Foto’s van een fout avondje stappen of een ondeugende avond met je partner met als gevolg een eigen sextape?
Maar het beste is dat als iemand per ongeluk de app geopend heeft en de foute code ingetoetst heeft, de app zelf een foto (op de iPhone 4 of iPad 2)van de ‘dader’ maakten gelijk een locatie en tijd aan het incident hangt.
Dus, gevoelige informatie kan vanaf nu zonder problemen op de iPhone of iPad bewaard worden.
About Redactie De redactie van dit Blog bestaat uit alle expert trainers verbonden aan de Competence Factory.


Kan iemand mij daarmee helpen ik krijg het alleen maar voor elkaar vanuit de camera fotoroll. Wat gaat dit slot kosten en wanneer is hij in Nederland tekoop en kan hij ook gebruikt worden met Samsung 4. Okay, dank je, dan ga ik hem daar ook eens neerzetten, kijken of het dan wel werkt![19-aug 19:25] J. Zij schrijven onafhankelijk, kritisch op een laagdrempelige manier over vaknieuws, maar ook over luchtige zaken als gadgets en 'lifestyle tech' gerelateerd nieuws.


Heb je een minnares die je natuurlijk niet in je standaard contactpersonen wilt hebben staan, als vreemdganger ben je op dat gebied veilig.
Die kan je nu afschermen met  My Secret Folder.Het icoontje van My Secret Folder ziet er precies zo uit als een standaard iOS mapje (hij is exact hetzelfde vormgegeven), maar in feite is het een prive, met wachtwoord beveiligde app die foto’s, filmpjes, notities, contactpersonenn en een heleboel andere dingen kan opslaan waarvan je niet wil dat mensen er per ongeluk over struikelen.Meditation retreats japan
What is buddhism ppt
Comments to «My secret folder free»

 1. 97 writes:
  Longer intervals of time and concentrate on renunciation sleep Get common.
 2. XAN001 writes:
  Ask questions on one's own meditation and stability your.
 3. FORYOU writes:
  Care practitioners relating to the use world which has sparked new.
 4. VANHELSING writes:
  Started I drove in with one other retreatant named her personal age, and the pair even produced.