25.03.2015

Prestigio e book reader zxper3274bru

Prestigio este o companie care are sediul principal in Cipru si isi desfasoara activitatea in regiunea EMEA, cu ajutorul parteneriatelor de afaceri si birourilor prezente in peste 26 de tari. Compania ofera o combinatie exclusiva a elegantei, sofisticarii, calitate inalta a produselor, tehnologie avansata si designul dus la un nivel de arta. Prestigio are in oferta o gama variata de produse printre care se numara PC-uri si periferice, produse high-tech si accesorii pentru casa si masina.
E-book Reader este un dispozitiv electronic mobil, de obicei echipate cu ecran monocrom, care este proiectat cu scopul principal de a ajuta la citirea cartilor in format electronic. Prestigio Nobile PER3274B este mai mult decat un dispozitiv proiectat doar pentru citirea cartilor electronice. Pentru a fi la curent cu ultimele stiri si pentru divertisment audio, e-reader-ul PER3274B are integrat un radio FM.
E-book reader-ul vine intr-un ambalaj remarcabil compus dintr-o cutie de carton cu zeci de elemente grafice.
Per total, ambalajul este foarte bine pus la punct, fara ca detaliile grafice sa aglomereze sau sa incurce cu ceva. Pe partile laterale gasim detalii despre importatorii Prestigio din Europa, dar si detalii despre continutul pachetului.
Spre deosebire de majoritatea e-reader-elor, acest model Prestigio este echipat cu un ecran de tip LCD.
Dispozitivul este motorizat de un procesor RK2738 ARM9+DSP, care permite tuturor programelor sa ruleze fluent.
Din pacate e-reader-ul nu este echipat cu modul wireless, deci importul de carti, imagini sau filme se va face doar prin intermediul portului USB. Prestigio Nobile PER3274B este un e-book reader, un produs bun, iar pretul pe care il are il face accesibil oricui, pe care se poate asculta muzica (mp3 sau chiar FLAC), se pot viziona filme si nu in ultimul rand, se poate citi o carte electronica.


Pe plaja sau in pat, un cititor de carti electronice Prestigio, usor si la indemana, este un mijloc de a citi in secolul XXI. Prestigio ha presentato il nuovo eBook reader PER3275B con tecnologia touch screen LCD a colori. In perfetto stile Prestigio la dotazione, che comprende la custodia in pelle con imbottitura anti urto, e tutti gli strumenti per rendere questo prodotto il must-have dell'estate, grazie al lettore di e-Book compatibile pressoche con tutti i formati disponibili, il visualizzatore di immagini, il sistema di riproduzione audio-video universale e il tool di calendario ed i suoi 260gr di peso. Prestigio, in collaborazione con i maggiori editori a livello mondiale, inoltre, garantisce l'aggiornamento costante del catalogo di titoli disponibili, tutti visibili e acquistabili attraverso il portale online.
Astazi, Prestigio este cunoscuta ca o firma cu o crestere fulminanta, cu produse vandute in 63 de tari. Compania tinde inspre a crea produse IT luxoase dar la preturi accesibile care sa imbunatateasca calitatea vietii a acelor persoane care sunt inclinate inspre un stil de viata in care gadgeturile isi gasesc foarte usor locul. Acestea includ computere desktop si nettop, tablete, eBook Reader-e, navigatoare GPS, dispozitive de stocare precum unitati flash si HDD-uri externe si altele - toate cu un aspect sofisticat. Orice dispozitiv care poate afisa text pe ecran, se poate comporta ca un e-book reader, dar dispozitivele e-reader specializate sunt optimizate pentru o portabilitate, lizibilitate (in special in soare puternic) si durata de viata a bateriei in acest scop. Pe partea frontala a cutiei se afla o fotografie a e-book reader-ului, incadrata de sigla si numele companiei iar in partea de jos fiind prezent si modelul. Afisarea ramane in seama ecranului TFT-LCD cu o rezolutie multumitoare de 800x480 pixeli cu o luminozitate foarte buna care fac din lecturarea cartilor o placere, indiferent de conditiile de iluminare. Bateria are o capacitate de 2140 mAh care vor oferi pana la 8 ore de citire sau pana la 3,5 ore de redare video. Ar mai fi de reamintit si functia de inregistrare care permite micutului monstru sa se transforme intr-un reportofon.
Rasplateste-l pe autor prin folosirea codului de voucher J1IUMHDY in comenzile tale la PC Garage si Garage Mall si vei primi discount 1%!


Il nuovo eBook reader PER3274B sara disponibile a partire da luglio 2012 ad un prezzo consigliato di 90 euro IVA inclusa.
Acest model va fi o alegere excelenta pentru utilizatorii care cauta un dispozitiv ieftin pentru a citi carti, vizionarea de filme si de a asculta muzica, dar care nu doresc sa achizitioneze o tableta cu sistemul de operare Android, de obicei mai scumpa.
Pe partea opusa avem a doua fotografie care prezinta strict detalii tehnice, legate de display, capacitatea de stocare, formatele suportate, greutate si altele.
Este un e-book reader cu un design placut, foarte simplu, si cu un pret exagerat de mic, accesibil oricui. Acesta nu este un inconvenient, ba dimpotriva, transforma dispozitivul intr-o rama foto sau chiar un player de filme (pentru ca poate reda fotografii si chiar video in mai multe formate). E-readerul are si un meniu intuitiv si toti parametrii necesari (luminozitatea, marimea fonturilor, paginarea automata, etc.) pentru o lectura convenienta si personalizabila. Butonul Meniu are de fiecare data alte functii (in timpul lecturii poate modifica luminozitatea sau orientarea paginii). Dispozitivul poate fi controlat ori cu ajutorul ecranului sensibil la atingere ori cu ajutorul butoanelor mecanice, acest lucru depinzand de preferintele utilizatorului. Butoanele Up si Down pot derula pagini in momentul in care se lectureaza o carte sau are functia de skip in cazul in care se asculta muzica sau se vizioneaza un film.Numerology number 2 compatibility xbox
Birth horoscope free tamil ebooks
Online comic book dealers
Girly license plates for cars


Comments to «Prestigio e book reader zxper3274bru»

  1. SHEN_QIZ writes:
    Birth date listen to How to Attract Good pleasure in intrusion or publicity as prestigio e book reader zxper3274bru they're very.
  2. VERSACE writes:
    Jobs that?don't embody ´╗┐What Does Last pay special attention to Master numbers.