Marketing youtube tips music,screen recording and video editing software free download,market research methods ppt - For Begninners

This is only natural, as other video platforms such as Vimeo or DailyMotion just lack the power that Google’s video platform has.
YouTube is het grootste platform voor de verspreiding van video en het is voor bedrijven dan ook steeds interessanter om daar een solide aanwezigheid te creeren. Het belangrijkste aspect hiervan is natuurlijk de continu aanvoer van hoge kwaliteit content. You have to make the title catchy and attractive enough, yet include your most precious keywords so it ranks well.Secondly, you have to look out when creating your video description. Hoe groter het gekeken gedeelte van een video is, hoe sneller YouTube de conclusie kan trekken dat de content van de video ook daadwerkelijk nuttig en duidelijk is. Gelukkig helpt YouTube je een handje bij het ‘branden’ of ‘merken’ van je kanaal met enkele handige tools, maar helaas worden deze nog wel eens over het hoofd gezien. Keywords do matter here too, but your main concern is making a coherent description containing them. Copyright infringement claims are a kind of a big deal on YouTube and the staff is merciless in enforcing the law. It’s not only about the fact that your video might get deleted a€“ YouTube might even remove your whole channel.
Videomarketing op YouTube – Bekeken minutenIets wat vaak over het hoofd gezien wordt en nauw samenwerkt met kijkersloyaliteit is het totaal aantal bekeken minuten van een video. Dit is natuurlijk een ideale locatie om je logo terug te laten komen.Buiten dat dit je video’s herkenbaarder maakt en er dus voor zorgt dat de kijker altijd weet dat de content van jou of jouw bedrijf afkomt is dit watermerk ook nog functioneel. In principe is dit een simpele rekensom van hoeveel kijkers een video heeft gehad, wat de retentie is en wat de lengte van die video is.
Zodra de muisaanwijzer over het logo heen komt verschijnt er informatie over je kanaal, in dit geval de naam van het kanaal en het aantal abonnees. Most artists are easy-going, because they know a video that includes their works will increase their exposure.
Dat maakt de rekensom niet gemakkelijker, maar neemt niet weg dat iedere gekeken minuut bijdraagt aan de waarde van een video binnen het YouTube platform. Niet alleen krijgt hij hier al jouw content overzichtelijk aangeboden, maar is de stap om op abonneren te drukken een stuk kleiner gemaakt.Het is aan te raden je logo op te sturen als PNG-bestand met een doorzichtige achtergrond om te voorkomen dat er een storend wit vlak in de video zweeft met daarin een logo.
Het aantal gekeken minuten is snel belangrijker aan het worden dan het totaal aantal views.


Dit is eenvoudig te bewerkstelligen in een programma als Photoshop.Een andere optie van de InVideo Programming van YouTube is het automatisch toevoegen van een annotatie aan het eind van al je video’s. In eerste instantie puur om misbruik van het systeem tegen te gaan (daarom werkt het kopen van views ook niet), maar nu ook omdat het simpelweg meer zegt over een video dan hoe vaak de thumbnail is aangeklikt.
Het is natuurlijk zelf in te vullen waar dit naartoe wijst, maar vaak kiest men voor het vermelden van de al laatst toegevoegde video op je kanaal. You can create custom background, pick your color scheme (best if it fits the message you want to sent out with your brand).Aside from colors, you can create playlists and segment your video content into different categories.
YouTube kijkersgedragWat ook in de video hierboven is behandeld is de bijdrage van de kijker aan de vindbaarheid van jouw video. Dit stimuleert een kijker om langer binnen jouw content te blijven, en dat draagt dan weer bij aan jouw SEO score.Een laatste optie binnen de InVideo Programming van YouTube is om iedere video met een korte introvideo te laten beginnen. I might write another article on the topic of video marketing and what to watch out for there. Kort gezegd komt het erop neer dat een kijker die zolang mogelijk binnen het YouTube platform blijft meer waard is voor YouTube. But for now, make sure you’ve covered these tips a€“ they will surely be of tremendous help for your YouTube marketing aspirations. De video’s die daaraan weten bij te dragen worden dan ook beloond met een hogere positie binnen de zoekresultaten van YouTube. Dit icoon, of plaatje, staat niet alleen onder iedere video die je op YouTube zet, maar wordt ook gebruikt als jouw profiel foto. Als er veel gereageerd wordt op jouw video’s komt jouw icoon in de reacties waarschijnlijk dan ook behoorlijk vaak terug. Zo kun je bijvoorbeeld effectief gebruik maken van afspeellijsten die nadat de video is afgekeken direct doorgaan naar een gerelateerde video van jouw kanaal. You can enjoy a wide variety of articles on various platforms ranging from Facebook to Twitter, Instagram, Pinterest or even LinkedIn. Het is dus belangrijk om een afbeelding te gebruiken die voor beiden doeleindes geschikt is.
Additionally, we cover current events in the social media industry while also keeping you in the know on relevant topics such as SEO and blogging. YouTube Marketing – Titel en thumbnailsVoordat minuten, retentiepercentage en kijkersgedrag ook maar iets kunnen doen voor jouw video, moeten er eerst uberhaupt kijkers op terecht komen.


Om het allemaal nog net iets lastiger te maken heeft Google ervoor gekozen om deze afbeelding binnen YouTube als vierkant te laten zien, maar binnen Google Plus als rondje.
Kies als het even kan een titel die de nieuwsgierige aard van de kijker aanwakkert, en zorg voor een bijpassende thumbnail.
YouTube Marketing – De eerste 15 seconden zijn cruciaalDe mens is steeds ongeduldiger aan het worden.
Google probeert hierbij rekening te houden met veel uiteenlopende schermgroottes ; van kleine smartphones via tablets naar computers en dan nog een stap verder naar televisies, alle apparaten moeten dit beeld kunnen weergeven. Door de gigantische hoeveelheid content op het internet ga je dan ook geen tijd verdoen aan iets wat eigenlijk niet zo interessant is. Please leave a comment below if this has helped you with your YouTube Channel!To your success,~ Sean Agnew** PLEASE SHARE THIS POST AND LEAVE YOUR COMMENTS BELOW!
Dit kan bijvoorbeeld door in het kort te vertellen welke voor de kijker handige tips er zoal aan bod gaan komen. YouTube geeft enkel aan dat je uiteindelijke afbeelding 2560 x 1440 pixels groot moet zijn en niet zwaarden dan 2MB mag wegen.
Ze geven echter niet aan dat alleen het midden van het beeld wordt weergegeven op het gros van de apparaten.Om dit probleem eenvoudig op te lossen kun je gebruikmaken van Cropped Media’s YouTube template.
Het geanimeerd in beeld laten komen van je logo is prachtig, maar niet het eerste waar de kijker op zit te wachten. Dit PSD bestand is te openen in Photoshop en geeft aan welke gebieden wel en niet zichtbaar zijn op verschillende apparaten. Op het eind mag het allemaal wat langer duren, maar vooral in het begin wil je de kijker absoluut niet afschrikken.Wilt u ook beginnen aan een succesvolle YouTube marketing? Mocht u advies willen of hulp bij het creeren van kwalitatief goede content kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via ons contactformulier.Deel de kennis! Voor de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.Deel de kennis!Avi movie editor free 2014
Mobile marketing using a location based service


Comments to «Marketing youtube tips music»

 1. 13.04.2016 at 13:25:44

  789 writes:
  Has a limitation: you can only export.
 2. 13.04.2016 at 12:34:52

  Ayliska_15 writes:
  FLV Player is freeware but designed, so attempt being creative yourself and who knows state propaganda.
 3. 13.04.2016 at 18:59:55

  NaRKo_BiZnES writes:
  Web site and download and set existing.
 4. 13.04.2016 at 15:10:58

  ESSE writes:
  Scripts and applications to download and program.
 5. 13.04.2016 at 22:25:43

  fsfs writes:
  Visit Settings > Photographs & Camera > Record Video recording of tracks is but it really is valuable when.