All floors share an identical layout, containing 34 ensuite studios, as well as high specification communal living spaces with kitchen facilities and lounge areas.
A truly modern concept in student living, M Suites has complete disabled access between all floors, including a standard and platform lift at ground level, allowing for full maneuverability throughout the building.
Students can also be reassured by the presence of an experienced management company, who will ensure the smooth running of the building from the moment they move in. Home to nearly 60,000 students, Sheffield has one of the largest student populations in the UK and is one of the most desirable destinations for both under-grad and post-grad applicants in the North. This church is a medieval rural parish church, with a central tower and Victorian transepts built by Samuel Teulon, creating a cross shaped plan. Around the year 2000 we undertook a re-ordering scheme, removing pews from the transepts and creating a community room with mezzanine above in the south transept.


The aspiration of the church was to create an acoustically separate and comfortable space on the mezzanine and complete some joinery works in the ground floor space, which were previously left incomplete.
The mezzanine had suffered from drafts from the tower and south window and a lack of permanent heating resulting in the space being under used. The solution was to from a fully glazed screen across the mezzanine with opening sliding glass doors so that it can still be used for overflow seating in large special services, but generally will be separated from the rest of the church.
Secondary glazing was fitted over the east and west side windows, all constructed with oak frames, and made to match the profile of the original stone windows.
A cabinet unit was created to fit along the stair balustrade, guarding the edge of the stair and forming a draft barrier from the large south window. New suspended radiant heaters were chosen to heat the space as they will efficiently and discretely, and they are flexible to suit an irregular use pattern of the room.


At ground floor level an oak screen was constructed to conceal the tea point, which had been constructed in the earlier phase of works, and also to enclose the staircase, separating the ground and first floor spaces.
Other additional storage cabinets were also created to help avoid the accumulation of clutter in these spaces.




Storage units near norton ma kindergarten
Shed kits ri


Comments to «Storage units st. marys county»

  1. Renka on 16.12.2015 at 17:42:21
    Garage Storage 2-Door Base Cabinet aND BUNGEE CORDS AS A SUBSTITUTE OF PULLING IT FOR.
  2. K_r_a_L on 16.12.2015 at 22:48:34
    What sort of do away with to stability out this home, plant the.
  3. NIGAR on 16.12.2015 at 22:54:31
    Stevenola writes: I beloved aluminum for out of doors.