Five more Anchorman 2: The Legend Continues character posters came online after my initial batch. Four character posters show off the characters played by Zac Efron, Miles Teller (The Spectacular Now), Michael B. Jordan, who currently resides in Seattle, WA, has slowly become a film fanatic over the past couple of years. The Secret Life of Walter Mitty is in 1947 al eerder uitgebracht met Danny Kaye in de hoofdrol. Hij heeft een oogje op zijn collega Cheryl (Kristen Wiig), maar die weet nauwelijks dat hij bestaat.
Namen als Steven Spielberg en Ron Howard (achter de camera) en Jim Carrey en Mike Myers (voor de camera) kwamen en gingen weer.
Het stabiele leventje van Walter wordt ontwricht wanneer zijn baan en die van zijn collega’s onzeker wordt. Een soort langdurige fase waarin een script rondgaat en soms ver in pre-productie komt, maar uiteindelijk nooit wordt verwezenlijkt.


Huisfotograaf Sean O’Connell (Sean Penn) heeft een heel bijzondere foto naar Walter gestuurd, die hij graag op de cover geplaatst zou zien. Anno 2013 is het dan eindelijk zo ver en mogen we vanaf begin 2014 de visie van Ben Stiller op dit verhaal in de bioscopen aanschouwen. Ben Stiller heeft eerder laten zien ook te kunnen regisseren in onder andere Tropic Thunder, Zoolander en The Cable Guy. Stiller pakt deze taak zelfverzekerd op en zijn regie valt zowaar op als een kwaliteit van de film. Hij begint aan een groot avontuur tot ver over de landsgrenzen in een poging om de avontuurlijke fotograaf O’Connell te vinden en het fotonegatief veilig te stellen. Vanaf de begintitels, die creatief in scènes zijn geplaatst, tot de slimme montage tussen droomsequenties en de werkelijkheid. The Secret Life of Walter Mitty speelt zich af in onze wereld, maar met een kleine aanpassing. Beide gaan over een gewone man die allerlei bijzondere avonturen beleeft, maar gelukkig loopt het altijd goed af.


Er zijn immers al genoeg films die hun best doen om ons met de neus op de feiten te drukken als het gaat om de schaduwkanten van deze wereld en de mensen die erin leven.
Een dergelijke aanpak heeft al snel het gevaar wat al te saai en braaf te worden, maar dat is hier niet het geval. Naast eerdergenoemde regie en montage is de casting rol voor rol goed gedaan en zorgt het script voor de nodige oprecht grappige situaties. Het natuurlijke acteerwerk van Ben Stiller en Kristen Wiig is om op te eten, zo aandoenlijk. Maar als je houdt van een cinematische humeuroppepper op zijn tijd, dan ben je hier aan het juiste adres.
Na een groot avontuur arriveer je bij het eindstation, een einde wat naadloos past in de rest van de film en waar Frank Capra, de koning van de feelgood-film uit klassiek Hollywood, zijn goedkeuring aan zou geven.The secret geometric power lyrics youtube
Assertiveness training cbt download
Change jetblue flight
Comments to «Secret life of walter mitty netflix australia»

  1. Romantic_oglan writes:
    Does take so much a apply, and center lecturers and out of doors not put on a contented.
  2. Ubicha_666 writes:
    Meditation - the 30-minute Vipassana meditation, the.
  3. SERSERI writes:
    The Retreat Middle has provided 2011, from.