Zoals flow dat altijd zo leuk doet zitten er weer leuke extra’s in, bijvoorbeeld deze stickers met mooie quotes. En uiteraard zitten er zoals altijd weer prachtige afbeeldingen in en mooie inspirerende verhalen. Dat briefje voor de postbode had ik wel heel leuk gevonden om tegen te komen toen ik de post bezorgde afgelopen zomer, haha!
Afgelopen week heb ik de flow gekocht als inspiratie voor opdracht 3 voor de happy challenge.
Onze postbode die zet dus ook pakjes achter in de tuin als wij niet thuis zijn en we niet hoeven te tekenen..
Of ik de special edition ook ga kopen weet ik niet, maar je hebt me wel geinspireerd om in ieder geval tussen de magazines te kijken morgen als ik in het dorp ben, want ik vind dat ik mezelf wel mag verwennen met een leuk tijdschrift! Onlangs heb ik mijn Flow abonnement omgezet in een andere tijdschrift abonnement, want ik vond het veel te zweverig worden en een te-ver-van-mijn-bed-show.
Bij mij ging het precies andersom, ik vond de Flow (en ook de Happinez) eerst maar niks, wat je zegt: veel te zweverig.
Ik vind het tijdschrift Flow erg leuk, maar het thema van dit boek spreekt met niet zo aan, dus ik denk niet dat ik ‘m koop. Hij lijkt me heel leuk, maar de prijs houdt me idd een beetje tegen dus ik denk er nog even over na. Ik heb besloten om m niet te kopen, ik vind het vrij duur en heb de andere versie ook niet.


Ik had er eerlijk gezegd iets meer van verwacht, ik vind het het geld ieder geval niet waard, als het goedkoper was geweest had ik een nog over na kunnen denken, maar de prijs vind ik wel echt heel hoog voor een tijdschrift! Het boek gaat niet perse alleen over het versimpelen en minimaliseren, maar vooral om het waarderen van de kleine dingen.
En even herinnerd worden aan het feit dat je niet altijd meer, en meer, en meer nodig hebt is natuurlijk nooit verkeerd. Of je dit te duur vindt verschilt natuurlijk compleet per persoon, persoonlijk vind ik het nog net te doen (zelf had ik een kortingsbon waardoor ik hem kocht voor 10 euro, ook mooi meegenomen natuurlijk). De kleurplaat inkleuren zie ik me ook niet echt snel doen dus ik laat deze aan mij voorbij gaan :-). Als ik de foto’s zie zou ik het blad bijna gaan halen, maar ik vind het toch net iets te duur. Ik vind 12,95 toch een beetje duur voor een boek wat ik waarschijnlijk niet eens helemaal ga lezen. Omdat ik hem de vorige keer zo ontzettend leuk vind (Flow specials in het algemeen eigenlijk!) wilde ik hem toch graag weer kopen.
Daar ben ik het wel mee eens, maar wat mij betreft hadden ze er beter een paar kleinere kleurplaten in kunnen doen, dat had ik persoonlijk leuker gevonden. Vertrek vandaag naar het buitenland, dan ga ik het tijdschrift zeker doornemen op het vliegveld. Als ik nog een financiele meevaller krijg gaat deze zeker te weten ook bij mijn verzameling, ik vind de extra’s altijd zo tof en inspirerend.


Maar het thema van deze special spreekt me niet heel erg aan dus ik denk dat ik hem deze keer aan mij voorbij laat gaan.. Maar het is wel leuk dat ze themaboeken maken, als je een echte Flow fan bent (en dat was ik wel een aantal jaren geleden).
Maar snap natuurlijk wel dat je hem vanwege de prijs niet koopt (of vanwege het onderwerp of….
Maar ik had em juist van de week uit m’n kast tevoorschijn gehaald om er in te beginnen ?? Dus eerst maar eens kijken hoe die bevalt voordat ik de 2e koop. Vandaag geef ik je een kijkje in het boek en laat ik weten wat ik van de Simplify your life special versie 2 vind!
Maar ik kan me ook wel voorstellen wanneer je bijvoorbeeld kinderen hebt dat zij dit helemaal geweldig gaan vinden, haha.
Helaas is onze Nederlandse versie niet genoemd (die is natuurlijk ook al een tijdje voorbij), maar dat mag de pret niet drukken.
Ik ben erg benieuwd naar dit nummer want ik ben erg dol op de less is more en the 100 things summer challenge artikelen.Courses at nova southeastern university
Affordable life coach london


Comments to Flow simplify your life book free

BAKILI_QAQAS_KAYFDA

13.10.2014 at 10:34:26

Kit (Pierce) followed by exposure on luminescent image analyzer that signifies a lot of possibilities.

Djamila

13.10.2014 at 21:17:14

Those you know who are looking.

krasavchik

13.10.2014 at 14:49:14

Merely attempting rectify an unjust circumstance.