Dokter tinus seizoen 3 wiki,ear nose & throat consultants of nevada,meaning of gold earrings qvc - Tips For You

Aan het begin van dit vierde seizoen van Dokter Tinus lijkt Martinus Elzenbosch het helemaal voor elkaar te hebben. De cast is ververst met acteur Job Bovelander, die in de komische dramaserie de rol van loodgieterszoon Gijs de Groot overneemt.SBS6 heeft voor het najaar veertien nieuwe afleveringen van Dokter Tinus besteld. Kijkcijferrecord voor Dokter Tinus!Met maar liefst 1,4 miljoen kijkers heeft Dokter Tinus woensdagavond een kijkcijferrecord genoteerd. Nu hij zijn bloedfobie heeft overwonnen, staat niets hem in de weg om met zijn gezin terug te keren naar de grote stad en zijn oude beroep van vaatchirurg weer op te pakken. Het is niks voor dokter Tinus (Thom Hoffman) maar toch zit hij er straks tot over zijn oren in.
Het is de best bekeken aflevering ooit voor Dokter Tinus, dat vorige week nog een miljoen kijkers had.
Maar Lisa heeft heel andere ideeA«n over de toekomst en steekt dat niet onder stoelen of banken. De komende vijf maanden zijn we onder de pannen", zegt hoofdrolspeler Thom Hoffman, die de eerste draaidag vrijaf heeft om zijn 58e verjaardag te kunnen vieren.
In het nieuwe seizoen kan dokter Martinus Elsenbosch (in de volksmond Dokter Tinus) er niet omheen: hij wordt vader.


Als vervolgens ook nog Martinus' eigen moeder bij het gezin intrekt, lijkt een crisis onvermijdelijk. Intussen blijven de inwoners van Wourkem hun nukkige dokter Tinus lastig vallen met allerlei grote en kleine kwalen. Wat hij wel graag wil, is terug naar Amsterdam en zijn oude beroep van chirurg weer oppakken. Verder spelen er op de achtergrond allerlei intriges en privA«perikelen die het de veelgeplaagde huisarts nog moeilijker maken. Hij is uitgebreid getest en er unaniem uitgerold", vertelt Hoffman.HuwelijksaanzoekDe wereldvreemde plattelandsdokter Martinus Elsenbosch belandt in het nieuwe seizoen weer in allerlei idiote situaties, kondigt Thom aan. Martinus begint te beseffen dat hij zelf zal moeten veranderen om niet alles kwijt te raken wat hem lief is. Hij noemt in zijn opsomming een huwelijksaanzoek, een scheiding en vertelt dat dokter Tinus een levensreddende hersenoperatie gaat uitvoeren bij een van de bekende bewoners van het dorp Wourkem. Het is ongelooflijk knap hoe ze elke relatie weer een nieuwe dimensie of absurdistische wending geven", complimenteert Thom de scriptschrijvers. Dan blijkt hoe moeilijk die stijl is."WanhoopVeel draaidagen zijn dit komende seizoen binnen in de tv-studio, waar Thom met zijn tegenspeelster Jennifer Hoffman de interieurscenes van de dokterspraktijk en -woning opneemt.


De serie verschuift daarom iets meer naar de huiselijke sfeer van dit vreemde, onnatuurlijke drietal. Het wordt minder dorps en meer een huwelijkscomedie in een intieme sfeer, met navenant toenemende wanhoop en agressie."Thom Hoffman viert dinsdag zijn verjaardag thuis in Amsterdam.
Op de vraag hoe zijn personage Martinus zou vieren dat hij een jaartje ouder is, antwoordt Thom: "In zijn eentje uiteraard, in staat van ontkenning. Het wordt een compleet verprutste dag en hij probeert zo weinig mogelijk mensen te zien waar hij zich aan kan ergeren.
Dat doet hij trouwens regelmatig in de serie om zijn vingers soepel te houden, voor het chirurgische werk dat hij blijft ambieren en waarvoor hij volgens mij ooit weer terugkeert naar Amsterdam.Tinnitus heilung 2012 gratis
Jewelry display cases on wheels
16.10.2013 adminComments to «Dokter tinus seizoen 3 wiki»

  1. FORYOU writes:
    Handle reactions to these irritations or to ignore tinnitus soon after acoustic.
  2. Blatnoy_Paren writes:
    For short-term relief to fully realize hiccups employing it, you need to seek suggestions from a health care.