Social media marketing voor zzp ers,video maker free no download slots,share a video with someone,upload video link facebook - Review

Uit een onderzoek van Linkedin bleek Social Media Marketing de hotste skill van 2013 te zijn, en dat zal in 2014 nog niet meteen veranderen.
Content is in 2014 nog altijd king, maar dat wil niet zeggen dat al je volgelingen zitten te wachten op dezelfde boodschap.
Zo kan je op Facebook al even gebruik maken van de wel heel erg specifieke targeting opties zoals interesses, de leeftijd van je kinderen, het type smartphone waarmee je op Facebook zita€¦ Ben je in het bezit van een aardige database van je klanten, dan kan je ook handig gebruik maken van de Custom Audiences functie van Facebook om specifieke boodschappen naar hen te versturen. Wie dit jaar een groot publiek wil bereiken via social media, zal meer dan ooit moeten zorgen voor engaging content.
Het zal er dus op neer komen om content te creA«ren die je fans op dat moment nuttig vinden, in plaats van enkel boodschappen uit te sturen die je merk goed uitkomen. Wie vorig jaar de Super Bowl won, kunnen heel wat mensen op dit moment waarschijnlijk niet meer zeggen. Wanneer je weet wanneer je klaar moet staan, moet je er ook voor zorgen dat je een creatief team beschikbaar hebt op die momenten, en uiteraard ook het budget om hun creatieve ideeA«n in een mum van tijd online te krijgen. Het wordt steeds moeilijker om op je eentje je content te verspreiden naar een breed publiek. Want onder je eigen collegaa€™s zitten er meer brand ambassadors dan je op het eerste zicht zou denken.
Mobile wordt jaar na jaar belangrijker en dat zal in 2014 niet anders zijn, zeker op vlak van social media. Wanneer je dus content op social media plaatst, kan je er niet meer om heen dat een groot deel van je publiek je boodschap op hun smartphone zal bekijken.
Word *content writer* en schrijf artikels waarmee je jouw kennis, ervaringen en inzichten kan delen met de Belgische digitale sector. Ik bezoek regelmatig de website van eMarketer om te kijken of ze nog interessante inzichten hebben gekregen naar aanleiding van onderzoek van ons digitale gedrag. Je Twitter-volgers hebben bijvoorbeeld heel andere verwachtingen van je dan je Facebook-fans. Sinds enkele dagen kan je namelijk ook je ads van 140 karakters specifiek gaan targeten op basis van mailadressen en Twitter IDa€™s.
De organische reach van je posts op Facebook zal in 2014 niet opeens zomaar opnieuw gaan stijgen, integendeel zelfs.


Op die manier creA«er je een persoonlijkere band met je fans en volgers en zullen ze sneller geneigd zijn om in interactie te treden met je boodschappen, waardoor je content sneller verspreid zal worden naar een breder publiek. Maar het sterk staaltje real-time content marketing dat Oreo na de stroomuitval tevoorschijn toverde, dat ziet nog iedereen voor zich.
Want hoewel je boodschap op zich een ingeving van het moment is, moet je op dat specifieke moment wel klaar staan om in actie te schieten.
Maar waarom zou je het alleen doen als er tal van Brand ambassadors staan te springen om je te helpen? Door hen te vragen om je content te delen, bereik je niet alleen een breder publiek, je zorgt er ook voor dat je collegaa€™s zich meer betrokken gaan voelen bij het bedrijf en bij je aanwezigheid op social media. Uit onderzoek van Nielsen bleek eind vorig jaar al dat er in de top 10 van meest gebruikte mobile apps, maar liefst 4 sociale netwerken zaten. Een wedstrijd op Facebook organiseren die niet beschikbaar is op mobile, kan anno 2014 dus echt niet meer. Facebookt en twittert voor Brussels Airlines, en deelt haar kennis met plezier via Dotcomm.
Dit lijkt actief, maar dit valt tegen want zelf iets delen of ergens op reageren zullen zij niet snel doen. Het voordeel hiervan is dat ze een groot netwerk aan zich kunnen binden door interessante content te delen. In de data zagen ze dat social media de gedeelde eerste plaats uit 2012 nu geheel voor zichzelf heeft opgeeist. Twitter staat stevig op 2 en is gegroeid, net als de derde plek die ingenomen wordt door YouTube. Want hoe meer merken actief zijn op dit domein, hoe harder we ons best moeten doen om er bovenuit te steken.
Dat laatste laat je zelfs toe om tweeps in te delen aan de hand van bijvoorbeeld hun bio, hun aantal followers of de onderwerpen van hun laatste tweets. Het aantal posts dat dagelijks op Facebook verschijnt, blijft stijgen en dus is het niet meer dan logisch dat je harder zal moeten vechten om jouw updates een plekje te geven in de newsfeed van je fans.
Het koekjesmerk heeft daarmee een trend gezet die in 2014 zeker nog verder uitgebouwd zal worden.


In het begin van het jaar kan je zo al enkele momenten uitkiezen waarop je weet dat er iets zal plaatsvinden waarop je kan inspelen.
Het enige dat jij moet doen, is het hen zo makkelijk mogelijk maken om je content te delen. Facebook stond uiteraard stevig op nummer 1, maar ook YouTube, Instagram & Twitter eisten hun plek bij de eerste 10 op. Van webbureau's, online communicatie bureau's, e-commerce en online bedrijven tot startups.
Zet jij alles waar je mee bezig bent online of ben je meer het stille type dat alleen veel rondkijkt. Echter, als het netwerk de informatie niet boeiend vindt zullen ze het niet lezen en heeft het geen nut. En je publiek opsplitsen, dat wordt je hoe langer hoe gemakkelijker gemaakt op de verschillende kanalen.
Zo weet je nu bijvoorbeeld al dat de Rode Duivels in juni naar BraziliA« trekken, of dat Veerle Baetens & co wel eens een Oscar in de wacht zouden kunnen slepen op 2 maart.
Tools als Social Seeder zijn hiervoor een ideale oplossing, en dat zowel voor externe als interne ambassadeurs. Probeer de lurkers te lokken voor interactie, bijvoorbeeld door ze een direct persoonlijk bericht te sturen. Dat is op zich vreemd, want LinkedIn wordt altijd aangeduid als het socialmediaplatform voor B2B! Maar aan de andere kant is het natuurlijk ook niet zo vreemd, want de mensen die op LinkedIn actief zijn voor hun ‘business’ zijn natuurlijk na werktijd ook gewoon consumenten! De voorspelbare gebruiker verwacht van jou dat je regelmatig informatie met ze deelt die zij interessant vinden.Newsletter software online purchase
Social media marketing how to use
How to email marketing tips 101


Comments to «Social media marketing voor zzp ers»

 1. 17.02.2014 at 19:29:54

  LoVeS_THE_LiFe writes:
  OGG, AAC, M4A, AMR for audio and BMP, JPG, PNG.
 2. 17.02.2014 at 16:34:53

  STOUN writes:
  The effectiveness of your video ad campaigns with Annapurna Images , the production firm behind.
 3. 17.02.2014 at 20:26:34

  4e_LOVE_4ek_134 writes:
  That number is for a second: place the same ad on Facebook most critical methods in the.
 4. 17.02.2014 at 20:41:23

  RIHANA writes:
  And maximize the way your leads are.