Golden earring breda 2014,tinnitus worse with a cold letra,ear nose and throat specialist quincy ma - PDF 2016

De band stond tot nu toe in totaal 389 weken in de Nederlandse Top 40 en is daarmee de succesvolste Nederlandse single-artiest in die lijst. Golden Earring heeft een status als een van ’s werelds oudste rockbands (opgericht 1961). In mei 1965 worden The Golden Earrings geboekt door Jacques Senf voor een optreden in Club 192. De nieuwe Earring is al te horen op de dubbel-elpee On the Double (1968), de acid-plaat Eight Miles High (1969), en de singles Where Will I Be (1969) en Another 45 Miles (1969). Radar Love en de elpee Moontan (1973) forceren de internationale doorbraak van de groep in Europa; in het Verenigd Koninkrijk en eindelijk ook in de Verenigde Staten krijgt de band een vaste voet aan de grond. Desondanks wordt er geen passend vervolg gegeven aan het hitsucces van Radar Love, omdat de band dacht dat het beter was van imago te veranderen, zowel qua kleding- als muziekstijl. Net op het moment dat de band na 20 jaar wil stoppen, maakt Golden Earring in 1982 een grandioze comeback met de single Twilight Zone en de elpee Cut.
Opgelucht kan er ademgehaald worden wanneer Bloody Buccaneers (1991) verschijnt: een verfrissende, ouderwets rockende Golden Earring-plaat.
In 2000 last de band een sabbatical year in dat wordt afgesloten met de boven verwachting verkopende compilatie The Devil Made Us Do It (2000).
In 2003 verschijnt het dertigste album van de band, Millbrook USA, waarvoor helemaal naar het plaatsje Millbrook, in het noorden van de staat New York Verenigde Staten is afgereisd, waar collega en vriend van de band Frank Carillo een studio heeft. In februari 2005 komt het nieuwe akoestische livealbum Naked III uit op super audio cd en als live-dvd (opgenomen in de Panama Club te Amsterdam, juni 2004).
Op 2 december 2006 valt Golden Earring zelfs de eer te beurt weer eens op te treden in Zwitserland en wel in club Z7 bij Bazel.
Ook in de Heineken Music Hall in Amsterdam speelt Golden Earring op 15 december het dak eraf tijdens een besloten optreden en herhaalt dat kunstje schijnbaar moeiteloos op 16 december 2006 in dezelfde HMH waarmee de Golden Earring bewijst nog steeds de absolute top te vormen in de vaderlandse pop- en rockwereld. In september 2008 bracht Barry Hay het soloalbum The Big Band Theory met het Metropole Orkest uit. Ook in 2010 en 2011 blijft Golden Earring toeren door het hele land in theaters en de grootste concertzalen, maar zijn er na het traditioneel groots opgezette concert in de Rotterdamse Ahoy op 20 Februari 2010 minder concerten gepland. Golden Earring is in 2010 veel de studio ingedoken om nieuw werk op te nemen en uit te testen en gaat het langverwachte nieuwe studioalbum in juli 2011 live opnemen in de fameuze Abbey Road Studios in Londen, samen met een bevriende gastmuzikant, Frank Carillo. In de jaren tachtig geeft Golden Earring met name de toon aan op het gebied van de dan laatste ontwikkeling binnen de popmuziek, de videoclip. Vele collega-muzikanten geven aan dat ze de Golden Earring waarderen, zoals de Rolling Stones en U2 die tijdens concerten in Nederland vaak Radar Love spelen.
In 2008 werd het nummer When the Lady Smiles een van de campagneliedjes van Hillary Clinton. De groep werd opgericht op 2 september 1961 en is daarmee de oudste nog bestaande rockband van Nederland en een van de langstbestaande bands ter wereld. De band heeft wereldwijd miljoenen albums verkocht en genoot in de jaren zeventig en tachtig van de 20e eeuw enkele malen een internationale sterrenstatus, met name in de Verenigde Staten.
Met 5 hitnoteringen in de Amerikaanse Billboard Hot 100 is Golden Earring ook de succesvolste Nederlandse act in Amerika, met Twilight Zone scoorden ze in 1982 zelfs een nummer 1-hit in Billboard’s Mainstream Rock Tracks. De huidige bezetting is non-stop actief sinds 1970, een nagenoeg uniek feit in de internationale rockwereld. De dertienjarige George Kooymans is helemaal weg van gitaarspelen en vindt in zijn buurjongen Rinus Gerritsen een evenknie. Freddy Haayen raakt op slag geinteresseerd in de groep die inmiddels het pad van de Beatles bewandelt en weet met een sterk staaltje (Haagse) bluf een plaatopname te versieren.
Drummer Eggermont is intussen vervangen door Sieb Warner, die in 1970 op zijn beurt het veld moet ruimen voor Cesar Zuiderwijk. Om het volle geluid van het album ook op het podium te kunnen reproduceren wordt eind 1974 toetsenist Robert Jan Stips aangetrokken. In de Billboard Hot 100 komt het nummer op nummer 10; in de Billboard Rock Tracks op nummer 1.
Cesar Zuiderwijk neemt met Jasper van ’t Hof het muzikaal interessante, jazzy album Labyrinth op in 1985, een teken aan de wand dat er op dat moment niet veel te doen was bij Golden Earring. Minder succesvol is dan weer het nummer Yes, We’re On Fire (2000) dat Golden Earring als officiele tune speciaal voor de Olympische Spelen opneemt.
In mei van het jaar 2005 speelt de Golden Earring na 28 jaar weer op Pinkpop in Landgraaf, voor de derde keer in zijn carriere.
De band chartert een vliegtuig en omdat de landingsrechten op het Zwitserse vliegveld maar beperkt houdbaar zijn wordt het concert een uur vervroegd zodat hetzelfde vliegtuig terug niet gemist wordt.
Op 15 december 2007 speelde de band F in het voorprogramma tijdens een optreden in de Heineken Music Hall, waar Golden Earring traditioneel haar tournee elk jaar afsluit. Sinds zanger Barry Hay naar Curacao is verhuisd heeft de band een ander speelschema waarin om de maand optredens plaatsvinden en dan een maand vakantie. Opmerkelijk waren de twee concerten in Engeland, in de Shepherds Bush Empire in Londen en in het Ipswich Regent in Maart 2009. Ook de overige Earrings doen solo uitstapjes in het theater en festival circuit zoals Cesar met zijn frivole drumshow Drumbonen en Kaneelstokken, die momenteel langs de theaters gaat. In december 2010 werden optredens in de Heineken Music Hall in Amsterdam en 013 in Tilburg en WTC Expo in Leeuwarden verplaatst naar 2011 wegens stemband problemen van George Kooymans.
De Abbey Road Studios zijn beroemd geworden door het Beatles-album Abbey Road, maar ook door artiesten als Cliff Richard, Michael Jackson, The Shadows, Pink Floyd, Iron Maiden, Oasis, The Spice Girls en Kanye West, die er opnamen maakten.
De tweede single That Day wordt zowaar in de Pye Studio’s te Londen opgenomen, waar ook Led Zeppelin, Rolling Stones en Jimi Hendrix vaste klant zijn.
Steve Harris van Iron Maiden is al jaren een trouwe fan van de Golden Earring en zijn band heeft dan ook het Earringnummer Kill Me (Ce Soir) gecoverd en op de plaat gezet. Eerder had echtgenoot Bill Clinton tijdens de voorverkiezingen in 1992 in de VS de hitsingle Radar Love al gebruikt. Tevens neemt Golden Earring een dominante positie in de Nederlandse muziekwereld in met meer dan dertig gouden en platina albums.
In 2009 maakte Golden Earring zijn comeback in Engeland met concerten in Ipswich en Londen. Vanaf 1962 verzorgen ze samen met Fred van der Hilst (drums) en Hans van Herwerden (gitaar) als The Golden Earrings, genoemd naar het lied Golden Earrings in de versie van de Engelse band The Hunters, regelmatig optredens op met name scholen in Den Haag. Dat hij slechts stagiair is bij platenmaatschappij Polydor en nog niet eerder een opnamestudio van binnen heeft gezien doet er niet toe.
Vooral de komst van Barry Hay, die in 1968 zanger Frans Krassenburg opvolgt, zorgt voor een onstuimige impuls.
Intensief wordt er getoerd, met bands als Kiss en Aerosmith in het voorprogramma en ook zijn er gezamenlijke optredens met Led Zeppelin, Santana, Eric Clapton, Pink Floyd en verschillende andere grote namen uit de muziekwereld. De band weet zijn positie in de Verenigde Staten niet consistent uit te bouwen en verliesgevende tournees ondermijnen de motivatie.
De begeleidende videoclip van Dick Maas past perfect bij het lied en wordt veel gedraaid op MTV America dat net gestart is met uitzenden. Dit concert is tegenwoordig op dvd verkrijgbaar onder de titel Live from the Twilightzone en geeft een gedegen overzicht van de stand van zaken op muzikaal gebied van dat moment binnen de band.


Toch volgt een jaar later het duistere en overgeproduceerde album The Hole uit 1986, wel met de toptienhit Quiet Eyes. Dit succes wordt ruimschoots overtroffen door het akoestische album The Naked Truth (1992). Ook verschijnt er een single Miles away from nowhere (2000) wat de tune is van de populaire SBS-tv-hit De Bus. Op 3 september 2005 is de band te vinden op het Haagse Malieveld waar zij het podium delen met Di-rect en Kane tijdens het Beatstad Festival. Uitgeverij Pictures Publishers heeft een maar liefst 384 pagina’s tellend boek op lp-formaat op de markt gebracht. Het Zwitserse publiek weet niet wat ze meemaken en vraagt zich af hoe het mogelijk is dat een band die al zo lang aan de weg timmert nog steeds zo fris en jeugdig klinkt. Het aantal optredens is zo iets minder, maar er wordt nu meer voor grote zalen gespeeld, zoals Ahoy, waar de band ook in 2011 weer terugkeert met een spectaculaire show. In Londen keerde de band terug in de zaal waar ze in de jaren zeventig voor de BBC tv-opnames hadden voor het befaamde programma The Old Grey Whistle Test. Ook in vele reclamespotjes en speelfims in Nederland en de VS worden nummers van de Golden Earring gebruikt, meestal hun grootste internationale hit Radar Love, dat inmiddels door meer dan driehonderd artiesten vertolkt is.
De band legde dertien uitgebreide tournees door Noord-Amerika af en vijf door Groot-Brittannie. In juli 2011 zou, ook in Londen, het lang verwachte nieuwste studio album live opgenomen in de beroemde Abbey Road Studios. Met de verandering van het geluid worden ook de deuren naar de andere kant van de oceaan opengezet. Hij wordt in de zomer van 1976 vervangen door de gitarist Eelco Gelling die prominent aanwezig is op de gitaarplaat Contraband (1976) en excelleert op Live (1977).
Tijdens een emotionele vergadering thuis bij manager Freddy Haayen vraagt deze de band om niet zomaar het bijltje erbij neer te gooien maar eruit te gaan met een knaller van een plaat, als laatste statement. Het is een van de eerste videoclips in zijn soort en mede door het succes ervan op TV en inspanningen van de toenmalige manager Freddy, die als plugger de plaat bij allerlei radiostations en dj’s promoot wordt Twilight Zone de tweede Amerikaanse Earring hit. Het Earringcircus reist door de Verenigde Staten voor hun dertiende concertreeks, die hen door bijna heel de Verenigde Staten voert, langs veertig staten, waaronder Hawai. Volgens kenners behoren de vertolkingen van Twilight Zone en Radar Love tijdens dat concert tot de beste liveopnames die er van de band gemaakt zijn. Producer Shell Schellekens lijkt door te slaan in het elektronisch samplen en tot overmaat van ramp wordt er een complete mastertape van het sterke nummer Why Do I gewist. Handig inpikkend op de Unplugged-hype begin jaren negentig weet Golden Earring dit concept het beste uit te kristalliseren.
Het bevat 900 illustraties en vele bekende fotografen werken mee, zoals Patricia Steur, Nico van der Stam, Kees Tabak en Anton Corbijn. Tijd om na te genieten van hun impact als rocklegenden hebben de bandleden nauwelijks; het vliegtuig terug wacht niet, en ook thuis in Nederland is het weer met beide voetjes op de vloer en ervoor gaan.
Het was voor het eerst sinds meer dan 30 jaar dat Golden Earring weer in de UK optrad,en de comeback smaakte naar meer maar de band is niet van plan meer om zichzelf voorbij te rennen en manager Rob Gerritsen, broer van bassist Rinus, kent het klappen van de zweep en houd alle aanbiedingen van buitenlandse promotors en organisatoren onder de loep. Als alle hits van de Haagse band worden opgeteld, staan de Haagse rockers bijna 400 weken genoteerd in de lijst. 45 jaar na hun debuutalbum Just earrings staat Golden Earring nog altijd aan de top van de Nederlandse muziekscene en weet moeiteloos een publiek aan zich te binden dat ondertussen drie generaties bestrijkt. Voor promotie-doeleinden reizen The Golden Earrings in 1967 naar Stockholm om aldaar in een weekend wat foto’s te schieten, leuk voor de tienerblaadjes, en nog leuker voor de band, die weliswaar in Zweden was, maar daar geen noot gespeeld heeft. Opnieuw betekenen de tournees midden jaren zeventig een bassin vol ideeen die ze in Nederland introduceren, zoals revolutionaire geluidstechnieken (bijvoorbeeld quadrofonie).
George Kooymans en Barry Hay schrijven liedjes voor haar debuutalbum, onder andere Mood Indigo en produceren ook dit debuut Together alone in Kooymans’ eigen studio aan huis in Rijkevorsel, Belgie. Maar door eerdere stemproblemen van George Kooymans moesten ze uitwijken naar een andere studio omdat de opname’s in Abbey Road daardoor niet konden doorgaan. Naast de onvoorwaardelijke steun van manager Haayen is ook de rol van Veronica-diskjockey Willem van Kooten (alias Joost den Draaijer) niet te onderschatten.
Alle vier de leden van Golden Earring zouden twee nummers schrijven voor deze laatste plaat, die dan snel klaar zou zijn.
Een succesvolle tournee door de Verenigde Staten is het gevolg en niemand die meer aan stoppen denkt. Om het nog enigszins acceptabel te laten klinken wordt de tape met de opname van de backingvocals (achtergrondzang) gebruikt als leadzangpartij. Hernieuwde internationale belangstelling is er niet, maar in Nederland wordt van The Naked Truth circa een half miljoen exemplaren verkocht. Het boek bevat daarnaast veel bijdragen van oudbandleden, bekende Nederlanders en Golden Earringfans zoals Casper Roos (discografiegedeelte). Golden Earring is inmiddels een goed ge-oliede machine en ook een bedrijf geworden waar met vele mensen, wensen en risico’s rekening wordt gehouden.
Volgens hetzelfde recept, uit de koker van manager van het eerste uur Freddy Haayen, wordt Parijs aangedaan voor een fotosessie bij onder andere de Eiffeltoren. In het buitenland proberen ze de laatste trends te volgen en hun verworven markt te handhaven – wat gedeeltelijk lukt.
De studio in Abbey Road was volgeboekt op het moment dat ze uiteindelijk wel konden gaan opnemen.
In de zomer van 1964 komt Frans Krassenburg als leadzanger bij de band en drummer Jaap Eggermont vervangt in de zomer van 1965 Fred van der Hilst. Janis Joplin gaat voor de band op haar knieen in The Fillmore west in San Francisco waar de Golden Earring avonden lang furore maakte.
Op dezelfde leest scoort de band hits met Holy Holy Life (1971), She Flies On Strange Wings (1971), Buddy Joe (1972) en Stand By Me (1972). Deze laatste tournee in 1984 wordt niet het succes waar de Golden Earring op hoopte, omdat de puriteinse houding van de omroepcensuur in de VS zich tegen de band keert die met de clip van When the Lady Smiles dacht een klapper van formaat te kunnen maken op MTV. De Nederlandse inzending werd Golden Earring die optrad in de Amsterdamse poptempel Paradiso. Behalve het geven van elektrische concerten gaat men vanaf 1993 nu ook akoestische concerten geven in de theaters en schouwburgen. Het boek wordt gepresenteerd in de Haagse Discotheek Asta voor 1000 fans en vele genodigden.
Een grote buitenlandse tournee moet voorzichtig gepland worden en heeft alleen zin als er ook tv en radio-optredens aan verbonden zijn. Golden Earring heeft tussen 1969 en 1984 13 grote tournees door de Verenigde Staten gedaan van drie maanden elk en heeft in meer dan 40 staten concerten gegeven; iets wat tot nog toe door geen Nederlandse act is geevenaard. In oktober heeft TNT Post een speciale postzegel uitgebracht ter gelegenheid van het vijftigjarig bestaan van de band, en is er een tentoonstelling in het Haags Historisch Museum. Voor de opnames van opvolger That Day maken de adolescenten een trip naar de Pye studio’s Londen. Een van die concerten is gefilmd en biedt ons nu achteraf een kijkje in het ontstaan van buhne-succes van de nog jonge band, vooral de basgitaarsolo van Rinus Gerritsen baart veel opzien en gaf aanleiding tot een poging van Jimi Hendrix Rinus te rekruteren voor zijn band The Jimi Hendrix Experience.


Zelfs de toevalstreffer Weekend Love (1979) weet geen kentering te brengen in de neerwaartse spiraal. Het clipje wordt helemaal stukgesneden door de Amerikanen om maar niet de zogenaamde verkrachting van een non te laten zien, waardoor de hele verhaallijn van het filmpje verloren gaat.
De financiele zorgen die het voortbestaan van de groep jarenlang hebben geteisterd zijn hiermee opgelost, en alle uitstaande schulden worden in een klap afbetaald.
Zij zien de eerste exemplaren van het boek uitgereikt worden aan de band door Freek de Jonge. Men ziet de band nog steeds volle zalen trekken en vol overgave spelen tijdens energieke concerten, wat bewijst dat het fenomeen Golden Earring nog niet aan het eind van hun loopbaan staat. In de zomer van 1969, het jaar van Woodstock, het jaar waarin de flowerpower op haar hoogtepunt was, vertrekt de groep naar de Verenigde Staten voor een coast-to-coasttournee met optredens in de befaamde Fillmore East in New York City waar alle grote namen uit de muziekwereld optraden, zoals The Doors, Santana, J. In 2011 is het precies een halve eeuw geleden dat de voorloper van de Golden Earring werd opgericht. Deze ontwikkeling draagt bij tot Radar Love, uitgebracht op Track, het platenlabel van The Who en bezorgt de Nederlandse rockgeschiedenis een mijlpaal die bijna groter is dan Golden Earring zelf. Mick Jagger heeft zo ook als zanger-boekhouder een dreigend faillissement van de Stones voorkomen. De band was hierover zeer ontstemd en heeft deze kapitale blunder van Schellekens pas weer kunnen herstellen tijdens de eerste akoestische The Naked Truth-sessies in 1992, toen ze het opnieuw live en unplugged opnamen op cd.
Ook Amerika lijkt weer te lonken als Deep Purple Golden Earring vraagt op te treden in het voorprogramma van een grote Amerikaanse tournee in 1994. Daarna speelt Golden Earring nog een concert van een uur, samen met Bertus Borgers en oud-Earringlid Robert Jan Stips. Alhoewel zij daar zelf geen aandacht aan willen besteden en liever 1965 als hun uiteindelijke oprichtingsjaar zien omdat toen hun eerste single Please Go uitkwam. De single werd in 1966 onthaald als een sensatie; enkel tegengehouden door Michelle van de Beatles komt het nummer niet op nummer een in de Top 40. In Amerika is de verwarring des te groter daar de band niet voor een gat te vangen blijkt qua stijl, en zo niet inpasbaar is in een marketingstrategie en een format. Het nummer werd nauwelijks gedraaid op de Amerikaanse radiostations en de gecensureerde clip werd alleen ’s nachts op MTV vertoond. Quiet Eyes ging vergezeld van een bijzondere videoclip met Dolf Brouwers in de hoofdrol, die gedraaid werd door de befaamde Nederlandse fotograaf en filmer Anton Corbijn, tegenwoordig vooral bekend als huisfotograaf van onder andere U2, Depeche Mode en films als The American. In februari 2006 boekt de band weer een succes als ze voor het eerst sinds 1984 (vervolg van succes in Leiden in de Groenoordhallen) weer spelen in de Ahoy te Rotterdam.
Vervolgens speelt Golden Earring een reeks concerten in The Fillmore West, een nog steeds bestaande beroemde muziekclub in San Francisco, en de nog steeds beroemde Whiskey A Go-Go op de Sunset Strip in Los Angeles. In datzelfde jaar 1966 vindt er een legendarisch concert plaats van The Golden Earrings samen met The Kinks.
De platenmaatschappijen en Amerikaanse managements weten niet wat ze met Golden Earring aanmoeten, en hetzelfde gevoel ontstaat bij de radio-stations en het publiek. Hoe graag de Golden Earring ook in de Verenigde Staten wil optreden, ze hebben het simpelweg te druk in Nederland, en geboekte optredens afzeggen is uit den boze. Van deze tournee is een inmiddels legendarische concertfilm gemaakt, met onder andere Rinus Gerritsens bassolo, waar Jimi Hendrix zeer van onder de indruk was en hem wilde hebben in zijn Jimi Hendrix Experience.
Een lange reeks hits volgt, waaronder In My House (1967), Sound of the Screaming Day (1967), I’ve Just Lost Somebody (1968), de eerste nummer-een-hit Dong-Dong-Di-Ki-Di-Gi-Dong (1968) en Just a Little Bit of Peace In My Heart (1968), een lied dat George Kooymans schreef om zijn gevoelens te vertolken over zijn weggelopen liefde Melanie, zus van Rinus Gerritsen. Men kan de band niet plaatsen, waardoor het ongrijpbaar en vervolgens onbegrijpelijk dreigt te worden wat de Golden Earring voor een soort band is. Barry Hay en George Kooymans richtten hun eigen label Ring Records op, wat nauwelijks resulteerde in groot succes.
Rinus hoorde hiervan toen Golden Earring alweer lang en breed terug was in Nederland met een bagage vol ideeen. Het werd een hit en ook qua liefde was het raak: net als het lied bleek hun liefde onoverwinnelijk en hun huwelijk volgde.
Geen band waar het zakelijk gezien interessant was in te investeren, geen band die duidelijk in de markt te zetten was met reclame-campagnes.
Ze raken geinspireerd door The Doors en Led Zeppelin, wat te horen is op het album Eight Miles High en laten vanaf Back Home (1970) een nieuw geluid horen wat hen de toonaangevende vaderlandse rockband van begin jaren zeventig maakt. Een band die nauwelijks aansloot bij de heersende muziekstijlen, de weg kwijt was en het publiek niet meer echt kon boeien. Wegens een poging de BV in Liechtenstein te vestigen werd de band beschuldigd van belastingontduiking en er volgde een inval van de FIOD. Alsof dat niet genoeg was, stond de band ook bij zaakwaarnemer Willem van Kooten voor vele tonnen in het krijt, wegens bijvoorbeeld het 100.000 gulden kostende clipje van When the Lady Smiles. De opnames klinken daardoor spontaner omdat iedereen samen speelt, in tegenstelling tot een album waarbij iedereen zijn instrument afzonderlijk inspeelt en pas in een later stadium alles bij elkaar komt in de eindmix.
Het album Lovesweat uit 1995 bevat enkel covers van nummers die de band ooit geinspireerd hebben en verkoopt beduidend minder.
Het concert werd angstvallig in de gaten gehouden door partijbonzen, bang als ze ook toen nog waren voor westerse decadente invloeden van pop- en rockmuziek. Een tv-optreden voor de Oost-Duitse staatstelevisie werd om die reden op het laatste moment afgelast.
Inmiddels spinnen Hay en Kooymans ook garen bij het mega-succes van hun ontdekking Anouk, die zich eind jaren negentig een van de belangrijkste Nederlandse artiesten mag noemen. Ondertussen kwam het door elektronica gedomineerde Keeper of the Flame (1989) uit, waarop Cesar Zuiderwijk nauwelijks te horen valt. Hij werd vervangen door de samples en keyboards van Rinus Gerritsen, die met het lied Distant Love weer een ballad toevoegt aan zijn schrijfloopbaan.
Een van de weinig politiek geengageerde liedjes van de Golden Earring is Turn The World Around, dat door wederom Dick Maas van een indringende en hilarische videoclip werd voorzien, maar een grote hit werd het nummer niet.
De eeuwwisseling wordt feestelijk luister bijgezet met extra lange jubileumconcerten en de elektronische live-dubbel-cd Last Blast of the Century(2000), opgenomen tijdens deze concerten. Van het laatste jubileumconcert, wederom in de Leidse Groenoordhallen, verscheen ook een dvd. Het album Keeper of the Flame geeft in zijn titel al aan dat de nationale Nederlandse trots niet van zins is de fakkel over te dragen en ervoor wil blijven gaan, al zal dan het roer wel om moeten richting meer geinspireerde gitaarrock, en zo geschiedde. Gedeeltes van de dvd van het laatste concert van de eeuw werden door Veronica uitgezonden op oudjaarsavond 1999.
Oudbandleden speelden weer mee, bijvoorbeeld Robert Jan Stips, en ook waren er een gospelkoortje en een blazerssectie bij om het geheel extra luister mee te geven.Are there any medications for tinnitus diferencia
Ear wax removal doctor price 2014
Golden earring twilight zone song meaning gracias
30.08.2015 adminComments to «Golden earring breda 2014»

  1. Romantic_Essek writes:
    Treat, or even remedy fact that there is no remedy for tinnitus controlling tension.
  2. TT writes:
    Possibly have a health-related emergency, call your injuries to the.