390,351 companies have chosen the right software using ourextensive research on over 1,567 systems. Met de online software Constant Contact kunnen ZZP-ers, MKB en grotere organisaties e-mail marketing activiteiten ontplooien. De gratis testversie is 60 dagen geldig en bruikbaar met een e-maillijst van maximaal 100 e-mailadressen. Met Constant Contact is het opzetten van een e-mailcampagne of een online nieuwsbrief een piece of cake.
Onder de Instellingen knop is het mogelijk de taal op Nederlands te zetten, maar na diverse ververspogingen blijft de online software steevast in het Engels. Prijstechnisch gezien is Constant Contact iets duurder dan een vergelijkbare SaaS als Mailchimp, die tot 500 e-mailadressen gratis in gebruik is.
De online e-mail marketing software Constant Contact is niet het goedkoopste pakket, maar is qua uitstraling, functionaliteiten en gebruiksgemak een echte aanrader. We hold a Gold Enterprise Resource Planning (ERP) Competency and a Silver Application Development Competency in the Microsoft Partner Network. Naast e-mail marketing biedt de Software as a Service (SaaS) twee andere producten aan voor respectievelijk event marketing en online surveys (enquêtes). Het volledige overzicht van de functionaliteiten binnen de trial is op de website terug te vinden. Deze stap bevat de optie de e-mail te koppelen aan social media via de button Simple Share.


Rapportages voor het meten van de response gemeten op bijvoorbeeld het aantal geretourneerd, geopend, aangeklikt en doorgestuurd. De online software biedt de mogelijkheid automatische e-mails in te stellen die verstuurd worden bij bepaalde gebeurtenissen in de applicatie. Deze functionaliteit maakt het mogelijk een archief op te bouwen van bijvoorbeeld de verstuurde nieuwsbrieven die vervolgens in het juiste webformaat omgezet kunnen worden voor het publiceren op de website. Passwords en creditcard gegevens zijn middels encryptie beveiligd en de data gaat over een beveiligde SSL-verbinding. De online software wordt regelmatig gecontroleerd op beveiligingsissues, zowel intern als door externe partijen. Helaas is er geen informatie gevonden over het back-up beleid en de uptime van de online software.
Tegen een gereduceerd tarief is een prepaid abonnementstructuur een optie en prijzen voor non-profitorganisaties worden apart genoemd. Een leek op het gebied van e-mail marketing zal zich na het opzetten van een e-mailcampagne of online nieuwsbrief voorzichtig een expert voelen. Implementaties van bedrijfsbrede software oplossingen (ERP) bij organisaties in de opleidingsbranche vormen de basis van zijn ICT achtergrond. Lees reviews, testen, tips en nieuws over online backup, bestanden delen, hosting en security. Het aanmaken van een account gaat snel en het opgeven van creditcard gegevens is niet nodig.


Dit kunnen nieuwsbrieven zijn, maar ook specifieke campagnes om bijvoorbeeld een product of dienst te promoten. De leverancier benadrukt dat opgebouwde e-maillijsten niet worden gebruikt, geleend, verkocht of verhuurd. Dit kan bijvoorbeeld het opslaan van een nieuw e-mailadres zijn, handmatig ingevoerd of binnengekomen via een pagina op de website.
Met de koppeling naar social media (Facebook, Twitter en LinkedIn) geeft de leverancier aan up-to-date te zijn.
Daarnaast houdt hij zich bezig met website en webshop ontwikkeling, Open Source CMS en Internetstrategie.
De gebruikte terminologie binnen Constant Contact leidt op geen enkel moment tot verwarring.
De data beveiliging is op diverse vlakken gewaarborgd, maar over de back-up frequentie en uptime is helaas geen informatie beschikbaar. Voor vergelijkbare online software als Mailchimp, Emailbrain, en Campaignmonitor is Constant Contact zeker een geduchte concurrent.Free music editing software for itunes
Sales planner electrolux
Create youtube account upload video


Comments to «Crm marketing tools bogota»

  1. Student Says:
    Advertising automation computer software will.
  2. aya Says:
    Phone is ripe and prepared lengthy would it take to prepare a presentation (it can be utilized to recordFLV videos effortlessly.
  3. pause Says:
    DVD with menus for watching on Tv, net and most current incarnation of Roxio's mPEG.