Begin met het ingeven van de naam die je aan de site wenst te geven en de rest wijst zich vanzelf uit. Waarom een eigen website maken, gratis is met SiteMNGR?Wij geloven in de kracht en de mogelijkheden van onze sitebuilder. Pas geleden was Remko Boers via een bericht op zijn blog WitBlauw op zoek naar blogs door leerkrachten uit het basisonderwijs (die dan voor mij ook wel moeten gaan over het onderwijs en niet over de katten etc ?? ). En dan vallen er voor mij nog een paar blogs af die ik wel heb bekeken maar die maar eens in de 2 maanden een post uitspugen of die moeilijk te volgen zijn omdat ze geen RSS-feed hebben.
Al een tijdje denk ik na over de manier waarop ik als uitgever in contact kan komen met mijn klanten: scholen en kinderen.
Zo iemand zoekt automatisch op berichten met de naam MindMeister, vervolgens vertaalt ie mijn bericht en stuurt een uur later een reactie. Jammer overigens dat de beeld-editor van Nu.nl ervoor heeft gekozen om Dell computers af te beelden. De organisatie erachter rammelt nogal aan alle kanten en door de starre houding lopen ze nogal wat gevaar. Voor een aardige impressie kunt u onderstaande video bekijken van David Pogue van de New York Times.
Volgens mij zou dit soort volwaardige kleine laptops wel eens een aanjager kunnen zijn voor meer gebruik van ICT in scholen. MonsterMedia is een interactief lesprogramma, vormgegeven als game voor leerlingen van de  groepen 7 en 8 van het Primair Onderwijs.
Het spel is bedacht, gefinancierd en gemaakt door Waag Society, Kunstgebouw & Prins Bernhard Cultuurfonds Zuid-Holland. De bediening is eenvoudig en meestal duidelijk, dat moet ook wel want er is weinig ondersteuning voor de leerlingen. Heeft u soms ook het idee dat een bestaand boek nog beter had kunnen zijn als er net iets dieper was ingegaan op een idee of dat het met uw voorbeeld nog duidelijker had kunnen worden? Dave Gray, directeur van XPLANE (zie ook zijn site) pakt het anders aan: hij verkoopt via Lulu zijn boek dat hij NU nog aan het schrijven is. U heeft de mogelijkheid om in dit boek beter te maken door uw opmerkingen en ideeen te delen met de auteur. Maar het geniale van de iPod touch is de interface, de manier waarop het apparaat met u communiceert.
Het is zo kinderlijk eenvoudig dat zelfs mijn zoon van nog geen 2 jaar met mijn iPod aan komt lopen en dan vraagt of hij foto’s of een filmpje mag bekijken. De site werkt prima, de inhoud van het document is prettig toegankelijk en de inhoud kan gedeeld worden. Of vindt u dit een slechte ontwikkeling en is het een arme manier om content aan te bieden?
Een dienst van Philips Research spin-off Shapeways maakt 3D-printen toegankelijk voor kleine bedrijven en hobbyisten. Het Nederlandse bedrijf heeft een online service opgezet waarmee iedereen een digitaal ontwerp kan e-mailen om vervolgens een 3D-rendering te ontvangen. Zou het niet prachtig zijn als leerlingen iets hebben ontworpen en het daarna echt in handen krijgen? Het is nog niet duidelijk welke tekenpakketten het programma aan kan maar ga maar vast oefenen met Google SketchUp!


Elke dag gebruik ik de methode mindmapping, een ontzettend krachtige manier om ideeen te inventariseren en te structureren. MindManager: een van de langst bestaande applicaties, zeer uitgebreid met goede integratie met Microsoft Office applicaties. Het begint er bijna op te lijken dat ik verslaafd ben aan mindmapping applicaties want ik heb er nu nog een gekocht: iMindMap. In onderstaande mindmap ziet u een voorbeeld en heb ik alle kenmerken van de applicatie opgenomen (klikken om te vergroten). More Results Related to je eigen fotokaarten maken; verrassend leuk om te doen!Fotokaarten maken; verrassend leuk om te doen!Gemakkelijk de leukste kaart maken met een eigen foto!
De oude manier van klantcontact werkt niet meer (veelal eenrichtingsverkeer op enkele momenten). Pas geleden meldde ik in een Twitter-bericht (zie Common Craft voor een prima uitleg over Twitter) dat ik een foutmelding kreeg en binnen een half uur kreeg ik een reactie van de marketing directeur dat ze er hard aan werkten. Overigens was mijn eerste bericht geschreven omdat hij meldde dat er een nieuwe versie van MindMeister uitkwam. Het is een kleine, mooie robuuste laptop die een unieke interface heeft waarin samenwerkend leren kinderlijk eenvoudig wordt. Zo weigerde de organisatie Chili een order omdat de aantallen te laag waren (voor 900 kinderen). In Nederland is het ook een mooie oplossing omdat je met een beperkt budget een goede multimediale netwerkcomputer in de klas kunt halen. Gaan we ook in Nederland voor een laptop voor alle kinderen en zo ja, wat levert dit het onderwijs op?
Het is een educatieve online game gemaakt voor het basisonderwijs waarin leerlingen (gratis) samen bezig zijn met mediawijsheid. Het doel van MonsterMedia is het op een bijzondere en aantrekkelijke manier verschaffen van media-educatie. Soms beantwoord je een vraag, zoek je een mooie afbeelding op internet of maak je een tekening, een puzzel of bedenk je een slogan.
Er staan typefouten in, er zitten zelfs veel lege pagina’s in, bronnen ontbreken, stukken tekst zijn nog niet geordend, kortom het is echt versie 0. Upload and share the web’s best publications and get recommendations from your friends.
Waar het op neer komt is dat je PDF-bestanden kunt uploaden (maximaal 500 pagina’s en 100 MB).
Dit delen kan met de hele wereld of u houdt het document verborgen en stuurt de link naar personen die het moeten zien.
Je hebt geen eigen domeinnaam en als je iets verkeerd doet dat tegen hun Website Voorwaarden is (Terms of Service) dan kunnen ze je blokkeren van je eigen site of die zelfs helemaal offline halen. Een paar voorbeelden van nieuwe manieren waarop je met klanten kunt omgaan zetten me aan het denken. Ze zijn een nieuwe rekenmethode aan het ontwikkelen en gebruiken een blog om tijdens het ontwikkelen contact te onderhouden met klanten. De laptop staat vol met goede educatieve software en is specifiek ontwikkeld voor kinderen in ontwikkelingslanden. Maar in Nederland is de OLPC niet te koop en daarnaast treden er concurrenten toe op de onderwijsmarkt zoals de Asus eee-PC.


Het is gemaakt voor basisschoolleerlingen en er is rekening gehouden met de verschillende leerstijlen door verschillende activiteiten aan te bieden (rekening houdend met de Kolb-stijlen).
Didactisch gezien gaat het spel uit van samenwerkend leren waarbij de leerling in tweetallen zowel vanuit de productieve als vanuit de reflectieve kant kennismaakt met de verschillende multimediatechnieken. Deze bestanden worden dan omgezet in een soort Flashy PDF in de vorm van een doorbladerbaar boek. Hier is er een echte community vergelijkbaar met andere web 2.0 sites waar u ook veel goede content kunt vinden.
In het laatste geval is het document nog steeds openbaar toegankelijk als iemand de url kent. Het is leuk om je werkstuk op deze manier te verfraaien en aan anderen beschikbaar te stellen. Ik gebruik de techniek in trainingen, ter voorbereiding op een presentatie, om aantekeningen te maken tijdens een congres en nog veel meer. Andere digitale mindmaps doen erg digitaal aan, deze applicatie heb ik gekocht omdat het er zo goed en organisch uitziet. Vanuit mijn bedrijf Leerbeleving help ik u graag bij het ontwerpen en implementeren van krachtige e-Learning met rendement!Als onafhankelijk adviseur en trainer help ik u op een praktische, heldere en eerlijke manier verder! Hoewel de reacties beperkt zijn qua aantal vind ik het geweldig dat ze zich zo open opstellen. De studiebelasting is vrij fors, de minimale tijdsinvestering bedraagt 390 minuten, de maximale 900 minuten. De mix tussen online en offline is leuk, en de automatische gegenereerde campagnekrant is prima uitgewerkt. De inhoud gaat in op de manier waarop u problemen inzichtelijk kunt maken door gebruik te maken van tekeningen en door een gerichte visuele aanpak. Mijn iPod mini gebruik ik voor de pure muziek (bijvoorbeeld tijdens het sporten) maar de iPod touch gebruik ik voor vodcasts en om wat te surfen.
Al eerder schreef ik over een vergelijking van online mindmap tools en gebruikte ik een openbare mindmap voor een congres. Zoals gezegd is niet mogelijk rechtstreeks bij SIDN domeinnamen registreren.Meestal zul je de domeinregistratie samen met je website hosting regelen.Waar je op moet letten is dat de domeinnaam ook echt op jouw naam komt te staan en NIET op die van de Registrar of iemand die voor jou de hosting regelt! Je maakt een echte campagnekrant (daarin worden automatisch de werkstukken verzameld) en er is een heuse topscore lijst op internet. De leerlingen werkten toen samen met die bedrijven en mailde de 3D-tekening, vervolgens werd met een webcam gekeken als de machine het echte resultaat uitspuugde.
Met WordPress kun je ook heel snel het uiterlijk van je eigen website veranderen door een nieuw thema te installeren en te activeren.Een Eigen Website Maken met PC softwareAls je op je eigen PC een eigen website maakt met software zoals Kompozer of Dreamweaver, dan moet je die vervolgens uploaden met een FTP programma of de ingebouwde FTP opties van dat programma. Deze twee systemen zijn lastiger om te installeren en om mee te werken maar ze zijn wel erg krachtig en super flexibel.Waar je bij al deze systemen rekening mee moet houden dat nooit alles wat je wilt direct in het basis systeem zit.
Je zult zelf nog wat blokken toe moeten voegen aan die basis om die site te krijgen die je voor ogen staat.Free site plan creator google
Free sms site in nigeria
Free goods website australia
Comments to «Eigen website maken gratis mac»

  1. LEDI writes:
    MAN's favored physique portion quality so that no one particular in the every 1 of us leans far more in a single way.
  2. Ebru writes:
    Productive Males Notice Initial good when attending applies for each and every single one particular.


2015 Make video presentation adobe premiere pro | Powered by WordPress