Subscribe to RSS

Next up, Dealfisher is offering the Logitech UE 6000 noise canceling headphones in black for just $100 shipped.
Omschrijving : Onder het Ultimate Ears-label bracht Logitech afgelopen jaar een aantal opvallend vormgegeven hoofdtelefoons op de markt. Het enige duidelijke verschil is de licht afwijkende hoofdband, die bij de UE6000 eerder recht afloopt naar de behuizingen toe waar die van de UE9000 nog een kleine kronkel maakt.
De afwerking ziet er uistekend uit en de hoofdtelefoon maakt - mede door het gewicht van 294 gram (inclusief batterijen, exclusief kabel) - ook een solide indruk. Net zoals de duurdere Logitech UE 9000, beschikt ook de UE 6000 over een actief noise-cancelling systeem dat omgevingsgeluiden probeert te neutraliseren met tegengeluid - een basisprincipe waarop iedere hoofdtelefoon met actieve noise-cancelling voort borduurt.
In tegenstelling tot bij de UE 9000 wordt de elektronica van de UE 6000 echter aangestuurd door twee AAA-batterijen.
Eveneens postief is dat de UE 6000 ook gebruikt kan worden zonder batterijen, in tegenstelling tot nogal wat concurrenten waarbij dat niet het geval is. Het grootste voordeel van een bekabelde noise-cancelling hoofdtelefoon tegenover een draadloze Bluetooth-versie, is - in onze optiek althans - het veel betere gebruiksgemak. De onderste knop heb je sowieso niet nodig wanneer de Logitech op je hoofd staat, want daarmee open je het batterijvak - een operatie die trouwens erg makkelijk verloopt, zonder risico op gescheurde vingernagels.
Een duidelijk pluspunt is dan weer dat de passieve geluidsdemping uitgesproken goed is, waardoor je in heel wat situaties ook zonder ingeschakelde noise-cancelling al relatief ongestoord van muziek kan genieten. De dikke, vrij malse oorkussens die bedekt zijn met een laagje similileder zijn daar - samen met de vrij strakke pasvorm - verantwoordelijk voor, en ze bezorgen de UE 6000 meteen ook een prima draagcomfort. We beluisteren de UE 6000 eerst in passieve modus, dus zonder ingeschakelde noise-cancelling.
We krijgen een vol en rijk geluid te horen, dat ietsje naar de warme kant neigt en geen uitgesproken grote accenten meekrijgt doorheen het frequentiebereik. Het grootste verschil met de beste gesloten hoofdtelefoons voor hifigebruik zit 'm zonder twijfel in de hoogweergave, die bij sommige nummers minder natuurlijk overkomt.
Wanneer we de noise-cancelling elektronica uiteindelijk inschakelen, merken we dat die laatste helaas meer doet dan alleen omgevingsgeluid onderdrukken. Wie in de markt is voor een noise-cancelling hoofdtelefoon, aan een eerder beperkt budget gebonden is en een draadloze verbinding niet meteen onmisbaar vindt, kan eigenlijk amper voorbij aan deze Logitech UE 6000. Niet alleen beantwoordt hij op praktisch vlak aardig aan ons ideaalbeeld van een betaalbare noise-cancelling hoofdtelefoon, hij ziet er ook goed uit, is degelijk afgewerkt en zit comfortabel op het hoofd.
De noise-cancelling is niet van hetzelfde niveau als bij de Bose QuietComfort 15 of Audio-Technica ATH-ANC9 QuietPoint, maar ze biedt wel degelijk een meerwaarde voor wie onderweg relatief ongestoord van muziek of films wil genieten.
Tel daar nog bij dat de UE 6000 ook klankmatig niet teleurstelt - hij laat zelfs een iets betere indruk na dan de gevoelig duurdere (draadloze) UE 9000 van Logitech - en je hebt een noise-cancelling hoofdtelefoon die een ijzersterke prijs-kwaliteitverhouding biedt.
Wat ons betreft zelfs voldoende om als referentie te dienen in het sub-200-euro segment, en dat zegt voldoende.


Waar vroeger de gemiddelde Nederlander nog gewoon de ingebouwde luidsprekers van de tv gebruikte, wordt er tegenwoordig ruimte (en geld) vrijgemaakt voor een soundbar. Bij Chattelin organiseren ze elke zondag in mei demo's met een audiosysteem gebaseerd op Harbeth apparaten. Goldtone Vintage Link Bracelet And Clip On Earrings Matching Jewelry Set - Parure For Weddings, Proms, Pageants And Parties!
A fabulous matching Jewelry set to wear at weddings, prom nights, pageants, parties, cruises and special functions! With aesthetics based on aviator sunglasses and a focus on performance, the Aviator delivers the purest experience in audio, no matter the genre.
Aviator’s acoustic driver delivers an extremely smooth frequency response with minimal distortion - tuned for your playlist.
A three-button in-line remote with mic can pick up calls and control your music with play, pause and track functionality.
En dan denken we in de eerste plaats aan de vormgeving, die er ook hier uitgesproken strak en futuristisch uitziet.
Die ingreep zorgt ervoor dat de behuizingen van de UE 6000 ingeklapt kunnen worden, waardoor hij zich relatief compact laat vervoeren in het meegeleverde draagtasje. Precies zoals het hoort bij een hoofdtelefoon die zo'n 200 euro moet kosten in de winkel. Die draagt natuurlijk duidelijk bij aan de mooie look van deze set, maar ze is ook erg gevoelig voor vette vingerafdrukken - iets wat minder praktisch is bij een hoofdtelefoon die vooral onderweg gebruikt zal worden.
Je kan ze dus gewoon vervangen door verse exemplaren wanneer ze het opgeven tijdens een lange vlucht, zonder je toevlucht te nemen tot een lader of - lastiger - het even zonder muziek te moeten stellen. De elektronica hoeft dus niet constant aan te staan om muziek weer te geven, al moet je het natuurlijk wel zonder actieve noise-cancelling stellen wanneer je geen batterijen gebruikt. Met 294 gram (inclusief batterijen) is het nog steeds geen pluimgewicht, maar overdreven zwaar kan je hem ook niet noemen. Dat komt ook bij de UE 6000 mooi tot uiting, want op de hoofdtelefoon zitten maar twee toetsen. Ook bij de UE 6000 doet ze haar werk dus naar behoren, maar in een vrij klein deel van het frequentiespectrum. Er zijn geen vervelende drukpunten merkbaar op het hoofd of de oren, het gewicht is prettig verdeeld en er is voldoende plaats om je oren zonder al te veel gedoe in de daartoe voorziene ruimte te krijgen. En wat we te horen krijgen bevalt ons zeer, zeker voor een noise-cancelling hoofdtelefoon met een uitgesproken interessant prijskaartje.
Best spectaculair, maar nog leuker om merken is dat de bas ook aardig gecontroleerd voor de dag komt. Zo krijgen we het gevoel dat hoge tonen ietsje worden ingetoomd met het oog op een ontspannen weergave en minder luistermoeheid, terwijl in het gebied daar net onder dan weer een licht accent lijkt te zitten.


Zo hoor je dat er een veel duidelijker accent op het laag en het hoog komt te liggen, waardoor stemmen wat te ver naar de achtergrond verdwijnen. The Fire Harvest is een band uit het midden van ons land en heeft hun eerste volledige langspeler uitgebracht op onder andere cd. Om nog even na te genieten hebben we alle foto's die het uitwerken tot uitgebreider verslag niet hebben gehaald, nog even voor je op een rijtje gezet. In het artikel wordt gezegd dat Apple binnenkort stopt met het aanbieding van iTunes downloads, om hun streamingdienst Apple Music nog meer leven in te blazen.
All information and pictures contained in this web site are protected by international copyright laws. Whether you are a newbie into headphones, or a hardcore audiophile fanatic, we're always on a lookout for exciting brands for you! We also have a very similar generic set, that might even be a little better looking, with the same price and functionality. Verwarring over de bediening is dus uitgesloten, en dat draait bij heel wat draadloze sets toch anders uit.
In de praktijk vertaalt zich dat in een degelijke demping van laagfrequente stoorgeluiden, maar tegen menselijke stemmen en hoogfrequente geluiden biedt ze minder weerstand dan de noise-cancelling systemen die je aantreft op (gevoelig duurdere) sets van Bose en Audio-Technica. Het enige minpuntje is dat we vrij snel last krijgen van oorbroei, waarbij de oren zweterig beginnen aan te voelen.
Een afstelling die we bij wel meer mobiele hoofdtelefoons zien - ook bij de P5 van B&W merkten we dit trekje al eens op - en dat bij de meeste luisteraars in goede aarde valt, maar zelf zijn we er geen onvoorwaardelijke fans van.
Kortom: de actieve noise-cancelling houdt wel degelijk wat extra lawaai buiten, maar voor een optimale geluidskwaliteit hou je ze beter uitgeschakeld. Op maat gemaakte, laser-afgestemde drivers zorgen voor een ruimtelijk geluidsbeeld en opmerkelijk gedetailleerd geluid in al uw muziek. Singing, Dancing, Drinking is de titel van het album, dat lang niet zo vrolijk klinkt als de naam zou doen vermoeden. Als je op zoek bent naar een alles in een oplossing is een soundbase wellicht een oplossing.
Filters met actieve ruisonderdrukkende technologie filteren al het omgevingsgeluid weg voor een meeslepende luisterervaring. Van de Sonus Faber lookalikes van het Deense Gato tot de luidsprekers van Volya, bekleed met bloemetjesbehang.
En met zachte oorkussentjes van traagschuim, ademende oppervlakken zo zacht als leer en een luxueus om-het-oor-ontwerp zitten ze de hele dag comfortabel.
Earring embedded in cartilage zones
Ear wax clicking noise novel
Telephone ring bell mp3
Hearing loss association of america conference 2014
Comments to «Logitech ue 6000 noise cancelling headphones 2014»

  1. NikoTini writes:
    Tissues are attached to the ossicles the very first.
  2. Laguna writes:
    Protectors when you do not want recreational activities), and/or health situation in which the body blood vessels.
  3. Killer_girl writes:
    You a musician tighten for the duration of times.