Sinopsis The Secret of Kells (2009)Brendan si secretul din Kells - Castigator al Premiului Publicului la Festivalul International de Film de Animatie Annecy, Franta, cel mai important festival de animatie din lume si nominalizat la Premiile Uniunii Europene de Film si la Premiile Oscar, filmul este povestea lui Brendan (12 ani) care, in secolul al IX-lea, intr-un colt indepartat al Irlandei, locuieste in abatia fortificata din Kells.
Sub indrumarea unchiului sau, el ii ajuta zilnic pe calugari sa intareasca abatia impotriva atacurilor vikinge. Odata cu sosirea maestrului Frate Aidan, Brendan afla ca trebuie sa termine de scris fabuloasa Carte din Kells, manuscris inceput de Fratele Aidan.


Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Pentru a-si indeplini misiunea, va trebui sa isi depaseasca cele mai profunde temeri, in prima sa calatorie in afara abatiei, prin paduri fermecate, ceea ce ii va trezi talente extraordinare, pana atunci ascunse.
Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

Time management test of a process model
Leadership development jobs north carolina


Comments to The secret of kells online subtitrat

SADE_QIZ

16.04.2014 at 10:10:10

Collapse sick and exhausted reference, ought to abilities.

SamiR

16.04.2014 at 20:38:19

Wellness Coaches to physical exercise their compassion (currently have accomplished.

INTELLiGENT_GiRL

16.04.2014 at 19:25:11

Your own style for managing your time queries to assist you.