30.08.2013

Horoskopski znaci znacenje

Diskusije> Kutak neshvacenih> Astrologija - Horoskop - Numerologija>Horoskopski znaci: Sta je za njih ljubav? Opis licnosti osoba rodjenih u ovom znaku, veoma dobro obavlja jedna jedina rec: osetljivost. Ne bira mnogo ni mesto, ni vreme, zato sto je suvise nestrpljiv, pa u napad krece istog trenutka kad vas je ugledao.
Misli se na potencijalno kreativnu devojku, delikatnu i dragu, ili pak na nesto stariju zensku osobu, intelgentnu i pedantnu. One uticu na nase reakcije i raspolozenje, a pored toga, nezaobilazne su kada je moda upitanju.
Na prvi pogled pripadnici ovog znaka izgledaju kao da im nije stalo i da uopste ne osecaju ljubavni bol, ali istina je da pate neizmerno i beskonacno.
Neke osobe smatraju da je poljubac fizicko iskustvo, dok drugi jednostavno poljupcem izrazavaju emocije i bliskost s partnerom.
Ove osobe su po prirodi pazljive, ostroumne, sklone kritikovanju, ali ipak obazrive, strpljive i teze konzervatizmu u svim zivotnim etapama. Kako ce preboleti: Kada prode „drama“ hrabro ce krenuti u nove pobede, jer - zasto bi zbog jedne propale veze pustili da zivot prolazi?!BIK (21. Na povrsini izgledaju emocionalno hladne, sto ponekad zalazi i dublje jer imaju obicaj da suzbijaju sopstvenu prirodnu dobrotu do maximuma i totalnog nestanka, sa rezultatom da pocnu da se klone prijateljstva, osnuju samo nekolicinu socijalnih odnosa, uz veliku opreznost i cak povrsnost. Ako igraju na kartu tajanstvenosti, onda svakako obratite paznju na manire, poput nervoznih pokreta i meskoljenja.
Oba pola su jako sarmantni i dostojanstveni, sto neke muskarce rodjene u ovom znaku moze napraviti malo zenstvenim, cak i kada to nisu.
Prilicno smo razliciti kad je u pitanju novac, to je jasna stvar, ali kod zodijackih je znakova ta razlika jos izrazenija.
U braku mogu biti puni ljubavi i razumevanja, smatrani su za dobre zivotne partnere i roditelje, dok je njihova ljubavna igra vise perfekcija tehnike nego izraz pozude, pa se trebaju kloniti partnera sa jako izrazenom sexualnoscu koju nisu sposobni da dostignu. Originalan amblem horoskopskog znaka DEVICA u rukama drzi snop psenice, koji simbolise mudrost, ubranu na poljima iskustva.


Ako postoji i najmanja sitnica koja je moze odrzati vezu u zivotu, sigurno se nece odluciti na prekid.
Kao prave device, ove osobe znaju biti stidljive i kao prave device znaju dugo cekati na perfektnog ljubavnika kome ce podariti sebe - uzimajuci to u obzir moze se reci da su ove osobe jako idealisticki nastrojene.
Ovnovi se u svemu predaju sa entuzijazmom, ali isto tako brzo sve i napustaju cim uzbudenje i veselje produ.
Ona insistira da partner ceni i postuje negu, cistocu i higijenu, kao i da bude praktican i orjentisan ka cilju.
Njeni su standardi postavljeni prilicno visoko pa joj obicno treba dugo da nadje osobu koja ce biti vredna njenog interesa.
Prolecni znakovi imaju lepe crte lica, pripadnici letnjih znakova lep ten i bujnu kosu, jesenje karakterisu seksi pokreti, a zimske atraktivna figura. Ova dama tezi kasnoj udaji i to samo ako se u njenom zivotu stvarno pojavi taj pravi, koga ce ona smatrati njenim princem na belom konju. I u takvim prilikama, kada vas mori premisljanje i neodlucnost, astrologija vam moze pomoci.
Simbol znaka STRELAC je mitolosko stvorenje: polu-covek, polu-konj, sa lukom i strelom u rukama. I posto je totalnu perfekciju veoma tesko naci, mnoge DEVICE ostaju neudate, raspustenice ili nesposobne za cvrste veze (jer ako se osecaju zapostavljene od strane partnera, spremne su na najnemoralnije eskapade).
Tastina je ono sto najteze leci, pa kada osete da je kraj blizu, ishitreno ce da ostave partnera samo zato da im se ne bi dogodilo da oni budu ostavljeni.
Ako se stvarno oseti jako povredjena, izbrisace ga iz svog secanja kao da nije nikada ni postojao. Gospodja DEVICA poseduje strastvenu prirodu koja se u potpunosti pokaze tek kada (ili ako) nadje pravu ljubav. Kako ce preboleti: Procice malo vremena, a Devica ce sabrati svoje misli, sloziti kockice i nastaviti dalje.
Ona voli da ostane u pozadini, nema napadnu cud, dok je njena nepoverljivost u stanju dugo godina da je sprecava da sebe kompletno da nekome.


Kako ce preboleti: Karakteristicno za Vage, posebno muske, je strast za koketiranjem, pa se cesto nadu u ljubavnim iskusenjima. Ima poseban talenat za izrazavanje - obicno pazi na gramatikalnu tacnost recenica koje izgovara. Vreme provode u analiziranju veze ne bi li na vreme otkrili poteskoce koje bi mogle da ugroze njihov partnerski odnos. Uvek ga interesuje koliko novca njegova partnerka moze da zaradi i naravno, kako se u najboljem slucaju taj novac treba utrositi ili uloziti. On u ljubavnim vezama vrlo lako moze preuzeti ocinsku ulogu, ako mu partnerka dopusti da postane previse zastitnicki nastrojen. On ce predloziti ili uci u brak samo posle nekog odredjenog vremena i samo ako 100% veruje u to da ce taj brak uspeti i biti trajan. Njemu je potreban osecaj da ce partnerka podrzati i pojacati njegovu karijeru i pretvoriti domacinstvo u cist i komforan dom. Sto se prave ljubavi tice, on ne spada u muskarce koji se zaljubljuju u roku jedne noci ili kratke kavanture - to nije njegov stil. On ima pomalo poteskoca da pokaze svoja prava osecanja i uvek mu treba vremena da donese odluku, promisli i napokon odluci da li je doticna izabranica za njega prava osoba uopste.
Svi muskarci rodjeni u ovom znaku su ostroumni i tu ostroumnost koriste u potpunosti kada biraju partnera za zivot.
Oni obicno ocekuju previse od partnera, jako su kriticni i zahtevaju vise nego sto je iko spreman da pruzi.
Muskarac DEVICA bi cak radje da on bude zaveden i da se njemu suproni pol udvara, jer on je isuvise zauzet svojom karijerom i ljubavne igre mu oduzimaju vremena.
Mada, i kada nadje ono sto trazi, on tezi da sakriva svoja osecanja, izgleda pozitivno opusten sto se cele situacije tice i ostavlja njoj za zadatak da iz njega izvuce istinu o njegovim pravimosecanjima.Free read books online no download 3d
Numerology number for revathi star predictions
Astrology related software free download
Online fortune telling free accurate


Comments to «Horoskopski znaci znacenje»

 1. Ninet writes:
  Solely a quite simple and basic not only reject evolution but.
 2. faraon writes:
  Writers and counsellors month-to-month Horoscope September modest they change into about their abilities. Relating to the.
 3. INTELEGENT writes:
  Free Astrology Software: Jupiter Transit 2010 (New) the wants of others and a need.
 4. Bokkacho writes:
  That's because the Leo man was given great inference in the.
 5. Rengli_Yuxular writes:
  Numerological association app for android.