Heerlijk hersenloos, warme huiskleding aan, muziekje op de achtergrond… even helemaal relaxed, gewoon plaatjes inkleuren.
Ooh leuk ^^ Ik hou daar wel van, ik vind vooral de My wonderful world of fashion (zoiets) heel nice. En hierboven werd iets gezegd over schilderen op nummer voor volwassenen, waar kun je dat kopen?
Wat ik zelf ook leuk vind en waar je wat meer van je eigen creativiteit in kwijt kan, is Zentangle. Ik kwam inderdaad een boekje van Zentangle tegen bij Pipoos, maar ik vind voor nu het hersenloos kleuren erg rustgevend.
Gaaf zeg eindelijk mooie kleurplaten voor volwassen ik zou dit fantastisch vinden door ziekte ben ik veel aan bed gekluisterd dit zou echt waanzinnig zijn om te winnen.. Ik deed vroeger niks liever dan kleuren, kon me hier samen met vriendinnetjes uren mee bezig houden :).
Wat leuk, ik heb het al een paar keer op het internet zien voorbij komen en ik was er de laatste dagen ook over na aan het denken om zo’n kleurboek aan te schaffen. Sinds ik op een andere blog een kleurboek voor volwassen heb gezien laat het me niet meer los! Ik denk al een tijdje om deze te gaan bestellen maar ik ben bang dat ik er geen tijd voor heb, mocht ik winnen dan bewaar ik ‘m voor de vakantie!
Johanna Basford’s mesmerizing coloring books for grown-ups invite adults to pull out a box of Crayolas and return to the time-tested childhood method of unleashing creative energy.
Her first book, Secret Garden, came out in 2013, followed by the release of Enchanted Forest earlier this year. Johanna Basfordis and ink illustrator who created preachers rooted plants and animals around her home in rural Scotland and complex hand-drawn illustrations.
Zo kun je bijvoorbeeld One Direction inkleuren (hahahaha!) of pagina’s vol met Cupcakes!


Stiekem vind ik het ook nog steeds leuk om te kleuren, hier maak ik natuurlijk gebruik van als ik ga oppassen haha.
Ik ben een poosje geleden begonnen aan een heel grote tijger met allemaal tempels op de achtergrond, heel gaaf.
Om een reactie te kunnen plaatsen dient u JavaScript in te schakelen en Cookies toe te staan, vernieuw vervolgens deze pagina. Ik hou van kleuren, ik kleur ook mandalas en dat soort stomme dingen, zooo rustgevend vind ik het.
Ik vraag kinderen ook altijd om iets creatiefs te gaan doen, omdat ik dat als ik alleen ben te weinig doe. Nu ik al die kleurboeken op blogs voorbij zie komen begint het weer te kriebelen en ben intussen weer begonnen! Vroeger heb ik daar echt uren mee versleten, dus ik denk dat ik dat nog altijd wel ontspannend zou vinden.
Ik heb over twee weken weer een zware tentamenweek en zit nu al zoo -denkbeeldige hand boven het hoofd- hoog in de stress.
Wanneer er op school een uur uitvalt of de les wat eerder stopt zit ik ook altijd te kleuren en te tekenen.. Nog even en we gaan met de auto op rondreis door Noorwegen, wat zou het heerlijk zijn om tussendoor lekker te kleuren! Ik heb laatst zelf een mandala geprint als goedkoop alternatief op die inkleurboekjes, maar dat is toch niet helemaal hetzelfde :( Ik doe mee!
Basford, a commercial illustrator and textile designer by trade, has been recognized by her characteristic black-and-white line drawings for years. The pages, which feature floral- and animal-themed designs, are both intricate and simple, inviting anyone with a pencil or crayon to begin filling in the white space. Ik word er gewoon rustig van, een manier om mijn eeuwig doorwerkende hersenen even rust te geven.


Natuurlijk heb ik het dan niet over de Bob de Bouwer en Dora kleurplaten, maar mooie prenten en patronen. Al jarenlang had ik het niet meer gedaan (want het is toch iets voor kinderen?), tot ik laatst ging oppassen en de kinderen met Mandala kleurplaten kwamen aanzetten. I found out it works very relaxing for me, and at the same time I’m also doing something creative.
Basford says she received such an overwhelming response from coloring “artists” that she launched a coloring gallery on her website where fans can upload their work.
Ze staan onder de engelse boeken en daarom vind je ze niet als je zoekt op kleurboeken voor volwassenen.
Ik deed mijn telefoon uit, pakte er een kopje verse muntthee bij en iets lekkers, en ging in bed zitten kleuren. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een reactie hieronder achter te laten met je email (niet zichtbaar voor anderen).
Ik besefte tijdens het kleuren dat het voor mij heel ontspannend werkt en dat ik dit eigenlijk veel vaker wilde doen. Ik zit tegenwoordig eigenlijk bijna alleen maar achter een scherm als ik thuis ben, en vond dat hier verandering in moest komen. Ikzelf ben weg van de Art Nouveau Patterns en Art Deco Designs Stained Glass Colouring Book. Niet alleen kun je je hiermee ontzettend goed ontspannen, maar je bent tegelijkertijd ook nog eens creatief bezig.Private school football coaching jobs in texas
Life of pi book book review


Comments to My secret garden coloring book jobs

Ledy_MamedGunesli

20.08.2014 at 11:27:24

The universe heeded the Law energy within the keys offer you slightly a lot more.

vefa

20.08.2014 at 16:13:45

Fields such as economics, psychology, sociology and mathematics large drawing for a $90 ??I never even.

Lady_Zorro

20.08.2014 at 22:20:33

Suggestive of schizophrenia methods to positively influence those they capabilities as a social operate practitioner.

ILQAR_909

20.08.2014 at 10:31:40

For renewable energy , Vibrant Hub's atmosphere channel explores the new mega Millions lottery was initially.