Best apple mac pro for video editing,email marketing product comparison,free download viva video editor for pc 2014,3 year marketing strategy template - Test Out

Zum Auftakt der WWDC wollte man diesen Eindruck jedoch zerstreuen und gestattete einen ersten Blick auf den kommenden Mac Pro, der nicht nur ein Update der bestehenden Rechner ist, sondern schon optisch neue Wege geht: Bei den neuen Workstations wird die Technik in einem zylindischen Gehause verbaut, dass mit einer glanzenden schwarzen Oberflache in Szene gesetzt wird. Der Gehausezylinder hat eine Hohe von 25 cm sowie einen Durchmesser von etwa 17 cm und kann im Inneren Intels neuste Xeon-Prozessoren mit bis zu 12 Kernen sowie zwei AMD FirePro GPUs aufnehmen. Der neue Mac Pro wird noch im Laufe des Jahres in den Apple Stores Einzug halten, Preise wurden nicht genannt. Der Hersteller behandelte diesen Bereich mehr als stiefmutterlich, brachte uber einen langen Zeitraum keine Auffrischung mehr und schien sich vollig auf Smartphones und Tablets konzentrieren zu wollen.
Die Form soll dabei jedoch nicht i erster Linie einem au?erlich spektakularen Auftritt dienen, vielmehr geht es um eine optimale Kuhlung, die Phil Schiller als "Thermal Core" bezeichnet: Im Inneren des Rechners sitzt ein Dreieck, das mit Warmeableitblechen besetzt ist. Der Arbeitsspeicher besteht aus ECC-Modulen die mit einer Geschwindigkeit von 1866 MHz arbeiten. Die Platinen sitzen an den Langsseiten des Dreiecks und werden somit uber die gesamte Flache gekuhlt. Daruber hinaus halt der Rechner, der ausschlie?lich in den USA gefertigt wird, sechs Thunderbolt-2-Ports bereit. Precies op het moment dat de transitie echt doorzet, komt Apple met de compleet vernieuwde Mac Pro.En vernieuwd is misschien nog maar een understatement, want als u de foto’s op deze pagina’s bekijkt dan is meteen duidelijk dat Apple compleet gebroken heeft met het bekende uiterlijk van haar professionele workstation. Damit wird nur ein einziger gro?er Lufter benotigt um die warme Luft aus dem Gehause zu ziehen. De prachtige en degelijke zilvergrijze torenbehuizing is ingewisseld voor een… Hoe zullen we het noemen, een vaas?!
Dat model mocht in Europa al niet eens meer verkocht worden omdat het niet meer voldeed aan een aantal standaarden.
Gebruikers van Mac Pro-systemen begonnen zich al langzaam af te vragen of de fabrikant hen was vergeten en zich volledig zou gaan richten op consumentenproducten als de iPhone en de MacBook. Geen gekke gedachte, want eerder stopte Apple al eens met de servers die het op de markt bracht.In de (rug)tasDe nieuwe Mac Pro betekent eigenlijk voor de workstationcomputers wat eerder de MacBook Air voor laptops betekende. Een flinterdunne laptop met een gewicht van rond de kilo, op de markt gebracht in een tijd dat laptops nog dik waren en gemiddeld zo’n 2,5 tot 3 kilo wogen.
Een verandering als deze vraagt er ook om eens goed te kijken naar de wensen en eisen die aan een product worden gesteld.
Zo vervielen bij de MacBook Air het ingebouwde dvd-station en een groot deel van de aansluitingen, en dat is ook hier het geval.De meeste workstations zijn gevat in grote torens, met ruimte voor stapels schijven, dvd- of blu-ray-stations, grote koelers en niet te vergeten veel inbouwruimte voor grafische kaarten.


De nieuwe Mac Pro heeft een totaal andere opzet gekregen: in de cilindrische vorm zijn langs een gemeenschappelijke koelingskern in het midden van de behuizing de onderdelen van het systeem geplaatst.
Een systeem dat nauwelijks meer dan vijf kilo weegt en zo klein is dat het prima in een rugtas past en meegenomen kan worden op een trip. Dat maakt het ook eenvoudig om op minder voor de hand liggende locaties te werken zonder te hoeven inboeten op functionaliteit en prestaties.De Mac Pro heeft een bijzondere vormgeving, maar is van binnen wellicht nog mooier dan van buiten. In tegenstelling tot veel consumentenproducten van Apple is de Mac Pro gemaakt om open te maken: zet het schuifje aan de achterkant om en de kap kan worden verwijderd. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld het werkgeheugen aanpassen (maximaal 64 GB) of de SSD uitwisselen.Alles moet externHoewel er zeer zware en krachtige hardware is ingebouwd, is het Apple gelukt om een over het algemeen muisstil functionerend apparaat te maken. Thunderbolt 2 is een standaard die op de meeste Apple-computers voorhanden is, een combinatie van DisplayPort (technologie om beeldschermen aan te sturen) en PCI Express (technologie waarmee insteekkaarten worden aangestuurd). Beide signalen lopen via een kabel en apparaten kunnen van beide of een van de twee signalen gebruikmaken. Veel Thunderbolt-apparaten bieden ook de mogelijkheid om andere apparaten voorzien van deze standaard door te verbinden. De hdmi-aansluiting is praktisch, want die maakt het zelfs mogelijk om op een hotelkamer te werken door de televisie daar als beeldscherm te gebruiken.Achter op de Mac Pro kunnen dus moeiteloos maximaal zeven hoge-resolutieschermen worden aangesloten, en een groot aantal supersnelle randapparaten. Want doordat Thunderbolt op PCI Express gebaseerd is, kunnen zeer hoge doorvoersnelheden worden gehaald.
En dan is 1 TB, de maximale capaciteit van de ingebouwde SSD van de Mac Pro, volstrekt onvoldoende. Voor dat geld heeft hij een 2,7-GHz quad-core Intel Xeon E5-processor met een turbo naar 3,9 GHz. De meest luxe variant heeft een processor uit dezelfde serie maar dan met twaalf kernen, en werkt standaard op 2,7 GHz met een turbo naar 3,5 GHz. Ons testmodel was voorzien van een processor met acht kernen en van twee snelle AMD FirePro D700-videokaarten met elk 3 GB videogeheugen. Standaard wordt er een kaart ingezet voor het weergeven van beeld en wordt de andere gebruikt voor acceleratie, iets wat steeds vaker wordt toegepast in montagesoftware. Goede voorbeelden hiervan zijn de nieuwste versies van Apple Final Cut Pro X en Adobe Premiere Pro. Deze twee D700-kaarten zijn volgens Apple voldoende om drie schermen tegelijk aan te sturen en realtime 4k-video te bewerken in Final Cut Pro.Voor deze test zijn we aan de slag gegaan met een aantal verschillende toepassingen, en daaruit bleek keer op keer dat de nieuwe Mac Pro een zeer snelle computer is.


Maar om even echt de proef op de som te nemen hebben we wat beelden geschoten met de Sony 4k-camera FDR-AX1 en die ingeladen in zowel Apple Final Cut Pro X als Adobe Premiere Pro. Moeiteloos konden we aan de slag: twee verschillende streams in realtime monteren, inclusief effecten.
Het is heel bijzonder om te ervaren dat bestanden waar de gemiddelde montagecomputer veel moeite mee heeft fluitend door deze compacte krachtpatser worden verwerkt.Ook met WindowsDe Mac Pro werkt natuurlijk het best met OS X, het besturingssysteem van Apple zelf, maar kan ook overweg met Windows.
Met behulp van Boot Camp kan hij dienstdoen als een gewone pc en ook dan blijkt dat de Mac Pro prima zijn vleugels kan uitslaan en zonder meer heel erg snel is.
Ook dan is het een prima compagnon van montagesoftware zoals Adobe Premiere Pro.Bovenstaande roept als vanzelf de vraag op of de Mac Pro niet te vergelijken is met workstations van pc-fabrikanten als HP, Dell en Lenovo.
Deze merken verkopen ook computers met dit prestatieniveau en vergelijkbare grafische kaarten en processors, maar die hebben niet zo’n compacte behuizing.
En dat is misschien wel een van de belangrijkste minpunten van dit product – een keuze die Apple overigens heel bewust heeft gemaakt. Na verloop van tijd zal de ruimte rond een Mac Pro gevuld worden met een grote verzameling losse kastjes die allerlei functionaliteit toevoegen. Aan de andere kant, de makers pochen over het feit dat dit de meest uitbreidbare Mac ooit is…ConclusieHet is een keer helemaal iets anders. Geen product voor wie af en toe een filmpje monteert, maar echt (semi)professioneel gereedschap dat uitstekende prestaties levert. Ons testmodel met een 8-core Intel Xeon-processor en twee AMD FirePro D700-videokaarten kon moeiteloos realtime aan de slag met twee 4k-streams.
Apple breekt compleet met de traditie van workstations en heeft een zeer krachtige machine gevat in een vijf kilo zware cilinder die prima in een koffer of tas kan worden meegenomen. Een systeem dat goed laat zien wat met de nieuwste computertechnologie anno 2014 mogelijk is. Het belangrijkste minpunt is wellicht dat zelfs de grootste beschikbare SSD met een capaciteit van 1 TB eigenlijk onvoldoende is voor wie serieus met de Mac Pro aan de slag gaat.3d photo presentation software
Free download video mp4.com
Movie making software for mac reviews cnet
Youtube player.jar touch


Comments to «Best apple mac pro for video editing»

 1. KPOBOCTOK writes:
  Originally lead magnets for costly 2015 video marketing trends report.
 2. Pirikolniy_Boy writes:
  Have all the application prepared to test your video files.
 3. Emilya_86 writes:
  And Curious Labs Poser percentage.
 4. Turgut writes:
  Contribute and now to go and put some of these into falls brief in this crowded.