vectors for gene therapy - 2016 Feature

admin 17.12.2013

????? ??? ?????????? ??? ?? Holistic Med BacteFlora Plus 30 ???????? ??? ??????? ????????? ???? ?????? ???????! A BYAS ket rendkivul hatekony, egymassal osszhangban levo hatomechanizmust egyesit: Egyreszt egy microcomputer vezerlesu kezi gepet, a Bionic Liftert, amely az iontoforezis altal az ertekes hatoanyagokat azokba a melyebb retegekbe is eljuttatja, ahol a bor oregedesi folyamatai mennek vegbe, ahova a hagyomanyos kozmetikai szerek nem jutnak el. A BYAS apolorendszer elsopro sikere a hatasmechanizmusok es hatoanyagok tokeletes osszjatekan alapszik. Manapsag a kozmetikai hatoanyagok galvanaram (= iontoforezis) segitsegevel melyebb borretegekbe torteno gyenged eljuttatasa, a kozmetikai ipar altal vilagszerte az egyik legnagyobb sikerrel alkalmazott kezelesek koze tartozik a bororegedes lathato jeleivel szemben folytatott harcban.
Ennek az oka kezenfekvo: A legtobb ranctalanito krem csupan a millimeter ezrelekevel csokkenti a rancok melyseget (0,001 mm). A frekvenciamentesseg a Bionic Lifter alkalmazasa szempontjabol azert rendkivul fontos, mivel ily modon nem jutnak zavaro rezgesek a testbe es ezaltal a sejtekbe, amelyek a sejtek specifikus sajat rezgeset megvaltoztatnak, es vegul megbetegedesukhoz vezetnenek. A mikrovibracio felkesziti a bort a specialis hatoanyagok celzott, iontoforezis altali bevitelere. A Bionic Lifter ezen felul lifting uzemmodban az EMS technologiajat (elektromos izomstimulacio) is alkalmazza.
A Galway Egyetemen vegzett klinikai tesztek bebizonyitottak, hogy: „Az elektromos izomstimulacio (EMS) az arcizmok volumenet atlagosan 18,6 szazalekkal novelte. Elso lepeskent a bor melyrehato tisztitasara es meregtelenitesere kerul sor a rendkivul hatekony BYAS Purifying Detox Serum segitsegevel. Miutan a bort optimalisan felkeszitettuk a hatoanyagok befogadasara, a BYAS Rejuvenating Supreme Serum specialis oregedesgatlo (anti-aging) hatoanyagai a Bionic Lifter segitsegevel a bor melyebb retegeibe hatolnak. Ezen kivul a bor tobb nedvesseghez is jut, mivel a melyebb retegekbe bevitt hyaluronsav a sajat sulya akar 1000-szeresenek megfelelo mennyisegu nedvesseget is kepes megkotni.
A tokeletes finishrol a felsobb borretegekben a BYAS nappali krem es a BYAS ejszakai krem specialis algahatoanyag-formulai gondoskodnak. A BYAS ejszakai krem kulonleges oregedesgatlo (anti-aging) aktiv tengeri alga kombinacioja atveszi a bor ejszakai regeneracios szerepet.  A sejtmegujito folyamatok beindulnak es ezaltal reggelente sugarzoan ude borrel ebred.


Eltavolitja a felesleges faggyut, szennyezodeseket es az elhalt hamsejteket a bor felszinerol.
A BYAS Rejuvenating Supreme Serum hyaluronsavat mind nagy molekulatomegu, mind kis molekulatomegu formaban tartalmaz. A holisztikus BYAS borapolo rendszer utolso lepeskent a felsobb borretegeket is apolja.
Masreszt a kivalasztott apolotermekeket, amelyek az egyedulallo 3-fazis-hatorendszernek koszonhetoen tokeletes osszhangot alkotnak egymassal. A Bionic Lifter az iontoforezis bizonyitottan hatekony koncepciojat a galvanikus aram segitsegevel hasznalja ahhoz, hogy a BYAS szerumok specialis hatoanyagait - a bor sajat vedekezo mechanizmusait legyozve - azokba a melyebb retegekbe is eljuttassa, ahol a bor oregedesi folyamatai mennek vegbe, ahova a hagyomanyos kozmetikai szerek nem jutnak el.
Lehetetlen ennel nagyobb hatast elerni, mivel a bor sajat vedekezo mechanizmusa gatolja a hatoanyagok melyebb borretegekbe valo jutasat. A melymasszazs fellazitja a borsejtek szerkezetet es kiboviti a melyebb borretegek sejt kozotti tereit. Mindez fokozza a verellatast, amelynek koszonhetoen ezzel egyidejuleg a ho a melyebb szovetretegekbe is eljut.
A BYAS specialis szerumok ionizalt hatoanyagai ezaltal gyengeden kerulnek a bor melyebe, ahol kifejtik hosszantarto hatasukat es mindemellett a kollagen es elasztin sajat termeleset is javitjak.
A bor ezutan keszen all a specialis hatoanyagok melyebb borretegekben valo befogadasara, ahol azok vegul kifejtik feszesito es regeneralo hatasukat. Mindez serkenti a sejtosztodast, ami a kovetkezo hatasokkal jar: A bor rugalmasabb lesz a szervezet sajat elasztin es kollagen termelesenek ujra aktivalodasa altal. A kivalasztott tengeri alga kombinacio a karos kornyezeti hatasok, mint peldaul UV-sugarzas kovetkezmenyeben kialakult szabad gyokok ellen hat. Kizarolag kulsoleges hasznalatra, reggel es este, az iontoforezissel mukodo Bionic Lifter keszulekkel (+ polus, anod). Tamogatja a bort a karos kornyezeti hatasok kovetkezmenyeben kialakult szabad gyokok elleni vedelemben es megakadalyozza a bor ido elotti oregedest.


Az EMS stimulalja az izom-osszehuzodasokat, ami azt jelenti, hogy a Bionic Lifter segitsegevel az arc visszanyeri eredeti termeszetes volumenet. A szerum specialis hatoanyagai a Bionic Lifternek koszonhetoen a bor melyebb retegeibe is eljutnak es ezaltal a bor porusainak melyen is hatekonyan eltavolitjak a karos szennyezodeseket. A molekulak kulonbozo meretei gondoskodnak arrol, hogy a hatoanyagok nagyobb borfeluletet erjenek el, mint a monomolekularis valtozatok eseteben. Lathatoan kisimitja a felsobb borretegeket, helyreallitja a felham rugalmassagat es suruseget, gondoskodik a nedvesseghaztartas hatekony szabalyozasarol. Fokozza a termeszetes borregeneralo mechanizmusokat, igy az ejszaka folyaman rendkivuli nyugtato hatast fejt ki. Ezen ugynevezett „galvanikus aramok” hatasait illetoen idokozben szeles koru kutatasok es tudomanyos vizsgalatok folytak es kerultek dokumentalasra.
A BYAS Rejuvenating Supreme Serum a holisztikus BYAS borapolo rendszer masodik lepeset kepezi. 116 kr Self Vitamin D Forte 5000 IU 100 tabletter Self Vitamin D Forte 5000 IU 100 tabletter Fraktfritt! Tokeletesen elokesziti a bort a tovabbi, iontoforezis segitsegevel torteno, melyrehato borapolasra. 119 kr 3 x Genacol 100% Collagen 90 kapslar 3 x Genacol 100% Collagen 90 kap, fraktfritt 939 kr Pharbio Omega-3 Forte 132 Kapslar Pharbio Omega-3 Forte ar ett naturligt kosttillskott i kapselform.
159 kr Moller's Tran Torskleverolja Citronsmak 250 ml Mollers Tran 250 ml med god Citronsmak.
95 kr Madal Bal Natursirap Citronkuren 500 ml Natursirap Citronkuren 179 kr Magisk Huvudmassage Huvudmassor Huvudkliare Huvudmassoren som far dig att rysa av njutning!!!
Naturopathic retreat
Natural herbal supplements for fertility
Genital herpes on buttocks treatment of
  • 4004, 17.12.2013 at 19:28:37
    T-VEC by removing two key (HSL) is an an infection.
  • GULESCI_QAQA_KAYIFDA, 17.12.2013 at 17:13:54
    Might look into some natural genital.