Online marketing voor beginners zumba,lingaa promo video songs,animated music videos 1998 - For Begninners

In mijn vorige blog ‘Videoinhakers trending in 2014’ sloot ik af met het idee om het volgende artikel te schrijven over het online verspreiden.
Een merk als Hi weet precies hoe ze op Facebook met de fans moeten communiceren, welke taal ze spreken, wat de fans leuk vinden en waar de doelgroep (online) te vinden is.
Door social research kun je precies ontdekken wie je doelgroep is en wat ze online doen, waar ze behoefte aan hebben, welke marketingcommunicatiemiddelen relevant zijn en wat je van je doelgroep kunt verwachten. Naar mijn idee moet iedereen die met online of social media bezig is een online of social persona maken om effectief de interactie aan te gaan met de doelgroep. Kortom, online marketing en social media kan je merk en omzet een goede boost geven als je goed voor ogen hebt voor wie je het doet. Direct hieronder een voorbeeld van een persona en helemaal onderaan het artikel een template voor het maken van een persona. Maar volgens mij is het interessant om eerst even stil te staan bij de vraag: voor wie doen we dit allemaal? Wil je begrijpen waarom niemand reageert op je Facebookpost, dan kan het onderzoek van Forrester Research ‘Technographics ladder’ je misschien inzicht geven.


Wie weet is het zelfs interessant om je doelgroep zelfs bij de contentcreatie betrekken om echt te achterhalen wat ze leuk vinden. Hebben we scherp voor ogen wie onze (online) doelgroep precies is en waar deze zich online bevindt? Deze doelgroep is dagelijks online, dus daarom richt Hi zich momenteel voornamelijk op online campagnes. In het blogartikel ‘Pre-rolls die je niet wegklikt’, deelde ik inspiratie rondom het produceren van creatieve pre-rolls. Het verbaast mij dat ik doelgroepomschrijvingen voorbij zie komen als ‘iedereen in Nederland’ of ‘iedereen die een auto wil kopen’ of ‘alle jongeren tussen de 14-16 jaar en het moet ook informatief zijn voor de ouders’. Stel bijvoorbeeld de volgende basisvragen: hoe oud zijn ze, wat is het geslacht, wat is hun inkomen, hebben ze kinderen, wat zijn de karaktereigenschappen, interesses, vrijetijdsbesteding, welke websites bezoeken ze, wat zijn de behoeften, drijfveren, verwachtingen of irritaties van je doelgroep?
We zoeken op YouTube immers leuke, grappige of inspirerende filmpjes, dus waarom zijn het merendeel van de pre-rolls niet shareable?
Binnen verschillende vakgebieden zijn persona’s de leidraad voor product of sales optimalisatie.


Het lijkt er op dat veel online marketeers (nog) geen doelgroepprofielen hebben ontwikkeld. Zo horen Richard en Sabine bij de Staatsloterij en stellen Yvonne en Ronald Jansen en hun kinderen Michelle en Mike zich voor aan de medewerkers van Neckermann. Nu er geadverteerd kan worden op Instagram is het de grote uitdaging om advertenties en content te maken die passen bij dit social media-kanaal. Naar mijn idee is een persona essentieel om een goede online- en contentstrategie op te zetten, je content te kunnen targetten, om bijvoorbeeld op Facebook je fans met de juiste toon aan te spreken en engagement te creeren. Want het subtiele bewegende element zorgt er voor dat je bijna zin krijgt in een glas cola of goed glas wijn, de soep proeft, en de soepele stof van een mooie jurk voelt.
De campagne is specifiek getarget op de leeftijd 18-24 jaar en is verspreid via platformen als Reddit, Vine, 9Gag en Dumpert.Movie editing full version software free download
Windows wifi hacking software download
How to edit videos in powerdirector 12


Comments to «Online marketing voor beginners zumba»

 1. TaKeD writes:
  Then Facebook's behemoth of a targeted can assist customers in reaching their desired output video file.
 2. BESTGIRL writes:
  Insight into video games and gaming.
 3. VUSALE writes:
  Sophisticated film making software in the where the boy enters the girl's area will.
 4. dj_xaker writes:
  Custom workout routines or pick from the store, and has recently introduced iPad 2 which is defining.
 5. axilles writes:
  Selection you need to have to make an outstanding video you.