21.03.2016

Horoskopski znaci 8 decembar

Ovan zena : I zena Ovan je ambiciozna, a i u poslovnom smislu slicna je muskarcu u istom znaku.
Blizanac muskarac : Muskarac roden u ovom znaku lako menja raspolozenje, ali je retko natmuren i neraspolozen. Devica muskarac: Muskarac roden u ovom znaku je vrlo karakteran, kako na poslovnom planu tako i u ljubavi. Vaga muskarac : Muskarci rodeni u znaku Vage deluju neodoljivo za zene, iako toga cesto nisu svesni. Vaga zena: Zena rodena u znaku Vage veoma je osetljiva i njeno raspolozenje cesto zavisi od trenutne situacije. Strelac muskarac : Rodeni u znaku Strelca lako menjaju partnerke, ali samo dok ne stupe u brak.
Strelac zena : Prilikom stupanja u brak, zena Strelac nastoji da munjevito osvoji i zaokupi bracnog partnera, tako da se ona od prvog trenutka namece kao glavna u kuci.
Jarac munskarac : Muskarac roden u ovom znaku je ljubazan i pun razumevanja za svoju suprugu, porodicu i prijatelje. Vodolija muskarac : Oni se plase obaveza koje donosi brak i ljubav u braku, mada to veoma vesto prikrivaju.
Vodolija zena : Zena rodena u ovom znaku je veoma suzdrzana kada je u pitanju ljubavni zivot u braku. Riba muskarac : Nezamenljiv je kao suprug, ali samo ako naucite da gledate svet njegovim ocima. MJTS tim nastavlja sa misijom da sve sto vas zanima iz oblasti mode, kozmetike, kulinarstva, uradi sama, fitnesa i dr.
Priznajem, svi mi volimo da zavirimo na tude profile, a pogotovo smo radoznali da li se bivsi ozenio, nasao novu devojku ili je i dalje singl.
Popularni marquise dijamant preporucuje se smelim osobama sa jakom licnoscu, a ovaj fensi prsten sigurno nece proci nezapazeno na zenskoj ruci.
Mama Bik je racionalna, vredna, Device su spoj suprotnosti, a Mame Jarcevi su dosledne, strpljive i veoma promisljene.
Da su drevni Kelti nekada davno ne samo nrolazili kroz naše krajeve, nego u njima i boravili, imamo podataka iz istorije.
Ovom prilikom treba da objasnimo i problem dolaska keltske reči PINGVIN u engleski jezik. Te reke su, u prvom redu Bojana, Bregava, Bregana, Dana, Danski potok, Dunav, Sutla, Rijan, Tara, Neretva, Sava, Vrbas, Vardar, Bregava, Tamnava, Vrbanja, Ibar, Usora, Korana, Kolubara, Jadar, Sana, Trebišnjica, Una, Dobrava. U listi imena porodica Donje Bretanje imamo i imena izvedena od naziva te boginje: BOIDEC, BOISSE, BOYER . Za mnogobrojne vokalne i konsonantske mutacije vidi: Schmidt, Hubert, Rivet, Nicolaisen, Pokorny, Evans.
VREME VODA - Ovaj znak označava period u godini kada su vode najbujnije, a priroda najnepredvidljivija.
Svi njegovi planovi, uspesi i kombinacije, uvek ukljucuju i bracnog partnera.On voli zenstvene, inteligentne i nezne zene, naglasenog erosa, oblina i zavodljivog izgleda. Ukoliko se uda za pravog partvera, njena sklonost za promenom potpuno iscezava i ona moze biti idealna supruga i domacica.
Ona ume da bira i ako joj se pruzi prilika i uda se za odgovarajuceg coveka, ona ce mu pruziti maksimalnu srecu i udobnost.
Kada se odluci i izabere partnerku, on stupa u brak i postaje veran i veoma odan suprug, osim kada uvidi da je zajednicki zivot neodrziv. Medutim, ako u tome ne uspe ona nije ljuta, vec naprotiv, oseca naklonost prema svom suprugu, kao jacem, jer nije mogla da ga pobedi, i u tome vidi i svoju sigurnost.


One ne vole preterano pokazivanje ljubavi i neznosti, ali iskreno vole svog bracnog partnera. Ovde se ne govori o tome da ti je zabranjeno da udes na njegov profil i pogledas fotografije. Da li ste analiticni i pouzdani poput Devica ili ste mozda nezavisni i uvek optimisticni poput onih rodenih u znaku Ovna?
Da Ci oni Skordisci koji su na hitrim konjima jezdili prema Delfima - i sa Delfa se ovuda vraćali da mnogi od njih i ovde ostajali. Osoba rođena u ovom znaku je efikasni diplomata, koji voli blagostanje, lepe stvari, poznate osobe i talentovani je ljubavnik.
Znak pronicljivosti, koji samo deluje nesvestan sveta oko sebe, spreman na akciju i na neverovatne stvari, kada je već otpisan. Pravedne su, nisu zlopamtila, ali četiri kopita umeju da budu gruba, iako im to nije bio cilj. Ako mu se prepusti vodstvo i u svemu mu se popusta bice dobar i pazljiv muz, odan, ali ne i veran. Od svog muza zahteva potpunu vernost, mada je sama ponekad sklona avanturama u koje je vodi njen naglaseni eros.
One su uglavnom intelektualno jake i taj aspekt zivota joj je, u odnosu sa muzem, u braku, cesto  vazniji nego njihov seksualni zivot.
Medutim, ne moze se prenebregnuti cinjenica da ce njena strast i naglost povremeno izazivati trzavice u kuci. Ume da voli strasno, a kada zbog izvesnih razloga promeni misljenje, ona to ne iskazuje trenutno, vec trazi nove puteve i nacine da povrati izgubljenu harmoniju u braku, izuzev kada je greska do nje. On nikada nece ometati, pa ni svoju suprugu, u njenim poslovima, ali on voli da se oseca gazdom i ne voli da mu se komanduje. Pre nego sto stupi u brak, on se cesto moze videti u drustvu, gde ja uvek lepo raspolozen i spreman za salu. Medutim, kada stupe u brak, sa osobom koja im odgovara, postaju primer dobrog i primernog muza i oca. Vrlo je poslovna, nema predrasude, ume da ceni i da se prilagodi zivotnim situacijama svog supruga. Ali uhoditi ga, kao mahnita gledati da li je tagovan u nekom izlasku, sa kim je, pa slanje poruka njegovim ortacima i prijateljima gde je i sa kim se vida, pa proganjanje devojaka sa kojima je bio u izlasku slanjem poruka sa laznih profila, vise ti nikako ne prilici.
Astrolozi vam preporucuju da izaberete verenicki prsten za svaki znak, a uverite se i sami koji dijamant ili dragi kamen najbolje pristaje vasoj licnosti prema zodijaku. I upravo ti "neki" koji su se ovde zadržali, morali su za sobom da ostave materijalne tragove svoje kulture.
U irskoj mitologiji Boand je boginja reke BOYNE, cyppyga boga Nehtaina i majka Oengusa, mladog boga (str. Kao i za muskarca Bika, i za nju je dom svetiliste u kome ima mesta za svakoga ko ne ugrozava skladnost i harmoniju. No, s obzirom na njene ostale kvalitete, ove trzavice se mogu smatrati kao nuzna promena, posle kojih nastaju nove simpatije i jaca ljubav. Kao majka i supruga je temeljna i razumna, te bi se moglo rece da kod nje preovladuje zdrav razum i praktican smisao za zivot i zajednicu. Zbog takvog odnosa prema svadi, muskarcu Vagi  tesko se moze dogoditi da, kada je u braku, dolazi kuci samo kada mora. Vrlo je sarmantna i rado videna u drustvu, a svojim sarmom ume da osvoji i zadrzi svog supruga. Kada se ozeni muskarac Jarac je, pre svega, privrzen suprug, nezan otac, uvek spreman da se zrtvuje za svoje najmilije i ljubazan i gostoljubiv domacin.


Ukoliko partnerka zna njegovu osobinu da se cesto prepusta mislima o poslu, i to ne uzme kao njegovu ozbiljnu manu, imace pored sebe pazljivog supruga i bice voljena. Cvrstina njenog karaktera, omogucava joj da prebrodi neke trenutne trzavice, i da odrzi srecu u porodici. U ljubavi je nestalna, voli flertove, ne voli da se vezuje i sve njene veze su površne.
To se, pre svega, ogleda u velikoj privrzenosti porodici i teznji da preuzme brigu o domacinstvu. Kao i muskarci Blizanci i one se ne libe od flerta i zavodenja i u stanju su da to dobro sakriju. Od svog partnera ocekuju slicno ponasanje, ali ako je ono cak i suprotno, zene u znaku Raka, su neobicno tolerantne, prastaju i spremne su da se zrtvuju.
Medutim, moze se dogoditi da je ne obraduje bas onda kada ona to ocekuje, na primer, zaboravi ponekad da joj kupi poklon za rodendan.
Vrlo je veran, pozrtvovan, odan porodici te u slucaju da nade suprugu slicnih osobina, to moze biti skoro savrsen brak. Svoju bracnu zajednicu, zena Jarac, ne bi raskinula ni pod kojim uslovima, osim ako je zajednica bitno materijalno ugrozena. Otkrice jako brzo da ga proganjas, a onda ce ti se iza leda smejati, a sigurno ne zelis da budes tema kojom ce neko ispirati usta. Mi imamo planinu Taru, a svi irski kraljevi bili su krunisani na planini koja postoji u ovoj zemlji, a nosi isto ime!
Snaga promena u prirodi i promene koje je izazivalo Sunce bili su njihova meta izečavanja. U ljubavi je krajnje romantična, voli strasno ali ne samo jednom, jer je zaljubljive prirode. Ukoliko naide na razumevanje i vidi da supruga prelazi preko njegovih slabosti (nervoza), on ce umeti to da ceni i visestruko ce se oduziti. Kada vole, to rade na veoma spektakularan način ali mogu biti i ljubomorni i posesivni.
U ljubavi voli originalnost, vatrene izjave i mnogo kavaljerstva koje zahteva, ali i pruža. Kada ga neko uvredi, zna da bude utucen i sklon da danima ne govori sa osobom koja ga je uvredila.  Tada je najbolje ostaviti ga samog.
Vole prirodu i jako su vezani za porodicu kao i za svoja materijalna sredsta i veliki su ljubitelji nekretnina. Taj momenat je privukao proučavanju leksike vezane za Crnu Goru, pa zatim i za Srbiju itd.
Mogu biti vrlo zaljubljive prirode i tada su veoma strastveni ali umeju biti i verni i dosledni svom izboru. Boan, keltska reka (u Irskoj), od istog imena, te boginja vode, Boan, postala je naša Bojana. Prema tome, nije održiva pretpostavka da su Iliri i Boi isto pleme (kako navodi Enciklopedija britanika). Godina od 365 dana u ovim horoskopima bila je podeljena na 18 meseci od po 20 dana, kojima je dodavano po 5 dana zvanih - nekorisni. 1)zemljanim nasipima i kamenom oko mesta stanovanja Kod Srba kod kojih je gradski sistem bio razvijen,grad je opasan ogradom od zemlje i kolja.Ova ograda od zemlje i kamena,dun,i danas se kod Srba naziva bedem.Phone book address
Chinese horoscope january 4 1978
Online free books.net


Comments to «Horoskopski znaci 8 decembar»

  1. 099 writes:
    Both 27 Sep month, they may get success which; you don't at all.
  2. FULL_GIRL writes:
    Inventive and inventive expertise, self-expression (Acts four:12, Rom 10:9-13, I John compatibility generates the Vedic.
  3. 97 writes:
    Advisors, consultants, ministers, healers, philosophers, artists, writers, nurses, care-givers, physique.