28.11.2013

Horoskop for l?ven i 2015

This entry was posted in Razno and tagged ljubezenski horoskop Oven 2015 on december 4, 2014 by Sanjac.
Ce bodo v letu 2015 custva prevzela nadzor nad vasim ravnanjem, bo to v smislu nekih romanticnih razmerij zelo zahtevno in napeto leto. Sanjac napoveduje, da bo za Ovna v ljubezenskem smislu najbrz zelo zapleteno obdobje med junijem in avgustom.
V nekaterih primerih za osebe, rojene v znamenju Ovna, obstaja tudi precejsnja verjetnost, da bodo zazivele v nekem na novo obujenem razmerju. V novem letu lahko uresnicite svoje potenciale in dosezete vsaj nekaj tistega, o cemer sanjate. POMLAD Nepricakovana poslovna ponudba ali moznost izobrazevanja vas bo prijetno presenetila. JESEN Ne izgubljajte casa za stvari in odnose, ki so ze zdavnaj preziveti in se jih ne splaca vec obujati.
Le tako boste namrec ohranili dovolj energije, ki jo potrebujete za uresnicenje svojih ciljev.
Ne bo vam primanjkovalo poguma za nove priloznosti in odgovornosti, res pa je, da boste imeli zaradi njih manj casa za svoje najblizje.
Bodite kar najbolj bikovski: preudarni in produktivni, velikodusni in obenem previdni na materialnem podrocju. Na podrocju odnosov se bo tako in tako veliko dogajalo, se najbolj dinamicno pa bo na ljubezenskem podrocju, kjer se bo za mnoge predstavnike znamenja bika zgodilo kar nekaj sprememb. Ce ste samski, bodite pripravljeni na v resen odnos z osebo, ki vam je ali pa vam se bo vsec. Zacutili boste potrebo po poglobitvi odnosov, zato boste tezili k vecji zaupnosti v pogovorih. Nagnjeni ste k uzivanju na vseh podrocjih, hrana pa je se zlasti ena izmed vasih najvecjih ljubezni. Ceprav boste v delo vlozili veliko truda in energije, se vam to v novem letu financno ne bo popolnoma povrnilo.
ONA – Pomoc ne bo prisla  takoj, zato se bo oseba, ki ti je zelo blizu obrnila najprej nate. ONA – »Kdor visoko leta, nizko pade«: je pregovor, ki se posebno velja v dnevih po polni luni.
ON – Previdnost ni nikoli odvec, ko bos sklepal posel, ki se bo obracal v krogu novih prijateljev. ONA- Odsla bos na neko srecanje, ki ti bo za nekaj casa spremenilo pogled na vsakdanja dogajanja. Tedenski horoskop – OVENONA – Za vas se odpira obdobje, ki vam je naravnost pisano na kozo. Tedenski horoskop – BIKONA – Srecni se boste pocutili ob ljudeh, ki vas imajo najraje, vas nasmejijo, vas razumejo. Tedenski horoskop – DVOJCKAONA – Cas za pocitek boste tokrat izkoristili na prijetnejsi nacin kot v preteklih letih. Tedenski horoskop – RAKONA – Planeti skrijo za vase blagostanje in vam bodo se nekaj casa na voljo, da se jih oprimete, ce vam slucajno kaj ne bo slo prav.
Tedenski horoskop – LEVONA – Neka pot vam bo pustila pecat, ki ga boste zabelezili v dobrem. Tedenski horoskop – DEVICAONA – Neka poslovna navezava vam bo prisla prav, ceprav nanjo nikoli niste pomislili. Tedenski horoskop – TEHTNICAONA – Vse kar niste mogli dokoncati ali sestaviti v mozaik vam bo tokrat uspelo. Tedenski horoskop – KOZOROGONA – Veliko interesov je na potezi, zato jih predstavitev prej kot vam jih lahko narekuje nekdo, ki vam ni tako blizu. Tedenski horoskop – VODNAR ONA – Osebe, ki so vam blizu se tudi tokrat mocno opirajo na vas, ker racunajo na vaso pomoc in zanesljivost.
Tedenski horoskop – RIBIONA – Prav dobro razumevanje z okoljem vas bo tokrat pripeljalo do boljsih rezultatov. Upira se avtoritetam, zato je na delovnem mestu večkrat kaznovan s strani svojih nadrejenih.
Oven se v tem obdobju pravzaprav ne bo strinjal skoraj z nicemer, kar bo storil, govoril, ali predlagal partner.
Del odnosa se bo zdel naravnost pravljicen, potem pa bodo sledila obdobja, v katerih se bo odnos s partnerjem zdel popolnoma nemogoc.


Za tako razmerje se lahko izkaze, da Ovnu prinasa v zivljenje eno samo veselje, poleg tega pa ima tudi zelo blagodejne vplive na financno stanje. Tako boste najbolje povecali svojo ucinkovitost in do cilja prisli v najkrajsem moznem casu. Oborozili se boste z vsem potrebnim znanjem in pogumno odsli na pogovor k sefu, ki bo nad vasimi idejami navdusen. Zavzemite stabilno drzo in se izogibajte pretirano custvenih odzivov na nepricakovane dogodke in vecje uspehe.
Na svoja pleca boste prevzeli vec dela in novih odgovornosti, zato bo prostega casa in razlicnih druzenj bolj malo. Partner bi vam to lahko ocital, zato pametno razpolagajte s svojim casom in energijo in je nekaj prihranite se za skupne romanticne trenutke. Mozno je, da boste morali nekoga negovati ali pa se boste popolnoma nepricakovano zblizali z nekom, s komer boste hoteli preziveti cim vec casa. Ceprav se vam bo morda na trenutek zdelo, da vase delovanje ne vodi nikamor, pomislite na to, koliko ljudi skrivaj opazuje vas trud in ocenjuje vase spretnosti. Imeli boste priloznost izraziti svoja custva, to pa vas bo osvobodilo in motiviralo tudi na poslovnem podrocju. Ce ste v partnerskem odnosu in upate, da bo vse po starem, je zelo malo verjetno, da se bo to tudi zgodilo. Ce tega niste pripravljeni narediti, je zelo malo verjetno, da jo boste ujeli v svojo mrezo, ne glede na to, kako mocno mislite, da si jo zelite.
Toda v prvi polovici leta bi bilo bolje nekoliko brzdati apetit in se vzdrzati tezke hrane. Vse to bo izboljsalo krozenje krvi in energije, ki jo potrebujete, da nadaljujete svoje pomembno delo na poklicnem podrocju. V novem letu bo se posebno izrazena vasa sposobnost sodelovanja in zdruzevanja moci z enako mislecimi in sposobnimi ljudmi, s katerimi boste ustanovili podjetje ali pa se lotili skupnih projektov. Tega se po eni strani zelo dobro zavedate, saj se, kot smo ze omenili, zavedate dolgotrajnih koristi, ki vam jih to prinasa. Resno premisli, da se ne bos ujel v zanko iz katere se potem se nekaj casa ne bos mogel resiti. Prijatelj ti bo zadnji trenutek priskocil na pomoc, za katero sploh nisi nameravala zaprositi.
Ne bodo vam pustili le spati, spati med vrstnicami.ON – Kar zareli boste od pozitivne energije. Koncno ste prisli do spoznanja kaj vam najvec pomeni in komu se boste najvec posvetili.ON – Neka oseba vam zna vzeti sapo ali vas bo naucila pravilno izdihniti. Kriza obicajno ne igra nobene vloge pri vas, ker obvladujete situacijo z vseh zornih kotov.ON – Planeti tokrat skrbijo za zadovoljstvo vasega duha, ki ga napajate z razlicnimi sporti, rekreacijo.
Pecat poguma boste delili se na preostala mesta, pecat adrenalina pa boste zeleli podeliti tudi najdrazjim.
Zadovoljnjo se boste ozrli naprej in videli, da ste potrebovali le vec casa in prostora.ON – Vasa varcna narava bo poskrbela, da boste se naprej preracunali v naprej vsako nastalo spremembo. Sreca vas bo spremljala prav na vseh podrocjih, ce ji boste le znali na siroko odpreti vrata. Ne pustite se zmesti.ON – Tezave ste prebrodili vec kot odlicno in dobili priloznost, da se predstavite novim vezam.
Tudi odreci se je potrebno kdaj za socloveka, da dobite ravno pravo mero zadovoljstva.ON – Nek pritisk vam ze nekaj casa povzroca bolecine v glavi ali vpliva na vase dobro pocutje. Napetostim se Oven lahko izogne z veliko mero potrpezljivosti in hladnokrvnosti v kriticnih trenutkih.
V takih trenutkih prav pride spoznanje, da se z ljubljeno osebo pravzaprav globoko v sebi zelo dobro dopolnjujete. V odnosih z drugimi boste morali zabresti v nekoliko globlje vode in pokazati vec custvenosti, ce zelite ohraniti tesne stike z ljudmi. Za prosti cas bo bolj malo casa, zato je toliko bolj pomembno, da si avgusta, ko bo malce vec poslovnega zatisja, privoscite nekaj dopusta. Ce ze, se boste druzili s kolegi in imeli priloznost podrobneje spoznati ljudi, s katerimi ze dolgo sodelujete, a do zdaj niste imeli casa, da bi jih bolje spoznali. V ljubezni se boste navezali na starejso ali veliko mlajso osebo, s katero bosta zelo hitro zgradila resen odnos.
Drzite se svojega nacrta in od tega ne odstopajte, saj ni razloga, da ne bi se vedno samozavestno stopali po utrjeni poti, ki ste si jo zastavili.


V novem letu boste namrec imeli odlicno priloznost spoznati, da je v ljubezni, tako kot na drugih podrocjih zivljenja, pomembno odgovorno ravnati in se vedno zavedati, da vasa dejanja pomembno vplivajo na ljubljeno osebo.
Ce imate redno sluzbo, bodo vasi nadrejeni zelo zadovoljni z vaso produktivnostjo, sodelavci pa z vaso velikodusnostjo. Kljub temu si boste lahko privoscili vec kot sicer, res pa je, da denarja ne boste zapravili zase, temvec za druzino. Aktivnost, ki vas bo se nekaj casa spremljala vam bo pomagala tudi na drugih sibkejsih podrocjih.
Uspelo vam bo.ON – Delavne vneme kar ne bo videti konca, kajti energije imate vec kot dovolj. ON – Sonce, morje in razgledi so stvari, ki vam dopuscajo, da pokazete kaj znate v zivljenju iztrziti od njih. ON – Pogresali boste nove priloznosti, za katere se boste morali precej vec truditi kot doslej. Razmerja, v katerih se boste znasli v letu 2015, imajo dobre moznosti, da postanejo dolgotrajna. Povrsni odnosi ali odnosi iz koristoljubja se bodo hitro razdrli, saj niso zasnovani na pristnih temeljih.
Cas je namrec, da se naucite odgovornejsega partnerskega ravnanja in sklenete kaksen kompromis ter se prilagodite ljubljeni osebi. Ce ste, potem pricakujte izboljsanje odnosa z mlajsim svojcem, ki je zabredel v tezave in potrebuje pomoc.
Odlicno se boste izkazali kot vodja projektov, saj boste pripravljeni s skupnimi silami delovati v skupno dobro.
V letu 2015 vas bo morda nekdo zasnubil, ali pa boste vi zasnubili nekoga, saj se bo neko razmerje pokazalo kot zelo resno.
Ce bo Oven v take prepire vstopil brez pretiranega ega, se lahko leto 2015 v romanticnem smislu razplete povsem spodobno, mirno in gladko.
Na preizkusnji se bo znaslo predvsem vase sodelovanje z drugimi, mozno pa je tudi, da boste zelo obremenjeni s tem, kaj si drugi mislijo o vas.
Predvsem v odnosih boste morali pokazati aktivnejso udelezbo, tako ko gre za avtoritete in sodelavce kot sorodnike in partnerja.
Ce niste v najboljsem odnosu s starsi, vas bo marsikdaj imelo, da jasno poveste, kaj si mislite, toda taksno izzivanje bi jih lahko le prizadelo, razresilo pa ne bi nicesar. V novem letu boste namrec malce pozabili na sebicne cilje in se raje osredotocili na dolgorocne priloznosti in nacrte, povezane z dobro opravljenim delom.
Ne prerezite jo s prvim rezilom in raje temeljiteje premislite kaj trenutno zelite imeti ob sebi. Ce se s tem obremenjujete tudi sicer, bo v novem letu toliko bolj pomembno, da pozabite na povrsinski ugled in se odlocate za poglobljene odnose. V sluzbi bodite pripravljeni na kompromise in na zadovoljitev najrazlicnejsih muh svojih nadrejenih. Ce tega ne boste sposobni narediti in boste vztrajali pri starem dobrem molku ali izogibanju dolocenim pogovorom, bo po vsej verjetnosti ljubljena oseba tista, ki bo sprejela neizogibno odlocitev, ali pa se bo v vajin odnos zapletla se tretja oseba.
Ce so druzinske drame sestavni del vasega vsakdanjika, je zdaj dober cas, da malce bolj realno pogledate druzinsko sliko in se vprasate, v kaksnih odnosih ste z vsakim svojcem posebej.
Februarja se izogibajte drasticnih odlocitev in sumljivih ponudb, ki vam ne bi tako zelo koristile, kot se morda zdi, vzele pa zelo veliko casa. Ce ste se do zdaj morda sprenevedali pred drugimi in prikrivali svoje tezave ali hibe, boste v tem letu morali popolnoma iskreno pogledati drugim v oci in priznati svoje pomanjkljivosti. Le tako si boste namrec zagotovili svobodo in priloznost, da do konca izpeljete svoje projekte in dobite financno in moralno podporo.
Ljubezenski trikotnik bi vam vsekakor lahko pomagal uvideti marsikaj, res pa je, da s seboj prinasa veliko drame, ki je v svojem zivljenju ne potrebujete. Ce ze vec let niste bili na morju, vam toplo priporocamo stik s slano vodo in z naravo, saj potrebujete vec tovrstne energije.
Tudi v osebnih odnosih bolj uveljavite svoj vpliv in se pri tem zanasajte na lastno presojo. Nekateri se boste zaradi druzinskih tezav odlocili obiskati terapevta, druge bo zanimalo njihovo druzinsko drevo.Kingsman the secret service movie english 2015
Astrology report free 2015 test
Poison ivy 4 the secret society watch online for free
Free vedic astrology advice uk


Comments to «Horoskop for l?ven i 2015»

  1. Naxcivanech writes:
    5 For we preach not ourselves, however and household, and your for it to last.
  2. dddd writes:
    Find out what kind of luck nobody can take.