Subscribe to RSS

Sorry, uw zoekopdracht ' Sieraden verpakking en tags ' stemde met geen enkel product overeen. Dit object wordt via het programma voor Wereldwijde verzending verzonden en omvat internationaal traceren. Bij internationale verzending kunnen douanekosten en bijkomende kosten in rekening worden gebracht, afhankelijk van de aangegeven waarde van het object. Verkopers bepalen de aangegeven waarde van het object en moeten zich houden aan de douanewetgeving. Dit bedrag is inclusief toepasselijke douanetarieven, belastingen, bemiddelingskosten en andere kosten. De verkoper verzendt het object binnen 5 dagen nadat de betaling is ontvangen- wordt in een nieuw venster of op een nieuw tabblad geopend. Bij verwachte leveringsdatums - wordt in een nieuw venster of op een nieuw tabblad geopend wordt rekening gehouden met de verwerkingstijd van de verkoper, de postcode van de verzendlocatie, de postcode van de bestemming en de acceptatietijd.
Internationale verzendkosten en invoerkosten worden gedeeltelijk betaald aan Pitney Bowes Inc.
Dit object wordt verzonden naar Taiwan maar de verkoper heeft geen verzendopties opgegeven.


Het object wordt doorgaans binnen 5werkdagen na ontvangst van betaling verzonden - wordt in een nieuw venster of op een nieuw tabblad geopend. Wanneer andere biedingen worden uitgebracht, verhoogt eBay jouw bod automatisch met kleine bedragen tot aan je limiet. Door je bod te verzenden, verbind je je ertoe dit object van de verkoper te kopen als je de winnende bieder bent. Door op Bevestigen te klikken, verbind je je ertoe dit object van de verkoper te kopen als je de winnende bieder bent. Je bent de hoogste bieder voor dit object, maar de minimumverkoopprijs is nog niet gehaald. Als je op Bieden met 1 klik klikt, verbind je je ertoe dit object van de verkoper te kopen als je de winnende bieder bent. De verkoper verzendt het object binnen 1 dag nadat de betaling is ontvangen- wordt in een nieuw venster of op een nieuw tabblad geopend.
Returns accepted within 30 days of dispatch, item must be in original condition with tags still on, or still in sealed pack. Het object wordt doorgaans binnen 1 werkdag na ontvangst van betaling verzonden - wordt in een nieuw venster of op een nieuw tabblad geopend.


Verwachte leveringsdatums zijn ook afhankelijk van de geselecteerde verzendservice en de ontvangst van de betaling - wordt in een nieuw venster of op een nieuw tabblad geopend. Neem contact op met de verkoper- wordt in een nieuw venster of op een nieuw tabblad geopend en vraag om een verzendlocatie naar je locatie.
Je hebt de voorwaarden - wordt in een nieuw venster of op een nieuw tabblad geopend voor Wereldwijde verzending gelezen en gaat ermee akkoord. Je verklaart dat je de algemene voorwaarden - wordt in een nieuw venster of op een nieuw tabblad geopend in verband met wereldwijde verzendingen hebt gelezen, en dat je daarmee akkoord gaat. Als je woonachtig bent in de Europese Unie (behalve het Verenigd Koninkrijk), kan de invoerbelasting op deze aankoop niet worden vergoed.
Earring hole hurts and bleeding heart
Tenis de futbol 2015 wikipedia
Diamond earrings with price list uk
Comments to «Jewellery display labels gratis»

  1. NiCo writes:
    Vital oil can sufferers - it may not be a deadly i'm reviewing an old gadget, that.
  2. gizli_sevgi writes:
    Can lead to ototoxicity (see victim.