Energy saver pro opiniones,hosta virus x treatment,chinese medicine for cancer therapy wiki,songs for 1st birthday video presentation - Test Out

admin 18.03.2015

Inspektorat upozorava da se u posljednje vrijeme na internetu i Facebooku pojavljuje velik broj oglasa vezanih uz taj proizvod, kojim se navodno postize usteda i do 75 posto potrosnje elektricne energije u domacinstvima. To nije istina buduci da tim uredajem koji se stavlja u uticnicu nije moguce postici ustedu energije, a k tome ga se ne moze prikljuciti na uzemljenu uticnicu jer je izraden za jednostavne uticnice, kaze se u obavijesti Drzavnog inspektorata. Dodaje se da se radi o kompenzacijskom uredaju koji poboljsava faktor snage, ali ne smanjuje potrosnju radne energije.
Inspektorat stoga savjetuje potrosacima da ne nasjedaju na oglase u kojima se reklamira navedeni uredaj, buduci da njegovim prikljucivanjem nece ustedjeti vec samo dodatno potrositi novac. Nakon dugog razdoblja mirovanja zbog vaznih radova na modernizaciji, u Dubrovnik je uplovio istorijski najznacajniji brod italijanske Ratne Mornarice.


Zaljubljenik u duboko przeno hranu, Dzonatan Markus iz Masacusetsa, pronasao je nacin da isprzi vodu u dubokom ulju.
Jedan sedamnaestogodisnjak nasalio se na originalan nacin s posjetiteljima Muzeja moderne umjetnosti u San Franciscu. Jedan njujorski restoran postao je viralan nakon sto je na internetu podijelio dirljivu poruku, i jako velikodusnu napojnicu, koju je dobila jedna konobarica, pise Mirror. Neobicna prosidba iz dalekog Libana glavna je tema ovih dana u Kursumliji, ali i hit na Fejsbuku. Ona u baru radi gotovo potpuno gola, a posjetitelje iznenaduje stalnom smisljanjem novih ‘outfita’.


Na vasim mobilnim telefonima nas mozete pratiti putem mobilne verzije ili Android i iOS aplikacija.
Installation is very simple, requires no technical expert, being only necessary to connect the plug to an electric saver.Herpes simplex 1 vs canker sores 2014
Treating chickenpox in the mouth
Folk medicine mexico
Herpes simplex cure 2015 date


Comments to «Genital herpes rash on leg»

  1. ZUZU writes:
    Early ulcers or blisters containing the.
  2. KOKAIN writes:
    The initial outbreak of herpes, recurrences are.