30.08.2014

Numerologie jm?na v?po?et zdarma

Vecina tezav ameriskega zdravstva nastaja zaradi drzavnega vmesavanja in ne zaradi trznih neuspehov. Kako se zdravstvo v ZDA  letno drazi zaradi podrzavljanja in pretiranega vpliva drzavne birokracije in mafije v zdravstvene produkte: 7% BDP je slo v ZDA leta 1970 za zdravstvo. Na drugi strani imamo veterinarske storitve, lepotne operacije, LASIK – kjer cene padajo, kvaliteta narasca, vedno vec je inovacij.
V drzavnem zdravstvu se cene skrivajo, po analizah pa se ugotavlja, da CT pregled v eni bolnici stane 3.000$, v drugi bolnici pa 300$. V svojem filmu SICKO skrajno levicarski reziser Michael Moore predlaga popoln konec zasebnega zdravstva.
Kam smo danes katoliki in vsi kristjani prisli z nesposobnostjo razlocevanja, treznega in postenega razmisljanja, uporabo logike. Kaj pa zidarji, ki gradijo hise – so tudi oni nemoralni saj sluzijo na racun ljudi, ki so brez strehe nad glavo?
Zgornji del je citiran iz knjige ZAGOVOR SVOBODNEGA TRGA ameriskega katoliskega duhovnika Roberta Sirica, ki se kot eden redkih duhovnikov in vernikov bori za svobodni trg, ki ga vlade ZDA ze desetletja dolgo  (predvsem od leta 1929 naprej) popacujejo z vedno vecjo vlogo drzave. Vceraj sem gledal dansko nadaljevanko Oblast ( Borgen), ko je rdeca opozicija napadala skrajno levo premierko, ker je dala svojo hcerko zaradi predolgih vrst v drzavnem zdravstvu v zasebno bolnico.
KAKO VERJAMEMO, DA JE POTREBNO USMERJATI NASE DEJAVNOSTI ( cena na trgu ali vrhovni birokrat v plenumu birokratov socialisticne centralno planske drzave.
Ce je 40 + let stara zenska soocena s tem, da bos ta vecer gledal sport na TV, ne bo sedela zraven tebe in jamrala o tem. Torej, ja, obstaja veliko razlogov, da obcudujem zenske, ki so stare vec kot stirideset let.
Preberem blesav naslov vodje za preganjanje korupcije, da se boj proti korupciji zacne v vrtcu.
Podkupuje se tam, kjer ima birokratski aparat veliko moc: politike, birokrate, sefe drzavnih podjetij, majhne vodje v teh podjetjih pa za manjse posle. Kot prodajelec sem prica, da v Sloveniji ze 20 let ni moc narediti posla, prodaje z drzavnimi podjetji brez podkupovanja kljucnega cloveka v tej firmi, ki je obicajno politicna, birokratska oseba. Od CSD sem dobil odlocbo, kjer so mi steli v igro vse premozenje druzine, ne upostevajo pa kredita. Seveda je v neki vasi najbolj vpliven clovek in potencialno nevaren clovek tisti, ki je najbogatejsi ali ki ima edini orozje ( najvec orozja, najsodobnejse orozje).
Pohlep socialistov je veliko vecji kot povprecni pohlep podjetnika na svobodnem trgu, kjer jih vecina zgolj zeli preziveti in normalno ustvarjati, peljati posel.
Glavni problem zakaj tujci ne investirajo v Slovenijo in zakaj tudi nasi investitorji zapuscajo Slovenijo je PREDRAGA DELOVNA SILA. Noben resen delavec in ustvarjalec ne bo socializma ( in slovenskih, gnilih sindikatov) podpiral.
Vsak, ki pridno dela, bo podpiral svobodni trg, kjer lahko najvec iztrzi od svojega pridnega dela, saj v taki kapitalisticno vitki  drzavi najmanj placuje vmesnike, posrednike in birokrate. Prvi ukrep je, da delavci dobijo na svoje TRR izplacane BRUTO BRUTO place, saj bi vecina buteljnov sele takrat uvidila, kako pohlepno jih izmolze birokratski aparat, ki je popolnoma neucinkovit.
Drugi ukrep pa je zmanjsanje davkov na PLACE DELAVCEV in (podjetij iz plac= danes odvajajo iz bruto bruto place) iz 60% na 20%. Slovenija je bila najprej paralizirana gospodarsko zaradi Foruma 21, mafije in socialisticne birokracije. Javni sektor je postavil vlado, ki skrbi za njegove interese in njegovo zascito: hkrati pa pleni delavce z astronomskimi davki. Novy Samsung Galaxy S5 nema nakonec takove parametry, jake se cekaly, coz muze hodne zakazniku zklamat.
Ruska spolecnost Yota Devices predstavila novou generaci smartphonu YotaPhone se dvema displeji.
Je to jen nekolik dni od premiery noveho Samsungu Galaxy S5 a cinsti podnikavci uz stihli pripravit jeho kopii. Para comprar e fazer perguntas em PrecioLandia voce precisa ser registrado no MercadoLivre..
Mail Grupowy pomaga Twojej grupie sprawnie sie komunikowac, dzielic notatkami, wydarzeniami i opiniami. Procentowa zawartosc suchej masy w mleku mozna obliczyc na podstawie gestosci mleka i zawartosci tluszczu.
Citirajo jo ne samo levi politiki in politkomisarji, temvec  intelektualci, studentje in celo duhovniki in jezuiti. Ker ne zna pametno vprasati, nima za sabo kilometrov izkusenj, si ne postavlja vprasanj, razmisljanje mu je tuje, ker je NAPOR. Dejstvo je, da danes nimamo zdravstvenega sistema, ki bi bil zasnovan na trznih zakonitostih, in nimamo ga ze desetletja.
Seveda se je premierka zgrazala, spinala, hinavcila, manipulirala javnost s svojimi nenormalno naklonjenimi mediji – ni pa rekla, oprostite zmotila sem se, javno zdravstvo ni ucinkovito, ne bom vec unicevala zasebnega zdravstva. Prav pogosto je videti poleg pametne, dobro urejene zenske nad stirideset let, opite, plesaste, trebusaste fosile v ponosenih, izrabljenih oblacilih, ki se spremenijo v popolne idiote, ko se pokaze dvajset let stara kolikor toliko joskasta natakarica.
Najvisje glave, tiste, ki sluzijo z njo 100 milijonov € in imajo pisarno v WTC, ne pa par zdravnikov, ki pobasejo nekaj tisoc €. So rezimski, saj oblastna stranka preko drzavnih podjetji financira ali pa zapre pipo v oglasih medijev. Pa drzavne bolnice, drzavne sole, fakultete, … Brez korupcije ni niti najmanjsega posla.
Najprej ti neke zakotne njive, gozodove in 100 let stare hise ocenijo na nivo posesti Jankovicev in ostalih tajkunov, potem pa drzava rece, da na ta kapital delamo 4,06% donosa in nam to uposteva kod dohodke.


Pohlep socialistov in drzave lahko primerjamo zgolj s pohlepom kockarja, ki zeli svoj vlozek na hitro multiplicirati. Imamo pa partijske mafijce in partijske birokrate, ki se do nas drzavljanov obnasajo kot tisti zlobni burzuji, oderuhi, stiskaci, crnoborzijanci, kapitalisti – ki se pojavljajo v ucbenikih vecernih partijskih sol iz Kumrovca. Zmagujejo samo se najbolj glupi birokrati in najbolj psihopatski gospodarstveniki ( NE managerji, temvec rdeci, nastavljeni direktorji  + ne odgovorni lastniki, temvec tajkuni). Na druhou stranu je to spickovy smartphone se zajimavym designem a nekolika povedenymi funkcemi. Samsungy rady Galaxy S jsou spolecne s iPhony nejzadanejsi a medialne rozhodne nejvytizenejsi mobily na svete. Samsung se skladacim displejem ma byt jeste letosSkladaci displeje se blizi, udelaji z mobilu tabletKratka slava nekompromisniho top modelu se dvema displeji.
Butyrometrze przy zastosowaniu sily odsrodkowej, po uprzednim uwolnieniu kuleczek tluszczowych od ich otoczek fosfolipidowo- bialkowych.
Noro – tudi v Bosni se derejo parole proti kapitalizmu ( prostemu trgu, tujim investicijam, siroki rasti podjetnosti in ustvarjalnosti, tehnoloskega napredka in blagostanja, sirjenja svobode, odgovornosti in utrjenosti pravne drzave), tega pa pri njih res nikjer NI.
Vmes so podkupovali birokracijo s predobrimi placami in sluzbicami  in reveze s socialnimi podporami. Kar je strahotno pa je to, da originala, ki ga Naomi Klein tako histericno kritizira, sploh ne pozna nihce.
Ali pa dela neumne povzetke ali pa izhaja iz predsodkov druzbe, ki je butasta in potem vsakega messengerja pobijejo. Ali nista obupna neucinkovitost in nepravicnost trenutnega sistema dokazali, da je edini ucinkovit nacin zagotavljanja zdravstvenih storitev za vse ljudi, ce z njim upravlja drzava?
Pridruzile so se mu tudi stevilne katoliske organizacije: Katoliski casopis Sojourners, PICO National Network, The Center Faith and Public Life, Faithful America in Catholics in Alliance for the Common Good so se glasno pridruzili v boju za sirso drzavno vpletenost v zdravstvo in v izrinjanje privatnega zdravstva ter nadaljne zmanjsevanje vloge dobicka v zdravstvu. Zakaj ni statistik uspeha zdravnikov ali kirurgov, koliko je bilo zapletov, koliko invalidov so poizvedli in koliko smrti? Seveda, ce takih sodnikov, tozilcev in policajev ni, potem je jasno, da so skorumpirani, popolnoma skorumpirani.
Zato so drzavni projekti gradnje cest, zeleznic pristanisc in elektraren taka zlata jama za skorumpirane birokrate in politike.
Smetano pobira mafija, vecino v sredi vplivni birokrati, nekaj drobtinic pa ostane tudi nizjerangiranim ribam. Hisa poka, se rusi, v njej piha, na fasadi so veliki crni fleki plesni, iz stropov gleda slama in deske, malta pa se drobi in pada.
Takih obresti nima na kapital nobena banka v EU razen Ciper jih je imel in zaradi tega propadel.
Vlada bo birokratski sistem scitila do konca, prej bo gospodarstvo in cela drzava propadla, kot da bo znizala stevilo agencij in sinekurni sluzbic za 10% ali plac visokih birokratov za 10%. Tako kot je Krizanic jemal 8 milijard pufov in govoril, kako bo birokracija ta denar multiplicirala. Ne samo, da je bila analiza slaba in pravljica tragicna, temvec to tragicno pravljico sedaj ti Fritzli nad nami izzivljajo.
Galaxy S5 mel mit podle nejruznejsich spekulaci QHD displej, mel byt castecne flexibilni, mel mit kovove telo, a tak dale (viz. Jakekoliv uziti obsahu vcetne prevzeti, sireni ci dalsiho zpristupnovani clanku a fotografii je bez souhlasu MAFRA, a. Hkrati pa vkljucuje v zdravstvene storitve, ki jih morajo vsi davkoplacevalci kriti tudi ideoloske stvari kot so kontracepcija, splav ali umetna oploditev samskih zensk, lezbijk. V bistvu imajo levicarski politiki ves cas velik eticen problem, kajti na eni strani z nerealnostjo ideolosko pumpajo od realnosti odtujene in odvisniske (v vatki Drzave) volivce levice, na drugi strani pa morajo vecinoma sprejeta pravila logike in upravljanja, kar pomeni, da ves cas nategujejo svoje volilce na polno. Lastniska druzba je SKRBNA in ODGOVORNA druzba, saj spodbuja clovekovo ustvarjalnost, ki je kljuc do soocenja z okoljevarstvenimi izzivi. Sploh, ker kupec izbira najvisjo kvaliteto ali najnizjo ceno in ima na razpolago vec prodajalcev = tekmecev, ki mu agresivno in prijazno ponujajo svoj produkt. Kajti socialisticni politiki svojim socialisticnim volilcem ponujajo vec denarja in materialnih obljub iz davkoplacevalskega ( iz tujega denarja, iz denarja, ki ga drzava naropa uspesnim in delovnim ljudem). Ker korupcije ne placa proizvajalec ali ponudnik storitve, ki bo znesek podkupnine vgradil v nekajkrat visjo prodajno ceno. Delavci v teh drzavnih firmah pa so lahko veseli, ker imajo varno sluzbo, ce bodo pridno in ubogljivo tiho. Vecino podjetnikov dela 10% donos na kapital letno, obveznice in delnice pa ne dajo takega povprecnega donosa. Produto com fórmula original com 5 componentes utilizados e comprovados por profissionais que atuam no ramo. Ker znajo samo crpati denar iz narave in delavcev, ne znajo pa ustvarjati boljsega, vecjega, uspesnega podjetja.
Po drugi strani pa se v tem sistemu redi vedno vec nesposobnih in lenih zdravnikov in sester, vedno vec je administracije.
Simbol temacne kleti iz katere redko prides ziv, ce pa ze – pa te okradejo za zivljenjske prihranke.
Tudi gradbeni sektor je na milimeter natancno vsako leto gradil odseke AC, da je bila gospodarska rast 3% kakor so v centralnih planih pisarili in zapovedali mencingerji, krizanici, kovaci, stiblarji.
Tu pa to vidimo v obnasanjih DURSA, GURSA, CSDjev, ki lahko mirno ukradejo otroke, na drugi strani pa otroci v posameznih druzinah umirajo zaradi fizicnih in seksualnih zlorab.
Navic je jasne, ze Samsung pristoupil na hru konkurence, kdy se nove top modely uz nebudou ukazovat jednou za rok, ale dockame se novinek zhruba v pulrocnim cyklu. Zato je pogoj za vec korupcije tudi vec zakonodaje, vec pravil , vec ovir, vec birokratov, vec drzave.


Danes slaba banka, ki jo je vlada perverzno oslabila sciti nepremicninski balon, saj bi po prvotni razlicici slaba banka morala vsako leto prodati 10% novih stanovanj po trzni ceni. Sindikati pa so ves cas scitili ne pravega delavca, temvec birokratskega, stare socialisticne kadre. Smo v Sloveniji res druzbeno tako globoko padli, da vsi mislimo enako ( = drhal) in smo vsi postali skrajni levicarji?
Vmes pa mafija pri nakupih in gradnjah pobira milijone € in ve se, da je to rdeca mafija, ki ima pisarno v WTC, pa nihce ne upa na glas povedati.
Seveda, ce presodijo da si to zasluzijo, da se pocutijo varno in da so v pravi, nje vredni druzbi. Poslovnez je v banana drzavi prisiljen podkupovati, da sploh lahko naredi posel, ker drugace ga naredi konkurenca. Veliki kmetje in dvorni podjetniki vam bodo znali povedati koliko milijon€ morajo podkupiti osebo v komisiji, ki bo glasovala ali dolocila koliko milijonov € bo posamezni kmet ali podjetje dobilo drzavnih subvencij. Ce bi se to res dogajalo, bi cene nepremicnin v Sloveniji padle takoj za polovico in potem bi sle proti 0.
So velikodusne s pohvalo, pogosto tudi ceprav si tega drugi ne zasluzijo, saj vedo kako se pocutijo nehvalezni.
V dobe vzrustajici popularity phabletu jsou jeho rozmery stale mobilnejsi nez phabletove, ale maly kompaktni mobil to rozhodne neni.Galaxy S5 narostl do vsech smeruSamsung Galaxy S5 mezigeneracne narostl do vsech smeru. Ne, sedaj bodo naredili novo revolucijo, ki jim bo omogocila se bolj trdno oblast in vec diktature. Mlajse zenske lahko povsem zatajijo svoje prijateljice, se posebno ce so te cedne, kar ne zaupajo svojemu partnerju. In to visoke cene nepremicnin, ker si pohlepno oblizuje od davka na nepremicnine in hkrati kaznuje vse, ki si drznejo lastiti nepremicnino.
Samsung Galaxy S4 ma rozmery 136,6 ? 69,8 ? 7,9 milimetru a dva roky stary Galaxy S III pak 136,6 ? 70,6 ? 8,6 milimetru.
Noben ne zna vec samostojno razmisljati ( ker je razmisljanje tak napor), zasvojenci raje ponavljajo skrajno levicarske parole. Jeji hmotnost je 145 gramu, predchudce vazi 130 gramu a model Galaxy S III 133 gramu.Design se drzi zazitych linii, takze zepredu bez meritka budete S4 a S5 rozeznavat pomerne tezce. Ce bi bila drzava res pripravljena upostevati trzno ceno, potem bi bila to nepremicnino tudi zavezana odkupiti. Z boku vynika na S5 siroky a vyrazny chromovy prouzek, ale nejvice diskusi jiste sklidi zadni kryt. Jaz bi jo po tako svinjsko visoki ceni takoj odprodal, ker zaradi tega nasa druzina pade ven iz dobivanja otroskih doklad. Svetlo rdeca sminka zgleda na 40 + let starih zenskah super, kar pa ni mogoce reci za mlajse. Vyrobce slibuje hodne barevnych variant, ale na vystavisti jsme narazili jen na cernou a kovove modrou.Telefonu to slusi, prestoze zadny mistrovsky designersky kousek to neni.
Ce jim zmores prezreti nekaj gubic tu in tam, se pokaze, da so pogosto celo veliko lepse kot mlajse.
Rozhodne pozitivni je odolnost proti vode, padum a prachu na urovni IP67.Asi nejvetsi rozcarovani panuje nad rozlisenim displeje. A stejne tak je prekvapujici, ze telefon ma jen 2 GB operacni pameti, protoze phablet Note 3 dostal 3 GB uz loni na podzim.Procesor Qualcomm Snapdragon 801 se ctyrmi jadry (Krait 400) a frekvenci 2,5 GHz ovsem patri na absolutni spicku. Prekvapujici je i zakladnich 16 GB uzivatelske pameti (verze s 32 GB pameti nebude dostupna na vsech trzich), i zde uz konkurence casto nabizi vice.V praxi vystavene telefony (nutno dodat ze skoro prazdne), fungovaly vyborne, vse bylo plynule a rychle.
Telefon ma ctecku otisku prstu v ramci tlacitka Home (puvodne se cekalo, ze bude primo na displeji). Ctecka fungovala u vystavenych kusu velmi presne, ale nestaci jen pridrzet prst, musi se po ni prejet. Telefon vsak bez problemu registruje i velmi rychle prejeti prstem.Jak se drive spekulovalo, telefon ma ponekud upravene prostredi Androidu.
Ale nove graficky jednoduche ikony najdeme jen v menu nastaveni, ktere je navic nyni jinak rozvrstvene.
Ty ukazal Samsung troje, Galaxy Gear a Gear Neo, ktere jsme vam uz popsali zde a pak sportovni hodinky Galaxy Gear Fit. Ty vypadaji nejlepe, podrobnejsi pohled vam prineseme v samostatnem clanku.Dalsi zajimavou funkci je sporici mod baterie.
Pri jeho aktivaci se displej prepne do cernobileho zobrazeni, telefon odpoji vetsinu funkci a pry vydrzi na prijmu nekolikrat dele, nez kdyby jel ve standardnim rezimu. Ten umoznuje predat telefon potomkovi, ktery si muze hrat hry z detskeho menu, koukat na videa, fotit nebo si kreslit. U tabletu nam detsky rezim prijde smysluplnejsi, ale treba na cestach se to obcas muze hodit.
Tedy pokud majitel bude riskovat, ze si dite bude hrat s jeho mobilem za pomerne vysokou cenu. Ma vetsi rozliseni 16 Mpix, nekolik specialnich funkci, jako je specialni HDR rezim, a hlavne se chlubi extremne rychlym ostrenim, pry zaostri za 0,3 sekundy. Tento cas potvrdit nemuzeme, ale overili jsme si, ze telefon ostri velmi rychle. S fotoaparatem souvisi jeste jedna zajimava funkce. Po prilozeni prstu na sklicko blesku vam telefon zmeri puls. Samsung Galaxy S5 je bezpochyby spickovy smartphone, ale bez blizsiho testu si nedovolime tvrdit, zda je nejvykonnejsi na trhu.
Check a phone number availability
Find my juno astrology


Comments to «Numerologie jm?na v?po?et zdarma»

  1. ALINDA writes:
    Understanding pegged issues the number ZERO resonates with the vibrations larger dreams, you're.
  2. sadELovh22 writes:
    Number 22 ~ The Magic Of Numerology Bhakthi Visheshalu?free horoscopes hidden meaning » naming »?If your last and.
  3. dj_maryo writes:
    Powerful letters of the alphabet names to seek.