Door middel van een kortingsactie kan je binnen een korte tijd ineens veel nieuwe klanten werven, waardoor je klantennetwerk zich verder uitbreidt. De zichtbaarheid van jouw salon op een boekingssite kan daarnaast leiden tot salonbekendheid. Bij sites waar je door middel van kortingsacties promoot, kan het zijn dat de korting veel te hoog is. Daarnaast kan het zijn dat de commissie die boekingssitevragen per gemaakte afspraak dusdanig hoog is. Voor iedereen wat wilsMaak het voor de klant gemakkelijk door hen op eenvoudige manier in te lichten, gebruik korte beschrijvingen wat je in de pakketjes aanbiedt. Over het algemeen zijn het vooral de mannen die voor hun moeder op zoek gaan naar het geschikte cadeau. De eerste warmte van de zon, het lengen van de dagen, het groen van de bomen, geeft ons energie en laat velen onder ons volle moed beginnen aan de grote lenteschoonmaak. Creeer jouw 'verkoophoekje'Een hoekje waarin jouw producten visueel aantrekkelijk worden voorgesteld, kan jouw verkoop doen stijgen.
Steeds meer en meer schoonheidssalons en kappers zien het nut om klanten te herinneren aan hun afspraak. Neem een gezond en evenwichtig ontbijt, het helpt jouw door de dag, zonder dat je maag begint te grollen, nog voor het elf uur is.
Een heleboel informatie kan je vandaag de dag reeds terugvinden in verschillende statistieken binnen iBeauty, maar geef toe, wie heeft na een dag hard werken, nog zin om saaie statistieken te bekijken. Ook jouw klanten zullen zich, wanneer dat heerlijke zonnetje begint te schijnen en de dagen lengen, gelukkiger voelen.
Zorg dat het zowel in jouw etalage als in het salon zelf, duidelijk is dat er een nieuwe wind waait.
Tip: zet niet onmiddellijk al jouw nieuwe producten tentoon, maar doe dit geleidelijk, bij een overaanbod wordt immers maar een klein percentage opgemerkt. Vergeet jouw leveranciers niet te vragen naar mooie foto's of marketing materiaal en gebruik deze in het salon als poster of in je lente-nieuwsbrief om de nieuwigheden te promoten. Waarom het belangrijk is om je etalage te pimpen kan je lezen in tip 4 en waarom je ook jouw interieur niet mag vergeten in tip 35.
Iedereen wil uiteraard zoveel mogelijk uit zijn Facebookpagina halen, maar hoe ga je nu juist te werk? Alvorens zomaar in het wilde weg te beginnen posten, is het raadzaam om even stil te staan welke type posts aan jou besteed zijn.
Zorg dat je regelmatig iets op je pagina post, hoe recenter jouw berichten, hoe meer je bezoeker erin geinteresseerd blijven. Exclusieve kortingen en promoties posten op je pagina, helpt uiteraard om het aantal likes naar omhoog te halen.
Door op regelmatige tijdstippen je statistieken te bekijken, krijg je informatie over welke posts wel en welke niet werken, alsook hoe je doelpubliek eruit ziet. Gebruiksvriendelijkheid is vaak miskend in software ontwikkeling maar groeit aan populariteit. Werk een speciaal bruidsarrangement uit: de bride-to-be, het is een moment waarin de bruid centraal wil staan, alle aandacht wil krijgen en dat zo wil ze dit ook in jouw salon!
De voordelen van een netwerkHet is cliche, maar de uitdrukking: 'Het is niet wie je bent, maar wie je kent', bevat een grond van waarheid. Niet iedereen is even bedreven in netwerken, maar hoe vaker je het doet, hoe gemakkelijker het wordt. Per maand per dienst of product, kan je nu klikken op Detail om de desbetreffende details van verkoop te raadplegen. Doelgericht je klanten benaderen met de juiste boodschap is een goedkope manier om je salon succesvoller te maken. Wist je trouwens dat je in iBeauty nieuwsbrieven zeer gericht kan uitsturen zonder veel moeite of extra kosten?
Wil je graag meer informatie over hoe je een goede nieuwsbrief uitstuurt, kijk dan zeker even naar tip 34. Klanten overtuigen van een aankoop, gaat net ietsje makkelijker als de klant een goed gevoel heeft.
Neem even de tijd om de belangrijkste producten afgestemd op de behoeft van jouw klant, op de balie klaar te zetten.
In iBeauty wordt de geschiedenis van gekochte producten per klant netjes bewaard, handig om jouw klanten zo goed mogelijk te begeleiden. Nieuwsberichten zijn niet altijd bedoeld voor je volledig clienteel, soms wil je selectief kunnen bepalen welke klanten je met welk nieuws wil bereiken.
Nota: onderaan vind je het aantal ontvangers op basis van de selectie, rekening houdend of de klant al dan niet mails ontvangt. Uitgesproken of subtiel, catchy of juist ingetogen, buitengewoon of matig, met een originele en frisse toets zal je versteld staan hoe je salon kan heropleven! Een klant automatisch op de hoogte brengen van de gemaakte afspraak als een herinnering versturen, blijft uiterst belangrijk. Einduur en behandeling van geplande afspraken in klantenmailingsBij het maken van een afspraak krijgen de klanten graag een bevestiging van de gemaakte afspraak. Marketing is belangrijk voor elk salon, groot of klein, of je salon nu ligt in het hartje van een stad of eerder wat afgelegen, klanten verwachten op regelmatige basis nieuws.
Een nieuwsbrief aanmaken en versturen naar je klantendatabase is goedkoop en kan vaak volledig gratis.
Nieuwsbrieven worden verstuurd vanuit het salon, bevatten jouw logo en zijn doeltreffend als ze allemaal worden voorzien van een gelijklopende opbouw. Naast de promoties op behandelingen of producten (die na een nieuwsbrief opmerkelijk gemakkelijker de deur uitgaan), kan je de nieuwsbrief ook gebruiken om je klanten tips te versturen. Af en toe van je laten horen is tegenwoordig geen overbodige luxe, dus sturen we op regelmatige basis een nieuwsbrief uit. Met de eerste editie van de nieuwe module, kan je al een heel eind ver om zo een goede nieuwsbrief aan te maken.
Bepaal aan de rechterzijde welk lettertype en -grootte je wil gebruiken voor je paragraaf en voor je titels. Aan de linker zijde zie je de items die je kan slepen naar jouw nieuwsbrief: een afbeelding, titel, paragraaf, afbeelding met tekst of een 'call-to-action' knop.
Op het moment dat een item in de nieuwsbrief gesleept wordt, vind je de mogelijkheden om dit aan te passen aan de rechterzijde. Heb je een foto toegevoegd aan jouw nieuwsbrief, dan kan je de foto opladen door op het Upload icoon te klikken. Wil je de volledige foto verwijderen uit je nieuwsbrief, dan klik je op het Verwijderen icoon. Wil je de volledige Titel verwijderen uit je nieuwsbrief, dan klik je op het Verwijderen icoon. Heb je een paragraaf toegevoegd, dan kan je de inhoud van je nieuwsbrief invoeren in het daarvoor voorziene veld. Wil je de volledige Paragraaf verwijderen uit je nieuwsbrief, dan klik je op het Verwijderen icoon. Kies je om een foto en tekst aan de rechterzijde in te voeren, dan krijg kan je op de foto klikken om deze op te laden of de paragraaf om deze aan te passen. Love is all around usZoals we in tip 4 aanhalen, is je etalage de meest waardevolle reclameplaats! Valentijn is de kleur van de liefde dus er mag wel wat rood aan te pas komen en ja, laat je maar eens goed gaan!
Meer inspiratie voor mooie valentijn etalages, promoties of give-aways kan je terugvinden op Pinterest! Vandaag brengen we jullie geen nieuwe software feature, maar toch een belangrijk punt dat jullie niet zomaar voorbij mogen laten gaan: de BEAUTY BOOSTCAMP. Op dit moment bereiden we een heuse Beauty Boo(s)tcamp voor: to make your beauty business boost. Tijdens een bootcamp, die in het teken staat van de beauty business, kan je netwerken, bijleren en ervaren.
Je salon beheren houdt tegenwoordig meer in dan enkel je klanten te behandelen.Marketing, communicatie, kortom ondernemen zal in de toekomst steeds belangrijker worden. Graag denken we samen met jullie outside-the-box, en zorgen ervoor dat jullie salon helemaal future-proof wordt. Houd dus zeker onze website, blog en Facebookpagina in het oog, zodat je weet wanneer de bootcamp doorgaat in jouw buurt. De iBeauty evenementen kalender kan je vanaf nu trouwens netjes terugvinden op onze site: evenementen.


Wil je niet voor verrassingen komen te staan, dan is het aan te raden om je marketingplanning voor 2016 nu al op te maken. Maak een nieuwsbrief enkele maanden voor de activiteit aan en verstuur deze naar jouw klanten, eventueel kan je tegen de effectieve datum nog eens een herinnering uitsturen. Er zijn verschillende marketingplanners die je kan aanschaffen om het werk te vereenvoudigen en ervoor te zorgen dat alles netjes gepland blijft. Zo kan je voor slechts €9.95 een fantastische marketingkalender aanschaffen van Vicky Vermeiren, hoe handig is dat!
Ga naar het menu Personeel en klik op het statistieken icoon naast het personeelslid waarvan je de statistieken wil raadplegen.
De verschillende statistieken worden onder elkaar getoond: omzet producten, behandelingen en arrangementen. Extra social media profielenSocial media wint steeds meer en meer aan belang en velen onder ons hebben naast hun Facebookpagina, ook een account op twitter, instagram, Pinterest of LinkedIn. Ga naar het menu Instellingen, per default kom je op het tabje Salon terecht, waar je onderaan je sociale profielen kan vervolledigen.
Wil je je graag onderscheiden van anderen, je aanbod exclusiever maken, dan kan het nuttig zijn je te specialiseren in jouw vakgebied. Op de hoogte blijven van wat er in de markt leeft, kan je duiden op bepaalde nieuwe trends die komende zijn.
Als de klant tevreden is, kan het zijn dat hij of zij terugkomt, op die manier is de basis gelegd om je bedrijf te laten groeien. Sommige salons hebben plots een grote hoeveelheid nieuwe afspraken, maar allemaal aan een te hoge korting waardoor de winst op een dienst niet gehaald wordt.
Geef je kortingen wanneer er geboekt wordt via de online boekingssite dan zou je hen wel eens tegen de borst kunnen stuiten. Je kan zelf nog een stapje verder gaan en eens polsen of de persoon voor wie de cadeaubon dient, klant is in jouw salon. Zorg dus dat je in de etalage al duidelijk aangeeft dat ze bij jou hiervoor aan het juiste adres zijn. Zorg ervoor dat de nieuwsbrief duidelijk wordt opgemaakt zonder al te overweldigend over te komen. Zorg dat je klanten zien waar jouw producten zich bevinden!Gebruik mooie displaysProbeer eens out-of-the-box te denken en niet te snel te grijpen naar de traditionele leggers.
Zorg ervoor dat alle producten op dezelfde wijze worden uitgestald, met etiket naar voren gericht, dat je testers volledig gevuld zijn en er ook weer netjes uitzien. Een netjes opgeruimd salon, helpt stress te verminderen en maakt werken gewoonweg aangenamer! Het geeft je de nodige tijd om alles netjes voor te bereiden en niet holderdebolder aan de slag te gaan met jouw eerste klant.
Door jullie via een wekelijkse samenvatting van deze informatie te voorzien, is het niet meer nodig deze zelf te gaan opzoeken.
Het is van groot belang om af en toe wat dieper te kijken naar hoe je jouw salon beheert, welke behandelingen het goed doen, welke minder. Wanneer je regelmatig iets nieuws in de aandacht brengt, dan zal dit sneller worden opgemerkt en geef je de indruk dat jouw salon blijft investeren in nieuwigheden. Met wat leuke kleine aanpassingen, die perfect haalbaar zijn om zelf te maken, maak je al een groot verschil. Zorg zeker voor voldoende variatie, zodat je bezoekers zich niet gaan vervelen en merken dat je hen ook echt iets te vertellen hebt. Zorg altijd voor een goede, werkende combinatie van tekst en foto, zodat de boodschap in een oogopslag duidelijk is. Voor je doelpubliek is het belangrijk om niet enkel naar het profiel van je fans te kijken, maar naar alle betrokken personen.
Jullie vertrouwde functies in een nieuw jasje: hipper, gemakkelijker gebruik op smartphone, gebruiksvriendelijker, gewoonweg trendy! Vaak is het een kwestie van de juiste mensen kennen, om jezelf en je salon succesvoller te maken. Leveranciers organiseren vaak evenementen bijvoorbeeld ter voorstelling van een nieuw product. Wees dus geduldig en geef niet zomaar op wanneer een netwerkmomentje je wat minder heeft bijgebracht. Daarnaast zijn cursussen, congressen en professionele platforms de ideale plaats om je contactenkring te verbreden. Op termijn loopt het zo vlotjes en is je netwerk zo uitgebreid dat je de vruchten ervan kan plukken. Houd dan zeker onze Facebookpagina in het oog, want de eerste beautyboostcamp komt eraan; een plaats om te leren, te ontdekken en zeker om te netwerken!
Hoe meer je in detail kan natrekken wat je zelf of jouw personeelsleden per maand leveren aan diensten en verkochte producten, hoe beter je hierop kan inspelen, belonen of vergoeden. Per maand kan je in detail, met de datum waarop de dienst geleverd of product verkocht werd bekijken. Door op regelmatige basis kleinere doelgroepen te bereiken, is het immers mogelijk om je algemene salonomzet te verhogen. De weloverwogen boodschap zal sneller gelezen worden, waardoor klanten zich persoonlijker voelen aangesproken en je dus sneller opnieuw contacteren. Leeftijdsgericht: de noden van de jeugd, jongvolwassenen en ouderen zijn immers niet gelijklopend.
Behandeling- of productgericht: breng hen op de hoogte van de details, zij willen hier waarschijnlijk meer over weten!
Slechts een aantal kleine salons focussen op verkoop, toch is het net datgene dat je omzet kan verhogen en een verschil kan maken in de winst.
Met sommige klanten zijn we immers zo vertrouwd, dat ze het met jou hebben over de alledaagse en persoonlijke zaken in hun priveleven. Zorg dus dat je klant volledig tot rust komt en leg goed uit wat je aan het doen bent, welke producten je gebruikt en de werking ervan. Bij het afrekenen kan je op die manier onmiddellijk de juiste producten aanprijzen en hoef je hier niet meer naar op zoek. Tijdens het afrekenen wordt een mooi overzicht getoond van de 5 laatst gekochte producten per klant, met aankoopdatum.
Maar omdat we niet geboren zijn als grafisch ontwerper of copywriter, schuiven we dit nog te vaak aan de kant. Voorzie niet te veel tekst, gebruik geen grote variatie aan lettertypes of fontkleuren, maar zorg dat je boodschap duidelijk is door het gebruik van informatieve tekst, mooie foto's en een call to action! Het wordt op die manier een soort 'herkenning' voor de klant, ze weten wat ze mogen verwachten wanneer ze een nieuwsbrief van jouw salon ontvangen. Op die manier gebruik je jouw nieuwsberichten niet enkel om te verkopen, maar ook om in te lichten.
Graag stellen we jullie de eerste versie van onze nieuwe module voor, waarin je meer vrijheid hebt om je nieuwsbrief op te maken. Nieuwsbrief #3: drag & dropDe items voor de nieuwsbrief kan je zelf slepen naar de plaats waar je deze wil. Het resultaat zie je bovendien onmiddellijk in de nieuwsbrieflayout, zo kan je spelen met lettertypes en groottes.
Indien het item al in de nieuwsbrief staat, is erop klikken voldoende om de inhoud aan te passen.
Je kan de kleur van de knop en de kleur van de tekst aanpassen door te klikken op het kleurenveld. Beauty en spa zijn bij uitstek het perfecte cadeau, tijd dus om jouw acties te plannen en jouw diensten te promoten, zodat ook jij kan genieten op een Happy Valentine!
Zorg dus voor een mooi concept dat je doorheen je salon aanhoudt, op die manier komen jouw producten ook in de kijker. Hier hoef je helemaal geen groot budget aan te spenderen, je kan leuke goedkope gadgets vinden, zelf aan de kook gaan of er een leuk DIY-project van maken.
Gedurende het event worden immers verschillende workshops en activiteiten aangeboden om af te sluiten met een heerlijk network-momentje en een leuke give-away.
Daarnaast groeien de verwachtingen van de klanten op gebied van vernieuwing steeds meer en meer, zodat we het belang voelen om bij te leren. Toch blijft het belangrijk om bepaalde activiteiten of feestdagen, als marketing doeleinden te gebruiken om er zo voor te zorgen dat je klanten trouw blijven en je nieuwe klanten kan aanwerven. Denk na over de activiteiten waar je wil aan meedoen, kijk hiervoor best ook naar de activiteitenkalender van je buurt.
Zorg dat je een budget opmaakt dat je wil spenderen aan bijvoorbeeld decoratie of eventuele giveaways.Maak een kort nieuwsbericht voor je website, dat je kan gebruiken ter bekendmaking van het evenement.


Vanaf nu kan je niet enkel de omzet per verkocht product per personeelslid opvragen, maar ook de totale omzet per diensten zoals behandelingen en arrangementen.
Het is onontbeerlijk dat je op de hoogte blijft van de nieuwe behandelingstechnieken en richtlijnen tot gebruik van nieuwe producten. Op die manier wordt je gewoon unieker en kan je meer uitgebreide diensten leveren aan jouw klanten. Dit hoeft daarom niet enkel binnen jouw vakgebied te zijn; het kan bijvoorbeeld nuttig zijn om eens te kijken hoe je jouw ondernemingszin of marketing kijk kan verbeteren.
De keuze om nieuwe onbekende trends te volgen, heeft wat durf nodig, maar zal je zeker en vast onderscheiden en je salon in de kijker zetten als nieuwe trendwatcher. Wanneer deze klanten een nieuwe afspraak inplannen, is de vraag of ze dan nog wel bereid zijn om de volle prijs te betalen. Het zijn toch net je trouwe klanten die je extra wil verwennen en niet de eventuele kortingsjagers? Op die manier kan je in de klantenfiche terugvinden welke behandelingen en producten specifiek kunnen dienen voor deze klant.
Best verstuur je jouw e-mail campagne op op meerder momenten, zodat de klant herinnerd wordt aan de mogelijkheden. Jouw producten verdienen het om in de kijker te staan en gekocht te worden door jouw klanten! Tegenwoordig vind je heel wat meer 'luxueuzere' manieren om jouw producten netjes uit te stallen. Beautycoach Vicky Vermeiren geeft deze wel zeer bruikbare tip: waarom zou je de bevestiging- en herinneringsmail niet gebruiken als marketingtool? Het geeft je de tijd om te overlopen welke klanten je deze week behandelt en welke 'belangrijke' opmerkingen je hierover hebt genoteerd. Heb je zelf een voorkeur van informatie die je graag wekelijks wil zien, laat het ons dan zeker weten! Posts plaatsen met de juiste inhoud op het juiste moment, helpt immers om ze een niveau hoger te tillen en zo meer te bereiken. Je fans weten op die manier wat ze kunnen verwachten en daarnaast bepaalt de manier van posten het beeld van jouw salon.
Speel in op belangrijke gebeurtenissen of publiceer op regelmatige tijdstippen tips & tricks, waarmee ze thuis aan de slag kunnen.
Om zoveel mogelijk uit je budget te halen, is het aangeraden om je posts die het beste werken, te boosten. Vraag foto's aan jouw leveranciers, deze zijn professioneel en van goede kwaliteit, waardoor je posts klasse uitstralen. Op die manier krijg je een duidelijk overzicht van welk publiek jouw pagina leuk vindt en je salon volgt. We werken met veel plezier aan enkele nieuwigheden, zodat het gebruik steeds eenvoudiger en vollediger wordt. Dat de bruid wil stralen is niet te verwonderen, ze staat immers letterlijk in de schijnwerpers.
Jouw salon biedt zeker en vast behandelingen die pas efficient zijn na een aantal toepassingen (denk aan wenkbrauwkleuringen), probeer deze behandelingen zeker op te nemen in een van de arrangementen.Vergeet de 'probeerdagen' nietVertrouwen speelt die dag een grote rol. Begin hiermee ruim op voorhand (februari tot juni), want onze bruidjes hebben alles graag op voorhand gepland. Of nog beter, werk samen met de kapper, het beautysalon of wellness instituut in jouw buurt en zorg voor een full-package deal! Het is door zoveel mogelijk vragen te stellen, dat de meeste kennis immers kan worden vergaard en je er dus het meeste uit kan halen. Hierop kan je eenvoudig je eigen geleverde prestaties gedetailleerd bekijken of jouw personeelsleden hierop belonen of vergoeden.
Een algemeen overzicht van geleverde diensten en verkochte worden getoond in statistiekvorm. Schenk hier aandacht aan, zodat de klantenbinding versterkt wordt (lees hierover meer in tip 6 ). Vraag gerust welke producten er thuis gebruikt wordt, want dat is het moment waarop jij kan inspelen en je professionele producten kan aanprijzen. Kom niet te opdringerig over en vertel haar dat niet alle producten nodig zijn, maar ze gerust met een uit het gamma van start kan gaan.
De automatische bevestiging- en herinneringsmail meldt naast het uur van aanvang nu ook het einduur en de gekozen behandeling(en). Op de eerste plaats komt uiteraard je salonactiviteit, waar je best wel gedreven in bent, maar ook als marketeer moeten we ons beste beentje voorzetten, en net daar wringt vaak het schoentje.
De header maken we graag voor je aan, jouw gegevens worden gehaald van het instellingen menu.
Love to promoteIn tip 21 kan je lezen hoe je een 'gezonde' korting kan geven, zodat de Valentijn actie winstgevend is voor jouw salon. Je kan er eventueel wat staaltjes bijdoen, zodat het cadeautje meer inhoud krijgt en de ontvanger helemaal in de wolken is. Tijdens bijscholing leer je andere mensen kennen en krijg je vaak andere interessante inzichten.
Zorg ervoor dat klanten worden aangezet om de producten zelf te nemen en te bekijken.Creeer een 'focus' spaceZorg in jouw salon voor een mooi presentabele tafel met hierop jouw bestsellers, producten in promotie of seizoensaanbiedingen. Hoe meer informatie je bekijkt, hoe slimmer je wordt en hoe gerichter jouw salon kan groeien naar de noden. Plan je posts daarom op voorhand in, op die manier maak je ze allemaal op en kan je nagaan of ze wel allemaal op elkaar zijn afgestemd.Maak groepen aan en target je postsIn tip 37 werd het belang van doelgerichte marketing aangehaald. Bied enkele 'probeerdagen' aan binnen de arrangementen om het vertrouwen te winnen en ervoor te zorgen dat wanneer de grote dag aanbreekt, jouw bruid ongestresst kan stralen en genieten!
Kan je prachtige referentiefoto's tonen, dan zal het vertrouwen en de aanzet tot het maken van een afspraak enkel groeien. In tip 16 vertelden we dat het allereerst belangrijk is om voor 100% achter jouw producten te staan. Belangrijk is nu dat je niet blijft hangen in het persoonlijke gesprek, maar dat je toont dat je een professional bent en je het beste voorhebt om de klant te laten stralen.
Zo kan je bijvoorbeeld kiezen om enkel vrouwen die een bepaalde product hebben gekocht, te bereiken.
Kies voor een eyecatcher rekening houdend met de kleurenharmonie en de uitstraling van jouw huisstijl. Op die manier blijven de klanten op elk moment volledig geinformeerd over hun aankomende afspraak.Hoe ga je te werk? Kijk eens naar onze tip 21 en zorg ervoor dat je een gezonde korting geeft, waaraan je als salon nog steeds wint.
Ideaal is om deze tafel in direct zicht te hebben wanneer de klant het salon betreedt en verlaat.Merk per merkProducten ogen beter wanneer ze gegroepeerd worden per merk. Dan heb je de keuze om dit te doen onder je bestaande fans of onder potentiele klanten die je pagina nog niet leuk hebben gevonden. Vergeet ook niet op je homepagina duidelijk te maken dat jouw salon bruidsarrangementen aanbiedt. Op die manier zal je sneller gevolgd worden en het vertrouwen winnen, dan wanneer je enkel jouw service tracht aan te prijzen.
Denk dus niet te snel: daar ga ik niet naartoe, want ik heb geen tijd, of dit is niet interessant, maar eerder, hier wil ik naartoe om nieuwe mensen te leren kennen en mijn netwerk te verbreden. Zorg dat je enkele voorbeeldjes in jouw salon tentoonstelt of waarom niet gebruiken in jouw etalage? De impact van vele mooie flacons zet aan tot aankoop.GebruiksaanwijzingVraag bij jouw leverancier naar marketing materiaal over jouw producten en zorg dat deze netjes worden uitgestald bij de desbetreffende producten. Hoe meer je publiek zich voelt aangetrokken tot wat je te vertellen hebt, hoe sneller ze zullen reageren. Toch kan netwerken je vaak tot nieuwe inzichtingen brengen en je vooruit helpen in jouw zaak. Wel dat doe je gewoon subtiel van het moment dat de klant binnenstapt tot het moment dat ze de deur uitgaat! Een fiche met korte gebruiksaanwijzing die de klanten kunnen inkijken, zet hen, zonder te pushy over te komen, aan tot aankoop.?PrijzenWettelijk dient elke product dat wordt uitgestald te worden voorzien van een prijsetiket. Eens je een beslissing genomen, zet je jouw promotie via zoveel mogelijk kanalen in de kijker.Marketing solutions wikipedia
Online software for youtube video download
Make your own news script


Comments to «Marketing plan nu skin»

 1. Ayxan_Karamelka Says:
  Make a advertising video employing Film.
 2. Alinka Says:
  Editing application for novices, Pavtube Media Magician , or its Mac that it really is important to get.
 3. skazka Says:
  Principal barriers to adoption of Advertising expert.
 4. QaraBasma Says:
  But for the cost users get a tool that consists of the media.
 5. biyanka Says:
  Package that enables Windows Media finding out curve), the gorgeous interface is a snap to navigate have.