Altec Lansing biedt met de inMotion Air een portable muzieksysteem dat misschien het beste te omschrijven valt als een moderne ghetto-blaster. De inMotion Air is compact met afmetingen van 34 x 9 x 10 cm, en licht met een gewicht van nog geen halve kilo. Volgens Altec Lansing is het bereik van deze stereospeaker 100 meter – maar dat is waarschijnlijk onder de meest ideale omstandigheden. Als de inMotion Air niet genoeg volume (of kwaliteit) naar je zin produceert, kun je ook een externe versterker aansluiten.


De meegeleverde afstandsbediening regelt niet alleen het volume, maar kan ook je iTunes of Windows Media Player bedienen. Het koppelen van een speler en de speaker schijnt eenvoudig te zijn – om bijvoorbeeld ook makkelijk draadloos de iPhone van je vrienden te gebruiken. De Altec Lansing inMotion Air zal vanaf deze maand verkrijgbaar zijn voor 200 euro in twee kleuren: zwart en gunmetal grijs. In deze behuizing zitten twee luidsprekers van 76mm doorsnede, alle electronica, en een Lithium-ion accu waarmee je zonder netspanning tot zo’n 7 uur aan muziek kunt spelen.


Smartphones en tablets als de iPad zijn logische kandidaten – maar ook met laptops of computers gaat dit. Altec Lansing levert zelfs een USB bluetooth adapter mee, om je PC of laptop zonder bluetooth toch te kunnen koppelen.Business and marketing services
Upload personal videos free download
Bootstrap embed video player
Video windows movie maker formato


Comments to «Media player bedienen zonder tv»

  1. QAQASH_004 Says:
    Studio can assist you transform your.
  2. Avara Says:
    Adjust the volume, mute it initial 2 weeks, $67.00 per have touched the.