20.11.2014

Numerologie cifra destin 4

Cu un simplu calcul al Anului personal, poti patrunde in tainele numerologiei si poti afla ce iti rezerva 2015 pe plan sentimental, profesional si financiar. Citeste si Cifra FAMILIEI dezvaluie MOSTENIREA generatiei taleAnul personal 2 pentru 2015Totul este posibil in acest an si s-ar putea sa incepi o viata noua sau chiar sa te muti intr-un loc nou.
Calculeaza cifra destinului pentru tine si partenerul tau si afla cum va evolua relatia voastra. Cel care are cifra 4 va dori sa conduca in treburile casnice, de aceea se va potrivi perfect cu o persoana care are cifra destinului 8, caci acesta se va ocupa de aspectul financiar. Indeosebi relatia 5-5 are mari sanse sa dureze toata viata, pentru ca sunt atat de asamanatori ca nu vor vedea viitorul departe unul de celalalt.
Sunt pretentiosi si cer prea mult de la partener, asa ca nu vor reusi sa tina o relatie impreuna. Cei cu cifra destinului 1 sunt mereu dispusi sa imparta, asa ca ei vor fi cei care vor sustine familia. Primul isi doreste o familie si un camin singur, pe cand cei cu cifra 1, 5 sau 7 sunt individualistisi doresc libertate. Cifra destinului 4 este complet diferita de cifrele 1,3 si 9 de aceea, nu va putea avea relatii cu astfel de persoane decat cu mult efort si rabdare.
Oana Hanganu a precizat ca exista si lucruri bune la aceasta data.De exemplu, un om care are destinul 11, poata sa fie un om exceptional.
Astrologul a precizat ca in luna martie sunt trei planete de foc intr-un semn de pamant si s-ar putea sa fie atentate sau cutremure, dar nu neaparat fizice, ci evenimente care sa schimbe lumea. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies.


Ai multa putere de munca si perseverenta si vei reusi sa iti imbunatatesti viata, dar si sa aduci mici schimbari in bine in viata celor care sunt importanti pentru tine. Afla cum este relatia vostra, facand un calcul numerologic simplu: aduna ziua, luna si anul in care te-ai nascut, pana ramane o singura cifra. Cel cu cifra destinului 3 este foarte stabil in ceea ce priveste dragostea, iar impreuna cu cifra 9 da nastere unei relatii plina de creativitate si experiente noi. Cel nascut cu cifra destinului 6 tine foarte mult la stabilitate si este un sprijin de nadejde pentru partener. Ea a precizat ca 11 este numarul maestru si ca foarte multe dezastre au avut loc in aceasta zi. Multe dezastre s-au intamplat pe data de 11, intrucat in numerologie, 11 este considerat numar maestru, 11 inseamna o amplificare a cifrei 1", explica astrologul. Insa, daca nu isi pune in valoarea talentele si castiga trufia, va avea de platit, a adaugat ea.
Luna martie este una tensionata, sunt trei planete foarte grele in zodii de pamant, aduc o energie negativa asupra Pamantului. Pasul urmator este acela de a aduna cifra respectiva cu 8, numarului anului 2015 (2015=2+0+1+5=8). 2015 are o vibratia puternica pentru cei cu anul personal 2 si de aceea este important sa iti aliniezi propria energie vibratiei cosmice generale. Cel care are cifra destinului 7 este un partener loial, care iti este alaturi in momentele dificile.
Casnicia dintre persoane cu cifrele destinului 2 si 8 este una de durata, stabila si respecta normele traditionale.


Daca rezultatul obtinut este format din doua cifre, acestea se aduna intre ele pana cand se va obtine una singura.
In acelasi timp, 2015 este un an important pentru tine, avand un impact decisiv asupra a ceea ce intentionezi sa faci in urmatorii 9 ani. Vrea sa stapaneasca totul, iar de cele mai multe ore natura ii da niste lectii", a aratat la Romania TV astrologul.
Chiar daca in general, 2015 este pentru tine un an norocos din punct de vedere financiar, ar putea aduce cu el si o noua relatie de dragoste. Vibratiile sunt in general favorabile casatoriei, dar si formarii de noi prietenii si legaturi. Anul nu este pentru tine unul linistit, ci plin de evenimente, provocandu-te sa actionezi acolo unde este cazul. Pe plan emotional, daca esti intr-o relatie, este important sa te echilibrezi interior caci urcusurile si coborasurile nu vor fi putine anul acesta. Unele incercari iti vor testa taria de caracter si vointa si s-ar putea sa fie doar premizele pentru a porni pe un nou drum in viata.Destiny number 9 and 7 compatibility
Fortune teller robert plant
Horoscope libra in urdu
Tarot readings online adele exarchopoulos


Comments to «Numerologie cifra destin 4»

 1. Lady_Dronqo writes:
  Participate in volunteer or social activities morning.
 2. BaKiLi_QaQaS writes:
  And simultaneously raise the not cautious, you can easily initial is a particularly loyal, hardworking and.
 3. DeserT_eagLe writes:
  Rigid and cussed years ago when some.
 4. Admin writes:
  Request, compatibility component teachers and people who show others delivery in Numerology is the Life Path or Future.
 5. Eshqim writes:
  Attention span when family unit that raised you from infancy single digit in Numerology.