Alle opleidingen en diensten, die in ons huis zijn ondergebracht, zijn voortgekomen uit het jarenlang werken met en voor mensen, teams en organisaties. Het is dankzij al deze studenten, opdrachtgevers, medewerkers en clienten dat we de Coaching Academy hebben kunnen creeren tot wat het nu is. Heb je een vraag die door deze website niet beantwoord wordt of zou je een van ons graag persoonlijk spreken?


Het is het virtuele „thuis” van de Coaching Academy International, die in 1998 is opgericht en de New Jung Academy, die het levenslicht zag in 2014. Zo waren en zijn we in de gelegenheid gesteld om bij te dragen aan de ontwikkeling van vele, steeds verschillende, anderen.
Processen die op hun beurt van groot belang waren voor onze eigen ontwikkeling, voor die van de Coaching Academy International en voor het steeds helderder krijgen van onze visie, onze drijfveren en onze identiteit.


Steeds opnieuw worden we uitgedaagd nieuwe wegen te vinden, onszelf te verbeteren, te studeren, te leren van onze fouten, expliciet te zijn, onszelf en eerlijk.The secrets book free download in pdf
Law of attraction affirmations for weight loss


Comments to Coaching academy international wilan?w

Loneliness

04.02.2016 at 22:48:35

House study course, you will.

OXOTNIK

04.02.2016 at 11:11:39

All of my new Coaches (who want list.

DeHWeT

04.02.2016 at 23:15:27

Mentoring Ladies in Business Programme, pairs aspiring and 1st, I realized I have the.