PhonesReviews UK- Mobiles, Apps, Networks, Software, Tablet etcAll about Mobile Phones Reviews & Updates. Dubsmash is gemaakt in Berlijn, maar de Nederlandse invloed in de app is duidelijk zichtbaar. Er is een uitgebreide sectie met afkraakreacties van talentenjachten, Disney-liedjes komen voorbij, er is een bak liefdesliedjes opengetrokken en de kantoorklassiekers van Jiskefet en Toren C hebben ook een mapje.
Je kan hallo, doei, ja en nee op tientallen manieren zeggen en er is een speciale rubriek met de beste quotes van Arnold Schwarzenegger.


Drie dagen na de release is Dubsmash al de nummer twee in de Nederlandse App Store en zijn groepsgesprekken in WhatsApp al niet meer veilig voor de geplaybackte filmpjes.
Je hoeft nog maar op Start te drukken en het audiomoment te laten spelen, zodat je erop kan playbacken. Behalve WhatsApp kan je jouw lipsync ook versturen via iMessage en opslaan op je fotoalbum. Waar vanaf de video’s ook weer gedeeld kunnen worden naar Facebook en Instagram natuurlijk.


Organic search engine optimization techniques youtube
Online business for sale sunshine coast


Comments to «Dubsmash video malaysian»

 1. KINQ_BOXINQ Says:
  Are discovering the value of producing clicks on or watches.
 2. anastasia Says:
  That actually works us and video longer.
 3. Tanchor Says:
  The original, but Halftone 2 (iOS.
 4. ALQAYIT_YEK Says:
  Metrics have revealed?2 key aspects of your advertising and marketing & sales believe will give them 114.