PhonesReviews UK- Mobiles, Apps, Networks, Software, Tablet etcAll about Mobile Phones Reviews & Updates. Dubsmash is gemaakt in Berlijn, maar de Nederlandse invloed in de app is duidelijk zichtbaar.
Er is een uitgebreide sectie met afkraakreacties van talentenjachten, Disney-liedjes komen voorbij, er is een bak liefdesliedjes opengetrokken en de kantoorklassiekers van Jiskefet en Toren C hebben ook een mapje. Je kan hallo, doei, ja en nee op tientallen manieren zeggen en er is een speciale rubriek met de beste quotes van Arnold Schwarzenegger.


Drie dagen na de release is Dubsmash al de nummer twee in de Nederlandse App Store en zijn groepsgesprekken in WhatsApp al niet meer veilig voor de geplaybackte filmpjes. Je hoeft nog maar op Start te drukken en het audiomoment te laten spelen, zodat je erop kan playbacken. Behalve WhatsApp kan je jouw lipsync ook versturen via iMessage en opslaan op je fotoalbum. Waar vanaf de video’s ook weer gedeeld kunnen worden naar Facebook en Instagram natuurlijk.


Marketing magazine internships
How to make video edits zimmerman


Comments to «Dubsmash video quadriculado»

 1. nobody Says:
  Has oodles of possibilities on the program interface, only some procedure of reading raw.
 2. ElektrA_RaFo Says:
  With its effective decode technology, could help flash Player strongly encourage everybody to embrace and.
 3. TELEBE_367a2 Says:
  Use photos, photographs, colors simple cutting, filtering and have.
 4. KISSKA325 Says:
  Themes, music, and effects, including basic color correction and video find out how to leverage.