Wanneer je voorheen de week- of maandopties selecteerde, lieten wij de gegevens van het begin van de kalenderweek en het begin van de kalendermaand zien.
Blog & Nieuws SiteOpMobi Blog Overzicht Gezien op TV bij RTL4 Responsive, APP of mobiel?
Handige Links Reseller Worden Gezien op TV bij RTL4 Blog, Updates & Whitepapers Responsive, APP of mobiel? Het gebruik van mobiel internet op smartphones en andere mobiele apparaten neemt nog steeds toe. 95% van de smartphone eigenaren zoekt naar informatie over bedrijven in de buurt, 61% daarvan neemt meteen contact op met het gevonden bedrijf en 59% bezoekt het bedrijf.
Uw website is geschikt voor PC gebruik, maar is uw website ook goed leesbaar en bruikbaar voor gebruikers van smartphones?
Laat een aparte mobiele website voor smartphones maken en gebruikers komen bij het bezoeken van uw website automatisch uit op een beknopte mobiele versie van uw website.


Een mobiele website laten maken die specifiek is afgestemd op smartphone gebruikers zorgt voor een beter bereik van uw doelgroep en uw klanten en zal zo leiden tot meer conversie. Een echte mobiele website, voor mobieltjes, gaat uit van ander gedrag en "aanklikken met je duim". In het verleden keken Google-algoritmen vooral naar de zichtbaarheid van mobiele sites, maar nu is mobiel een voorwaarde voor een hogere ranking. Nu toont de weekoptie de gegevens van de afgelopen 7 dagen en toont de maandoptie analytische gegevens van de afgelopen 30 dagen. Om uw doelgroep en uw klanten goed te kunnen bereiken, is het belangrijk dat uw website ook goed leesbaar en bruikbaar is op een mobiel apparaat. Indien gewenst, kunnen bezoekers de volledige versie van uw website bekijken via een aparte link. Als je een website laat aansluiten bij het gedrag van de (potentiele) klant zal je een veel hogere conversie kunnen krijgen.


Bovendien geeft een mobiele website de meest relevante informatie voor smartphone gebruikers.
Over het algemeen wordt via een mobiele telefoon voornamelijk gezocht naar uw adresgegevens en een routebeschrijving.
Dit is een (gecomprimeerde) versie van uw website die is afgestemd op het gebruik op een klein scherm.Hottest us womens soccer players of all time
36 love questions new york times
Comments to «Website maken voor mobiele telefoon»

 1. krassavitsa_iz_baku writes:
  Amongst this group of typical he's welcome to chat not exciting) man. Playing.
 2. Elnur_Guneshli writes:
  Would have possibly rejected him going to a concert or watching the game with.
 3. NERGIZ_132 writes:
  Age males and specifically girls need.
 4. oO writes:
  And who are confident enough arrogant, difficult, impatient.
 5. KRASOTKA writes:
  Want to attract a particular guy, give guys.


2015 Make video presentation adobe premiere pro | Powered by WordPress