American pie 6 name,national geographic channel megafactories ups,report power outage lexington ky news - PDF Review

Drzi, Jim, Oz, Kevin, Finch in Stifler, ki jih spet igrajo Jason Biggs, Chris Klein, Thomas Ian Nicholas, Eddie Kaye Thomas in Seann William Scott, so nazaj.
Ameriska pita je film za tiste, ki so v osemdesetih zamudili komedije Loosin’ It, Porky’s, The Last American Virgin, Hot Bubblegum in Lemon Popsicle.
Ameriska pita 2 podobno kot Ameriska pita kot za salo obraca kliseje najstniskih komedij s konca sedemdesetih in zacetka osemdesetih. Ameriska pita 3 bi imela vso pravico, da bi jo zdelali kliseji, dolgcas, neizvirnost in dejstvo, da bi ze na zacetku izgledala kot Ameriska pita 10. Cetrta Ameriska pita, ki so jo posneli samo za video, izgleda tako, kot da bi jo sestavili iz odvecnih prizorov prejsnjih Pit.
Presenetljivo zabavno in dovolj pogumno nadaljevanje, ki za razliko od Ameriske pite 4, katero so leta 2005 ravno tako posneli samo za video, razmislja s svojo glavo in ne pretirava s slepanjem na prve tri kultne originale. Sedmi del fransize, ki resnici na ljubo prav nic ne zaostaja za svojimi tremi dvd predhodniki.
Wordpress Hashcash potrebuje delujoc javascript, vendar ga ima vas brskalnik onemogocenega. V druzbi Alyson Hannigan, Mene Suvari in Tare Reid, ki se jim na koncu na hitro pridruzijo se Shannon Elizabeth, Natasha Lyonne in Chris Owen. Ameriska pita 2 ima vse tisto, kar je imela Ameriska pita in tudi vse tisto, kar so imele najboljse eroticne najstniske komedije, ki jih potolkel prihod virusa hiv. Hec je namrec v tem, da ze od prvega dela dalje spretno obraca iste prijeme nekdanjih mladinskih eroticnih komedij, kjer je v osemdesetih kraljevala uspesnica Porky’s. Jp, American Pie: Band Camp, kjer boste od stare garde nasli le Jimovega oceta Eugenea Levyja in Chucka Shermana, ki ga se vedno igra Chris Owen, je bil posnet v tri krasne. Pa imamo se enega Stiflerja, mladega Erika (John White), ki ne more verjeti, da je se vedno devicnik in da tako zelo slabo ohranja ugled druzine Stifler.
Pac zabavne kliseje seksa, sperme, masturbacije in vsega tistega, kar je prve tri Ameriske pite spremenilo v hude uspesnice.
Pac zato, da lahko recejo, da so bili zraven in da so gledalci res dobili originalno zasedbo Ameriske pite, ki jo kronata se Eugene Levy in Jennifer Coolidge v vlogah Jimovega oceta in Stiflerjeve mame.
Stvar je jasna, reci, ki so dvajset let nazaj zabavale nas, sedaj zabavajo tudi nase mlajse brate in njihove sosolce.
Pa vendar, Ameriska pita 3, ki so jo v Zdruzenih drzavah prenaslovili v Amerisko poroko, saj se hoce glavni junak  Jason Biggs porociti s svojo punco Alyson Hannigan, tece kot namazana, se pravi tocno tako, da bi jo lahko kot za salo prodajali tudi za Amerisko pito 2, ali ce hocete, kar Amerisko pito 1. Njegova punca Tracy (Jessy Schram) namrec se ni pripravljena na seks, zato se s prijatelji udelezi znamenitega maratona, kjer prav vsi udelezenci tecejo popolnoma goli. Prav zato ni nic cudnega, da so fransizo z novimi stirimi filmi podaljsali na dvd izdajah.


Ne recem, da nisem dobil nostalgije za prvimi tremi Pitami in da vrnitev vseh znanih fac ni kul za takle film, toda vse skupaj je precej dolgocasno, mrtvo, premalo navihano in premalo odstekano za reunion, na katerega smo, ce pozabim dvd filme, cakali skoraj deset let.
In tu je devicni Jason Biggs, mesanica Adama Sandlerja in Davida Schwimmerja, ki mu prijatelji povedo, da je zensko mednozje kot pita, kar pomeni, da poba ze malce kasneje svojega korenjaka poriva v cisto pravo jabolcno pito, ki mu jo je pripravila mama.
In ce pomislimo, da so vse pite skupaj prinesle vec kot 350 milijonov dolarjev, potem nam mora biti jasno, da gre za pravi fenomen, za Vojno zvezd med rjuhami najstnikov, za dalec najbolj uspesno srednjesolsko fransizo vseh casov. In ko nas ze na zacetku poci prizor, kjer si ga mladi Stifler mece na roke in s spermo ubije svojo babico, zastekamo, da bo slo za dobro komedijo. Ekipa se pac dobi na obletnici mature in pocne vse tisto, kar je pocela pred leti, le da to pocne premalo zagreto in premalo prepricljivo, kar pomeni, da gledalci dobijo povsem povprecno komedijo, ki razen ekipe nima kaj dosti skupnega s prvimi tremi Pitami. Za eroticno komedijo, ki gre vedno ravno prav dalec in se ob ravno pravem casu tudi ustavi. Pa ceprav je glavni Stiflerjev mlajsi brat Matt Stifler (Tad Hilgenbrink), ki hoce seveda ujeti slavo legendarnega Stevea Stiflerja, ki ga je kot veste igral Seann William Scott. Je pac se ena solidna mladinska eroticna komedija, ki resda ne dosega prvih treh Ameriskih pit in kakega Porky’s, a vseeno premore okej stose za neobremenjeno sprostitev in kljub klisejem zabava nezahtevnega gledalca ter seveda ciljno publiko. Razumem, da so pobje in dekleta zdaj odrasli in da nimajo vec casa za najstniske pizdarije, toda vseeno gre za kultno fransizo, ki svojih fanov ne bi smela pustiti na cedilu na tak navaden nacin. Biggs je eden izmed stevilnih neizkusenih in nerodnih najstnikov, ki jih poleg njega igrajo se Eddie Kaye Thomas, Chris Klein in Thomas Ian Nicholas. Okej, Ameriska pita 2 resda pocne reci, ki so jih mladi ze zdavnaj poceli v filmih Vroci zvecilni gumi, Zadnja ameriska devica in Pri Prasicu.
Nasa legendarna ekipa, ki ji tokrat manjka nekaj stalnih clanov, se torej zagreto pripravlja na poroko svojega najboljsega prijatelja. Nic cudnega, da ga vtaknejo v kamp za piflarske glasbenike, kjer se mora poboljsati in najti samega sebe. Trije najstniki, ki hocejo izgubiti nedolznost, tri punce, ki jim bodo to zeljo morda uresnicile, vedno prisotni Stifler, ki ga tokrat nategne cisto pravi los, in kultni Eugene Levy, ki ni zamudil niti enega dela fransize. Tole je brez dvoma dalec najslabsa Pita, slabsa tudi od dvd reciklaz, dejansko povsem nepotrebno obujanje nostalgije, ki bi si zasluzila bolj odstekan in zivahnejsi film. Ameriska pita, ki iz takih najstnikov diplomira, pa je konec prejsnjega stoletja, ko so v kinih igrali tudi Never Been Kissed, She’s All That in 10 Things I Hate About You, na velika platna edina spet prinesla vse pogumne in navihane kliseje filmov o izgubljanju nedolznosti, ki so ostali v osemdesetih. Toda ce pogledamo filme Stari, kje je moj avto, Road Trip, Zguba in recimo Whatever it Takes, ki so jih v casu prvih dveh Pit vrtela nasa kina, zelo hitro ugotovimo, da sta obe Piti takojsnja klasika, nujno ctivo za odrascajoce najstnike in slovar spolnega dozorevanja, ki si ga morajo takoj prebrati tudi starsi. Njegov nepozabni ocka Eugene Levy razpravlja o seksu z njegovo mamo in o tem, da je ljubezen kot britje jajc.
To je za norca kot je mali Stifler seveda huda kazen, zato se odloci, da bo s seboj vzel vrhunsko snemalno opremo in na trak ujel seksualne prigode piflarjev, ki se jim bodo potem na ves glas rezali njegovi kolegi.


V akcijo, kjer ga piha se en Stifler, divji Adam (Steve Talley), prava reinkarnacija znamenitega Stevea Stiflerja, ki ga je kot veste igral Seann William Scott.
Pa tudi zdi se mi, da je tele stose pocasi povozil cas in da so veliko bolj aktualni in bolj udarni tisti iz filomov Superbad in The Hangover. Le kako bodo namrec vedeli, kaj naj storijo, ko si bo njihov sinko s sekundnim lepilom desno roko zalepil na mednozje, levo pa na video kaseto s porno filmom.
Njeni starsi hocejo zagotovilo, da gre za vljudnega fanta, ki v prostem casu ne naskakuje psov. Plus Eugene Levy in Christopher McDonald v vlogi Stiflerjevega oceta, ki komaj caka, da bo zacel sinko podirati dekleta. Prva Pita je prisla ob casu, ko ni bilo konkurence, tale zadnja pa zgleda le kot slaba kopija filmov, ki so prisli za tem. Zgodba niti ni vazna, saj gre za odbite komicno eroticne prizorcke, ki si sledijo kot po tekocem traku, kar je jasno, saj gre za prve pocitnice po letu dni faksa. Zloglasni Stifler (Seann William Scott) se zeli na vsak nacin udeleziti poroke in zapeljati nevestino sestro (January Jones). Jp, nasa generacija je imela Porky’s, nova generacija pa ima Amerisko pito, ta skuliran derivat eroticnih komedij iz osemdesetih, ki so se mu iskreno nasmejali tudi odrasli.
V prvi vrsti spet stojijo Jim (Jason Biggs), Kevin (Thomas Ian Nicholas), Oz (Chris Klein) in Finch (Eddie Kay Thomas), ki pridejo na zurko k Stiflerju (Seann William Scott), potem pa se zacne stala, ki tako kot leta 1999 odlicno ujame esenco zanra in zabavo staro in mlado.
Galantni Eddie Kay Thomas pa na koncu tako kot vedno zapluje v objem Stiflerjeve mame Jennifer Coolidge, ki si ga tokrat privosci v kadi. Da ne bomo pozabili, Mena Suvari poje v zboru in se zaljubi v Chrisa Kleina, ki je bil tudi v filmu Election obetaven sportnik.
To je ekskluzivna domena Ameriske pite, ki se tokrat resda drzi nekoliko nazaj, kar pa je dobro, saj s tem prepreci pretirane kliseje in ponavljanje prvih dveh delov. Eddie Kaye Thomas se preizkusi v vlogi Dustina Hoffmana iz filma Diplomiranec, kjer mu asistira pohotna Stiflerjeva mama Jennifer Coolidge. Producenti so morali kar stirikrat rezati razlicne prizore, da so si priborili oznako R, ker jim je seveda grozil zloglasni NC-17.
Scenarij je napisal reziserjev brat Chris Weitz, kar nas seveda spomni na brata Farrelly, ki sta v kina prav tako vrnila straniscni humor in seksualne provokacije.New zealand power company comparison ratings
Bar zombie survival 3d
72 hour preparedness canada 411


Comments to “American pie 6 name”

 1. Glamurniy_Padonok writes:
  Baughan and operating back Brian Westbrook into the team's Hall.
 2. dddd writes:
  This calls for tractors and features such as arranging and are a lot of actions you can.
 3. KaRtOf_in_GeDeBeY writes:
  Every loved ones sending another person to contact an ambulance and.
 4. sex_simvol writes:
  Back into your own home this moment.
 5. BOP_B_3AKOHE writes:
  Props around and extraction of water the.