Review of sonic and the secret rings wii mega,secret chiefs 3 horsemen,victorias secret canada reviews,the secret society dcau - PDF Review


Vroeger, toen bierkratten nog van hout waren en je moest doorzuipen om de kachel warm te stoken, was Sonic cool. In Sonic & the Secret Rings is het de bedoeling om, de titel zegt het al, de ?geheime ringen? te verzamelen. Waar het namelijk wel om gaat bij Sonic, is snelheid, ringen verzamelen en ondertussen enkele vijanden verslaan. De keuze uit steeds sterkere moves houdt echter niet in dat je na verloop van tijd onverslaanbaar bent: je kunt slechts een fractie van alle moves instellen. En mocht je uiteindelijk toch zijn uitgekeken op de single player, dan is er altijd nog de Party mode! En tja, om toch maar wat over de visuele aspecten van de game te vertellen: die zijn gewoon dik in orde. Tja, de conclusie is in principe een hele simpele: Sega heeft Sonic eindelijk fatsoenlijk in 3D weten te brengen. Sonic is namelijk het boek van 1001-nacht ingezogen door de geest Shahra, die ineens opdook. Extra bijkomstigheid is dat je, naarmate je beter presteert in een level, experience verzamelt.
Zo zul je bijvoorbeeld maar voor 50 punten moves kunnen selecteren, dus 10 moves die 5 punten waard zijn, om maar iets te noemen.
Dit is in principe een losstaand spel en het verbaasde me dan ook hoe uitgebreid deze optie is. Het snelheidsgevoel is met deze Sonic absoluut terug en ondanks enkele kleine irritaties zul je toch constant in een soort achtbaan zitten die maar niet op houdt. Sonic is namelijk de ?legendarische blauwe egel? (right?) die de wereld van Shahra moet redden.
Hoe meer experience je op je naam hebt kunnen schrijven, hoe meer upgrades je zult unlocken.
Hoe verder je komt, hoe meer moves je unlockt die al gauw het drievoudige daarvan kosten om in te stellen. In de Party modus speel je namelijk altijd met z?n vieren: alleen tegen drie computergestuurde tegenstanders of gewoon met drie vrienden. De levels zijn knap en gevarieerd vormgegeven en ze geven net dat beetje extra wat de game nodig heeft om het ultieme snelheidsgevoel te krijgen. Maar met enkele zaken zijn ze stiekem toch de fout in gegaan en dan met name het debacle dat ?achteruit lopen? heet.
Ben je dan uiteindelijk toch aan het einde van de rit en heb je alle veertig minigames vrijgespeeld, dan kun je tot drie vrienden uitnodigen om je daar nog mee te vermaken.
Kan Sonic & the Secret Rings deze slechte reeks wel doorbreken of verstevigt deze game slechts het stereotype?


Een kwade geest heeft namelijk besloten om alle pagina?s uit het boek te wissen en zodoende het sprookje te vernietigen.
Denk daarbij aan een hogere topsnelheid, krachtigere aanvallen, maar ook aan speciale moves als het vertragen van de tijd (Time Break) of het behalen van supersonische snelheden (Speed Break). In maar liefst veertig (!) minigames, die weliswaar af en toe vrij veel gelijkenissen hebben, zul je de hoogste score van het viertal moeten behalen, een opdracht als snelste moeten volbrengen, je tegenstanders moeten verslaan enzovoorts. Soms mis je namelijk een bepaald sprongpunt, een vijand die je moet verslaan of wat dan ook. Al met al is Sonic & the Secret Rings een ontzettend complete game die de aanschaf absoluut waard is. Laatstgenoemden kunnen met een druk op de pijltjestoetsen geactiveerd worden, mits de soul meter gevuld is.
Maar ook de capaciteit van 50 punten, uit het voorbeeld, wordt uitgebreid naarmate je meer experience behaalt, dus in principe word je altijd krachtiger.
Dit is allemaal in vier verschillende jasjes gestoken om het geheel wat meer samenhangend te maken. Is het niet om de terugkeer van een flitsende Sonic, dan is het wel als zoethoudertje voor Mario Party 8.
Wie kent de achtbaan-achtige levels waarin je moet rondrennen, rollen en springen immers niet? Echter, eenmaal in de wereld aangekomen wordt Sonic geraakt door een vlammende pijl van de kwade geest die de wereld wil vernietigen. In Secret Rings zul je bepaalde uitdagingen aan moeten gaan, zoals het verzamelen van Pterosaurus-eieren, het verslaan van een tegenstander in een race, een bepaald aantal ringen verzamelen; noem maar op. Deze wordt weer gevuld door soul gems op te halen, balletjes die je door ieder level op kunt halen. Bovendien zorgen de nieuwe moves er voor dat je altijd wel voor nieuwe uitdagingen komt te staan, dus je zult je niet snel vervelen. Denk aan een game waarin je bij winst van een minigame kistjes open mag maken waar munten of boobytraps in zitten.
De levels zijn daarentegen voorzien van een Arabische sound of gewoon een sound die goed bij het level past.
Met duizelingwekkende snelheid was het zaak om ringen op te halen, niet dood te gaan en uiteindelijk Dr.
Daardoor zal hij sterven als hij niet de zeven wereldringen voor de geest, Erazor Djinn genaamd, verzamelt. Hier is echter geen sprake van overzicht, aangezien de camera nog steeds achter Sonic staat.
Het lijkt alsof je gewoon een actiegame speelt, maar eigenlijk sta je constant op een soort rails, waarbij het de bedoeling is om te springen, te rollen, vijanden te verslaan enzovoorts.


Een andere variant is een soort minigame toernooi, waarbij je het tegen een andere speler opneemt. Zo kan ik me mateloos irriteren aan de veel te overdreven Shahra, maar dat wordt misschien ondersteund door het verhaal dat vaak kant noch wal raakt. Dat is vrij irritant, maar sowieso is het jammer dat je door deze punten te missen (wat regelmatig gebeurt, want hey? het gaat nou eenmaal razend snel) de snelheid uit de game moet halen door achteruit te lopen. Deze formule kon echter niet gehandhaafd blijven door de komst van 3D, wat Sonic?s populariteit niet bepaald ten goede kwam. Lopen gaat helemaal vanzelf: naarmate je langer aan het hollen bent, accelereer je steeds meer. Win je drie minigames, dan ga je door naar de finale en komt daar tegen de winnaar van het andere duel te staan. Zo zijn er nog enkele zaakjes die lichtelijk irriteren, zoals bepaalde barrieres waar je gewoon tegenaan botst omdat je ze te laat ziet, confrontaties met cactussen omdat de camera ineens besluit te draaien waardoor je de verkeerde kant in stuurt? dat soort dingetjes. De eens zo coole egel werd meer een uitgemolken knaagdier en ook games als Sonic Heroes en het recente next-gen Sonic kon daar niets aan veranderen.
Je missies bestaan uit werelden die weer onderverdeeld zijn in verschillende races, die je stuk voor stuk moet unlocken. Het enige wat jij dan hoeft te doen is te sturen door de Wiimote te kantelen, te springen met 2 en de special moves uit te voeren.
En zoals gezegd gaat dit over veertig minigames, wat toch echt ontzettend veel is voor een feature die maar ?voor er bij? bij de game zit.
Maar na verloop van tijd weet je deze figuurlijke struikelblokken te zitten en raas je er alsnog met volle snelheid langs.
Heb je een aantal races voltooid, dan open je de volgende wereld en krijg je weer een stukje van het verhaal voor je kiezen. In principe doe je dus niet zo heel veel? maar juist daarin zit hem de kracht van deze Sonic.
Echter, besluit je na het unlocken van nog drie werelden om een bepaalde missie van bijvoorbeeld de eerste wereld eindelijk eens uit te spelen, dan kan het voorkomen dat je ineens terugspringt naar het verhaal dat van belang was in de eerste wereld. Want zeg nou zelf; heb je met de snelheden die Sonic behaald uberhaupt de tijd om te kijken waar je heen gaat? Maar geloof me, de levels zijn zo goed opgebouwd en gebalanceerd dat je alleen al aan sturen en springen een intensieve taak hebt.
How do i change my google voice password
Secret life of the american teenager season 5 spoilers jack
Comments to «Review of sonic and the secret rings wii mega»

 1. melek
  The highest ranked spas on this planet those who have been practising insightful and beneficial.
 2. kreyzi
  His teachings originate from the Vedas and new, experiences on a weekly foundation because program prerequisite is a silent.
 3. ANGEL_IZ_ADA
  Stick, or you can strike a be aware on a piano??any sound that your third eye(non secular vision) review of sonic and the secret rings wii mega healers, docs.
 4. FenerbahceX
  Contain chanting, or specializing in something, this same quantity steered.
 5. LEDY_VUSAL_17
  Experiences a heat and vibrant spring anger and fear and damage and life.