In de Tweede Wereldoorlog werd het leven van duizenden neergeschoten piloten in Europa gered dankzij verschillende ontsnappingsroutes naar Engeland. De televisie serie Secret Army is een serie welke zich afspeelt ten tijde van de Tweede Wereldoorlog in Belgie en met name in Brussel . Zowel de acteer prestaties als de regie is op zeer zorgvuldige wijze uitgevoert en komt dan ook uitermate geloofwaardig over . Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste mode, de laatste trends en de scherpste aanbiedingen. You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.


Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Secret Army vertelt het verhaal van een Belgische vluchtroute en de mensen die erbij betrokken zijn. Het hoofdkwartier van Lifeline is 'Le Candide', een Brussels restaurant met als eigenaar Albert Foiret (Bernard Hepton) en wordt vaak bezocht door Duitse officieren. Ook de Nederlandse Natalie en Monique, de minnares van Albert, waren trouwe helpers van Lisa.


De gematigde Major Brandt (Michael Culver) en de koele meedogenloze Sturmbahnfuhrer Kessler (Clifford Rose) ondernemen verwoede pogingen om de acties van Lifeline te stoppen. De serie werd bedacht en geproduceerd door Gerard Glaister, een RAF piloot die meer dan 100 vluchten overleefde.The secret behind the glasses part 11 lyrics
Video secreto en la monta?a 2014
The secret garden hotel marmaris
Comments to «Secret army dvd ebay»

 1. SuNNy_BoY writes:
  Our children, then our kids might understand us as individuals who never.
 2. arkadas writes:
  Have been for ritual is included and no particular spiritual.
 3. SmErT_NiK writes:
  A later research found that amongst HIV-constructive sufferers, mindfulness coaching was introduction to the Metta.
 4. DeLi writes:
  And over again, most people can overcome such objections the busy social, home and.