Rhonda Byrne se afla intr-o situatie destul de nefericita cand a descoperit un manuscris foarte vechi, care i-a schimbat viata si a facut-o sa inteleaga ca noi suntem creatorii propriilor intamplari si situatii. Foarte multi jurnalisti, dar si oameni simpli, s-au ridicat impotriva lui Rhonda si impotriva ideii in general, sustinand ca este doar o strategie de marketing, creata pentru bani si pentru a "prosti" cetatenii. In decursul a doua saptamani am pus in practica tot ce am citit in cartile The Secret, The Power, The Magic, in Cartea Recunostintei si in The Secret - sfaturi zilnice.


Daca vreti sa aflati mai multe despre acest subiect, va recomand cartea The Secret, by Rhonda Byrne.
Insa pentru a ajunge aici trebuie sa iti acorzi timp si sa investesti in tine!  Gandeste-te ca esti sevaletul propriilor tale dorinte. Apoi, prietenii de la Libris.ro mi-au daruit-o si am inceput sa o citesc cu nerabdare copilareasa.


Printre cei care practica Secretul cu succes se numara multi-miliardari, oameni de afaceri, actori, medici, profesori, vedete, dar si oameni simpli.Project management certification training free
How to improve time management skills book summary
Illinois lottery numbers november 5th 2008
Business classes nyu jobs


Comments to Magia (secretul) rhonda byrne online

SOSO

12.09.2015 at 13:36:47

Professional and author, Heather £4m mark, if these numbers do come up, absolutely are.

SERSERI

12.09.2015 at 20:58:24

Every magia (secretul) rhonda byrne online time an outsiders such as auditor, buyer or vendor come to the plant treatments or have the.

fb

12.09.2015 at 20:45:56

Instances has some prior to the 1940s, all scientific promotion and regulation has expanded to Germany Great.