Subscribe to RSS

Kijk hier je favoriete SBS6-programma's terug!Kijk hier je favoriete SBS6-programma's terug! Dokter Tinus is een komische dramaserie van SBS 6 met Thom Hoffman als briljante vaatchirurg uit de grote stad die zijn functie moet opgeven vanwege een bloedfobie.
Deze uitzending van het programma Dokter Tinus met de titel Aflevering 14 werd uitgezonden op maandag 14 december door SBS6. Deze uitzending van het programma Dokter Tinus met de titel Aflevering 3 werd uitgezonden op maandag 5 oktober door SBS6. Deze uitzending van het programma Dokter Tinus met de titel Aflevering 2 werd uitgezonden op maandag 28 september door SBS6. Deze uitzending van het programma Dokter Tinus met de titel Aflevering 1 werd uitgezonden op maandag 28 september door SBS6. Deze uitzending van het programma Dokter Tinus met de titel Aflevering 12 werd uitgezonden op woensdag 26 november door SBS6. Deze uitzending van het programma Dokter Tinus met de titel Aflevering 11 werd uitgezonden op woensdag 19 november door SBS6.
Hierin werd geacteerd door Jennifer Hoffman, Thom Hoffman, Kitty Courbois, Serge-Henri Valcke en Juliette van Ardenne.


Deze uitzending van het programma Dokter Tinus met de titel Aflevering 8 werd uitgezonden op woensdag 22 oktober door SBS6. Deze uitzending van het programma Dokter Tinus met de titel Aflevering 7 werd uitgezonden op woensdag 15 oktober door SBS6. Deze uitzending van het programma Dokter Tinus met de titel Aflevering 6 werd uitgezonden op woensdag 8 oktober door SBS6. Deze uitzending van het programma Dokter Tinus met de titel Aflevering 5 werd uitgezonden op woensdag 1 oktober door SBS6. Deze uitzending van het programma Dokter Tinus met de titel Aflevering 4 werd uitgezonden op woensdag 24 september door SBS6. Deze uitzending van het programma Dokter Tinus met de titel Aflevering 3 werd uitgezonden op woensdag 17 september door SBS6. Deze uitzending van het programma Dokter Tinus met de titel Aflevering 2 werd uitgezonden op woensdag 10 september door SBS6. Hij wijkt uit naar een klein dorp, ver weg van de Randstad, om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Bert schrikt als hij ontdekt dat Marloes wellicht ziek is en roept de hulp van Martinus in.


Bert komt een oude bekende tegen en Martha heeft een geheime bewonderaar die wel heel ver gaat om Martha’s aandacht te krijgen. Ze worden verrast met een huwelijksreis maar die loopt niet bepaald zoals je dat zou hopen.
Kim en Lisa worden meegesleurd in een spiritueel avontuur en de loodgieter van Bert vertoont wel heel vreemd gedrag.
Ken heeft zo zijn eigen trouwplannen en Kim heeft het moeilijk met de zorg voor haar doodzieke opa. Ken heeft last van zijn oog en mevrouw Hanszen neemt de zorg voor Harry iets te serieus met alle gevolgen van dien. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op tvblik.nl.I hear buzzing in my right ear 05
Cheap earring rack redes
Zapatos de futbol campo mercurial
Tinnitus clinic acoustic neuromodulation 2015
Comments to «Uitzending gemist sbs6 dokter tinus gratis»

  1. 889 writes:
    Six fitness books and holds relieve the discomfort and.
  2. 5544 writes:
    Feasible factors that may possibly be contributing to your regular.
  3. H_Y_U_N_D_A_I writes:
    Sedatives, benzodiazepines, tranquilizers the advice of your doctor you have a possibility to rest and far better.