11.02.2014

Www.horoskopski znaci i podznaci

Kao i svaki drugi istinski zadovoljavajuci sistem, astrologija razvrstava i tumaci svoje najosnovnije cinjenice na mnogo nacina. Preporucujemo :Upoznajte horoskopske znake na zabaviAstrologija nam pomaze da sagledamo svoje dobre osobine i da se suocimo sa onim ne tako dobrim, ali nam moze dati i uvid kako da stupimo u kontakt sa ostalima i izborimo se sa odredenim situacijama. CITAJTE U KURIRU PATRIJARH IRINEJ: Hvala Gotiju, neka pronade zlikovca koji nam je spalio crkvu! Svaki horoskopski znak zajedno sa svim svojim osobenostima ima favorita kada je izbor pesama u kafani.
OvanKako cete medu muskim predstavnicima ovog znaka naci nemali broj Kazanova, Ovan narucuje pesmu "Nije zivot jedna zena", dok ce se otresita devojka rodena pocetkom aprila rado popeti na sto uz pesmu "Mladicu moj". BlizanciDa li treba da objasnim zasto je favorit Blizanaca u kafani "Luckasta si ti, takav sam i ja"?! RakRacici su veoma emotivan kardinalni znak, pa shodno tome njih uvek "pogadaju" pesme sa jakom emocijom, kao sto je "Prazna casa na mom stolu" ili "Ugasila si me". LavIzbor jednog Lava moze biti "Kraljica srca moga" ili recimo "Jos te voli stari lav", dok ce Lavice voleti pesmu "Beograd". DevicaProsecnu Devicu ce "Skitnica" uvek pogoditi dok ce devojci rodenoj pocetkom septembra drag izbor biti „Ja imam nekog, a ti si sam“. StrelacStrelcevi, i muski i zenski, mastaju da jednog dana odu negde daleko i nadu srecu daleko od svoje domovine. JaracJarcevi su mnogo vezani za svoje roditelje, pa se nemojte iznenaditi da njegov izbor bude „Ljiljana“ ukoliko mu se majka tako zove ili bilo koja pesma koja u svom imenu ima ime njegove majke.
RibeAko se setite neke najemotivnije pesme koja je takozvani „patos“ u kafani mozete biti sigurni da je ona favorit jedne Ribe. Nadamo se da smo vas malo zabavili i da ste u skladu sa svojim horoskopskim znakom nasli pesmu koju cete naruciti sledeci put u kafani. Medutim, kada stupe u bracnu zajednicu, izbegavaju preljubu iako su, cesto, veoma zeljni novih avantura.


Da li zbog toga sto je to mesto koje vole svi hedonisti i boemi, a veliki broj ovih ljudi je upravo takav ili zato sto sto su kafane mesta gde se mogu videti lepe devojke, ali jednostavno ih obozavaju. Devojke Rakovi vole starogradske pesme medu kojima im je omiljena „Sta ce mi zivot bez tebe dragi“. VagaKada su devojke Vage u pitanju one su definitivno jedne od najveselijih u kafanama i neretko cete ih videti za stolom (razumete razliku izmedu „za“ stolom i „pod“ stolom, nadam se ).
Devojke Skorpije su jedne od onih devojaka koje vas vole svim srcem i celim telom, pa ce svom dragom sa kojim vise nisu u dobrim odnosima poruciti pesmu „Kralj ponoci“ ili pak „Ne kunite crne oci“.
Tako ce slatko zaigrati uz "Moji su drugovi", dok ce lepsa polovina ovog znaka zapevati i imati lepe uspomene uz pesmu "Nevera moja".
Ukoliko se ipak odluci da pesmu posveti devojci, klasican Jarac ce iz nekog sebi dobro poznatog razloga voleti „Zenu prijatelja mog“… Devojka ovog zemljanog znaka je jedna vrlo stabilna i otresita licnost koja ponekad sebi da oduska da se opusti sa drustvom i tada se ne usteze da casti muziku i naruci psemu „Kada bi me pitali“. Mozda ce vam oni reci kako preferiraju stranu muziku, house, electro, ali posmatrajte ih nekada u kafani. Pocev od Ovna, sest pozitivnih ili muskih znakova smenjuje se sa sest negativnih ili zenskih znakova. Oni vole da im njihove partnerke govore "dragi, bez tebe ne mogu ziveti", pa neretko narucuju „Slike u oku“, dok ce zenski predstavnici ovog znaka voleti da cuju "Nocas mi srce pati". One ce rado svom dragom naruciti pesmu „Veseljak“ i zajedno se sa njim proveseliti u drustvu. Nazalost, ovo je seksisticka terminologija, koja je tradicionalna, sto samo po sebi nije opravdanje. Ukoliko izadu sa drugaricama pesma koja ih uvek vraca starim ljubavima je „Zlatiborske zore“. Oni vole svoje prijatelje, pa ce vec na pocetku veceri zaigrati uz „Drugovi su odmah rekli nije za tebe“, a devojke ce biti lude za pesmom "Pamtim jos" – koja ih seca na neka lepa vremena, ljude i sve sto su prosle. Muski predstavnik ovog vazdusnog znaka voli pesme koje su malo vise zabavne nego narodne, kao na primer „U zemlju sada pao bih od stida“ ili „U tebe sam zaljubljen“.


Kardinalni znaci su Ovan, Rak, Vaga i Jarac~ Fiksni znaci konsoliduju, cuvaju i ucvrscuju promenu. Fiksni znaci su Bik, Lav, Skorpija i Vodolija~ Promenljivi znaci su fleksibilni i nestalni.
Promenljivi znaci su Blizanci, Devica, Strelac i Ribe.Unutar ciklusa Zodijaka ova tri modaliteta pojavljuju se na smenu. Ta cetiri elementa su vatra, zemlja, vazduh i voda.~ Vatra donosi vitalnost, uzbudjenje i zestinu. Vatreni znaci su Ovan, Lav i Strelac~ Zemlja daje stabilnost, zdrav razum i sposobnost da se poslovi obave do kraja.
Zemljani znaci su Bik, Devica i Jarac~ Vazduh unosi zivost u intelekt i intenzivira druzeljubivost. Vodeni znaci su Rak, Skorpija i RibeKao i tri modaliteta, cetiri elementa pojavljuju se na smenu.Ponovno spajanje ZodijakaKada zapamtite redosled znakova, moci cete da im dodelite odgovarajuci polaritet, modalitet i element, jer se te podele uvek pojavljuju na smenu.
Ako je sve sto znate o znaku njegov polaritet, modalitet i element, onda znate dosta.Uzmite, na primer, Raka. Zato Rakovi teze da budu introvertni i prijemcivi (negativni), sa velikom dozom inicijative (kardinalni) i jakom emocionalnom datoscu – kao Helen Keler, Meril Strip i Bil Kozbi.Ili, recimo, Lav, znak koji je odmah pored Raka, ali sasvim drugacijeg karaktera (kao sto je uvek slucaj sa susednim znacima).
Zato je on po prirodi ekstrovertan (pozitivan), odlu­can (fiksni) i pun sjaja (vatreni) – kao glumica Lusil Bol i pevaci Mik Dzeger i Madona.Ili pogledajte Devicu, koja je negativan, promenljiv, zemljani znak. Device su introvertne (negativne) osobe koje pokusavaju da budu produktivne (zemlja) i uvek smisljaju nacine da neke stvari poboljsaju ili izmene (promenljive).Licence plate database
My tarot reading experience
Search phone number location usa
Zodiac compatibility chart final fantasy tactics


Comments to «Www.horoskopski znaci i podznaci»

  1. QARA_VOLQA writes:
    Supply a highly-strung, moderately nervous kind.
  2. 1989 writes:
    Preliminary end result shall be more than one and this post was.