Sinds Black Friday en de duidelijke kwetsbaarheid van enkele poker sites zoals Absolute Poker, Ultimate Bet en Full Tilt Poker hebben wij enkele wijzigingen doorgevoerd op onze website. Het enige wat je moet doen is je aanmelden bij 888 Poker (recensie) met een geldig email adres (email bevestiging is nodig) en de software installeren. In de voorwaarden van 888 Poker lezen wij dat minimaal 40 x het bonusbedrag moet worden ingezet door de speler. Standaard kan elke speler die voor het eerst een geld storting maakt bij 888 Poker een 100% bonus krijgen op deze eerste storting.


In eerste instantie zou de bonus vorig jaar eindigen, vervolgens echter is deze vanwege het grote succes meermaals verlengd.
Vervolgens kun je deze bonus vrijspelen door bonuspunten te verzamelen, voor elke 100 bonuspunten ontvang je $10 bonus in je spelersaccount. Naast het feit dat 888 Poker reeds sinds 1997 bestaat is de belangrijkste reden hiervoor dat het onderdeel is van een aan de Londense beurs genoteerd bedrijf.
Net als Party Poker zijn spelers hierdoor verzekerd van een transparante organisatie die nauwlettend door diverse instanties in de gaten wordt gehouden.

Free courses at udemy
Affiliate website builder free download
Free website templates download html and css and jquery for business
Comments to «888 poker promo codes 2012»

  1. Elik_555 writes:
    Gorgeous on the inside, it's time to show looks to compliment.
  2. AxiLLeS_77 writes:
    Complete credit for you enjoy her via text leave the home. Make.
  3. SEVGI_yoxsa_DOST writes:
    Want to attract a certain guy, give.


2015 Make video presentation adobe premiere pro | Powered by WordPress