U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Het Elevation Training Mask 2.0 heeft een eenvoudig doel, namelijk het conditioneren van je longen en je middenrif zodat je algehele conditie en je uithoudingsvermogen aanzienlijk verbeteren. Het masker heeft drie ventielen met verwisselbare kapjes die de luchtstroom in het masker regelen en zo de ademhaling 1x, 3x, 6x of 9x kunnen beperken. De nieuwe uitvoering is een grote verbetering ten opzichte van andere trainingsmaskers die lijken op gasmaskers en die je zicht beperken en niet altijd even comfortabel zitten. Ik heb het Elevation Training Mask nu een paar weken in gebruik voor cardio en conditie trainingen. Normaal gesproken ben ik vrij sceptisch als het om aparte producten zoals dit masker gaat maar ik was toch wel geinteresseerd geraakt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de beste aanbiedingen en informatie over de nieuwste artikelen! Het masker doet dit door hoogtetraining te simuleren, een beproefde methode voor het verbeteren van de conditie en de prestaties.


Door het gebruik van een regelbaar ventielsysteem wordt de luchtstroom tijdens trainingen beperkt, waardoor je dieper moet inademen. Hiermee kan de intensiteit van de training verhoogd worden, door het nabootsen van de moeilijkheid van ademhalen op 900, 1800, 2700, 3600, 4500 en 5400 meter hoogte.
Na enkele reviews gelezen te hebben (ik kon enkel Engelse reviews vinden, vandaar dat ik nu ook deze review schrijf) heb ik besloten het masker toch bij Fitness Seller te bestellen. Deze beperking van de zuurstofopname dwingt je longen en middenrif om harder en uiteindelijk efficiënter te werken.
Het masker verandert de partiële druk van de zuurstof niet, maar dwingt je lichaam wel om zich aan te passen aan beperkte zuurstofniveaus. Je kunt het masker gewoon dragen in de sportschool, op je wielrenfiets, tijdens een sportwedstrijd of waar je maar wilt!
Omdat ik een redelijk goede conditie heb had ik het masker in eerste instantie op 3600m ingesteld maar dat bleek veel te zwaar te zijn.
Na een aantal weken trainen vind ik het ongelofelijk hoe mijn ademhaling en conditie is veranderd.


Wanneer je lichaam zich aan de weerstand aanpast zullen je longen getraind worden om meer zuurstof effectiever te verwerken. Doordat de intensiteit van de luchtweerstand geregeld kan worden is het masker geschikt voor zowel beginners als voor gevorderde atleten en sporters.
In eerste instantie voelde het ademen met het masker helemaal niet zo moeilijk, tot ik begon met trainen. Het masker is zeker de moeite waard voor duursporters om de conditie en longcapaciteit te verbeteren.
De grootste voordelen die ik heb gemerkt zijn dat ik mij bewuster ben geworden van mijn ademhaling en dat ik het gevoel heb dat mijn conditie beter is en het herstellen sneller gaat.College classes online free harvard university
Book called the secret daughter review


Comments to Training mask 2.0 reddit

DozanQurdu_Natasa

12.01.2016 at 22:11:54

Such as work, spiritual, relationships have.

Arzu

12.01.2016 at 18:14:40

Achievement-oriented back-to-school isles with their crisp, virgin notebooks and.