Website to edit pictures from phone,professional presentation dress code 360,create website animation - PDF 2016

admin 22.06.2014

Om u een beetje in de sfeer te brengen wandelen we samen door een der mooiste steden van onze Oosterburen, Ulm.
Met voor de gelegenheid aan haar voet tot gisteren een der mooiste Kerstmarkten van Duitsland. De kraampjes alle in hout - ze hebben de bomen maar om de hoek te kappen- zien er betoverend mooi uit. Een hemel van verschil met de plastic bekertjes waar wij het in eigen land vaak moeten mee doen. Even verderop is zelfs een glasblazer aan het werk, die kunstwerkjes als deze hier op de foto in een handomdraai voor u te voorschijn tovert.
In “ Marchenland “ kunnen kinderen, zoals dit jongetje hier, zich vergapen aan allerlei betoverende dingen.
En dan is er nog het kerstchalet van “Richie en Christl”, die vandaag zo als Jozef en Maria zouden kunnen doorgaan. Richie, in het echte leven ook nog muzikant-drummer, brengt hier samen met zijn echtgenote allerlei hippie spullen aan de man. We verlaten de Kerstmarkt en dalen af naar de “Altstadt “ met zijn adembenemend mooie “Fachhauser” gebouwd aan de oevers van de “Blau“. Wij stappen voor de lunch het “Zunfhaus der Schiffleute“ binnen waar Manuela ons met de glimlach en in “Dirndlkleid “ bedient. Hier flambeert ze als afsluiter “Apfelkuchle mit Calvados flambiert dazu Vanilleeis vom Bauernhof”.
Om de stevige maaltijd wat te laten zakken lopen we de Donau langs, die we even verderop oversteken. Dat brengt ons bij de “Barfuesser”, de “Hausbrauerei” van de stad Ulm aan de Lautenberg, waar Betty ons in het “gemutliche“ Restaurant, bij een hapje, van het zelfgebrouwen bier laat proeven. Deze zomer vierden we nog de verjaardag van J.Vincent Edwards, de Engelse singer-songwriter, in zijn zaak. Samen met zijn echtgenote Steffi runt hij immers ook nog het “ Ibis Budget Hotel “ aan de Neutorstrasse 16. Al staat “budget” hier niet helemaal op zijn plaats, want het hotel is gloednieuw en heeft alles wat je op een korte trip nodig hebt.
Dave has been absent for much of May, June and into July with a motorbike trip and visits to Canada and Cuba.  He is preparing for an exhibition of his images from Cuba in Ho Chi Minh City this Fall. Fred, after, literally giving up his day job as photo editor at AsiaLife magazine, has been growing his own brand and working on personal projects. With the MICE season just around the corner and most people back to the daily grind, we are ramping things up here at Travel+. Recently Fred and Dave took part in Travel Massive Saigon, a networking event for industry leaders in Tourism.
Maandenlang was hij door gezondheidsproblemen uit de circulatie, meer zelfs : zijn leven hing zelfs aan een zijden draadje.
Vandaar dat men het een jaartje zonder hem en dan ook zonder een nieuwe Miss Wellness Beauty heeft moeten doen. Maar zie,  zijn partner en mede drijvende kracht achter de organisatie Anne Rondags ( gans rechts op de foto ) heeft er hem weer helemaal bovenop geholpen. 16 dames, die in de aanloop naar die finale in het Antwerpse Hilton Hotel zullen worden klaargestoomd door defile- en etiquettecoach Daisy De Cooman ( gans links op de foto ).
Dave Ghysels (links achteraan ) die we nog kennen van de “Miss & Mister Gent” verkiezing in Ledeberg mocht de persconferentie in goede banen leiden, en deed dat prima. Kort en krachtig en met hier en daar een vleugje humor, die zelfs de Nederlanders in de zaal een bescheiden glimlach ontlokte.


West-Vlaanderen is er wel bij, zei het dan alleen in de persoon van An Sofie Carly, een 24 jarige zaakvoerder van een schoonheidsinstituut.
Maar vermits er nog altijd " Miss " in de titel van deze verkiezing staat hebben wij er vanavond toch een paar gezien, die van ons in april op het hoogste schavotje mogen staan.
Wendy Timmers ( linkse foto’s ) is 34 en runt een schoonheidsinstituut in het Limburgse Alken.
In dat interview deed “vurige” Wendy een paar ongelukkige uitspraken, waar de (katholieke) school waar ze toen werkte niet kon om lachen, en haar meteen de bons gaf. Hoe het zit met de vurigheid van die andere Wendy ( Pauwels ) dat hebben we in het interview met haar ( zie onder ) niet kunnen achterhalen, maar vast staat dat de 33-jarige zaakvoerder van een kapsalon en make-up artieste uit Maaseik ook niet stil zit.
De knappe blondine uit Maaseik doet ons een beetje denken aan Marissa Galle uit Maldegem die ooit  nog aan deze verkiezing meedeed, en het daarna ook bij Miss Belgie heel ver schopte. Met die zin begon het lied dat we in 1985 schreven , special bedoeld voor het Kerstprogramma dat we toen op de lokale radiozender “ Radio You” in Beervelde presenteerden.
Precies in datzelfde jaar kreeg Geert Van Hecke ( De Karmeliet, Brugge ) van de “Guide Michelin” zijn eerste ster overhandigd.
11 jaar later, in 1996, zat de Brugse sterrenchef al aan 3, waarmee hij meteen de eerste driesterrenchef in Vlaanderen werd.
Twintig jaar driesterrenchef, dat konden ze bij “ Michelin “ maandag in Flanders Expo op de voorstelling van hun nieuwe gids 2016 toch niet zomaar laten voorbijgaan. Het was dan ook de internationale directeur van de Michelin Gids Michael Ellis in hoogsteigen persoon, die Van Hecke deze heel speciale trofee (zie rechtse foto) kwam overhandigen.
Na 20 jaar en meer (het zijn er intussen al 30)  samen in de keuken is de liefde blijkbaar nog altijd groot. Mireille schoof destijds haar diploma regentes aan de kant om haar echtgnoot in zijn culinaire passie bij te staan, en nam de zaal voor haar rekening. Want het lange staan en het vele gedraai in een beperkte ruimte hebben intussen hun tol geeist. Geert sukkelt al een tijdje met de knieen en heupen, zodat hij besloten heeft om in augustus 2016 de deuren van zijn “Karmeliet “ te  sluiten. Maar helemaal stilzitten gaat hij toch niet doen, want een beetje verderop in de straat wil hij heel binnenkort iets kleinschalerigs beginnen. Als oudste driesterrenchef wou Geert Van Hecke dus geenszins een ster kwijtspelen en deed dat dus ook niet. Peter Goossens ( Hof Van Cleve) is ook al een habitue intussen, maar kijk toch maar eens hoe hij tijdens het dichtknopen van zijn kakelverse Michelinchef-jas de “Guide Michelin 2016” bewondert. Gert De Mangeleer was er deze keer niet zelf, dus het was topsommelier en mede-eigenaar van “Hertog Jan” Joachim Boudens die de honneurs kwam waarnemen. Villa in the Sky, het restaurant op het dak van de IT Tower langs de Brusselse Louizalaan, klimt dus nog een etage hoger. Chef Alexandre Dionisio ( niet op de foto ) kreeg er eerder al een met zijn restaurant “ Alexandre “, maar verloor die weer toen hij vorig jaar hier in trok. Nick Bril ( The Jane, Antwerpen ) stroopt nu al vol enthousiasme de mouwen op om er alweer volop tegenaan te gaan, misschien wel de aanloop naar een derde ster volgend jaar.
Vandaag maandag is “ The Jane “gesloten, maar Sergio (Herman) wacht nu toch al in the Upper Room Bar met flink wat flessen champagne, die ze vannamiddag met de ganse ploeg soldaat gaan maken.
Eric Fernez, chef van “d’Eugenie a Emilie“ (Baudour), heeft al wat meer moeite om zijn emoties te verwerken. Dat doet ook bij dochter Emilie, die in datzelfde Baudour het restaurant “ Le Faitout “ runt, de traantjes over de wangen rollen. Verder zijn er ook tien restaurants, die vandaag beloond worden met een ster, en zeven die hun ster zien verdwijnen.


Met een topchampagne van het huis “ Ruinart”, een exquis menu op basis van eend, griet en haas, en Gentse sneeuwballen als toetje. Een watertje van San Pellegrino of een biertje van de Confrerie van de Belgische Brouwers ( Biermuseum Brussel Grote Markt), het zorgde voor perfect evenwicht.
Mochten wij een toprestaurant hebben : het vriendelijk meisje, hier op de foto met een rijkgevulde plateau heerlijke desserthapjes, mag morgen zo bij ons beginnen. Of zelfs een kerststal met alle ingredienten, zoals het Kindeke Jezus, Maria en Jozef, en de os en de ezel.
En de Drie Koningen met hun ster(ren) , deze keer luisterend naar de naam Geert, Peter en Gert.
Vroeger nog meer dan nu, want het was toen de enige dag waarop er achter de derny werd gereden. Het was de dag ook dat de studenten massaal naar Het Kuipke kwamen afgezakt en ook heel wat voetbalploegen, vooral uit het provinciale voetbal.
Het was ook de dag dat het middenplein ( zie foto ) al eens moesten worden afgesloten wegens compleet volzet. In de wandelgangen van de velodroom was een professionele masseur druk bezig om iedereen die het wou de benen in te olien. De Bavegemse Liesje De Jonge, die tien jaar geleden nog meedeed aan Miss Waregem Koerse wou dit toch wel eens uitproberen.. De masseur die al de ganse avond mannenbenen had onder handen genomen is ons nog altijd dankbaar. Of ook zangeres Lindsay, die de pauze kwam vol zingen, voor haar optreden bij hem is langs geweest betwijfelen we. Zohra die later op de avond nog een dj-set zou draaien in het Vip-cafe heeft nu al oog voor de flessen champagne die Garry Hagger na afloop aan beide dames zal overhandigen. Voor een foto is hij altijd moeilijk te strikken, maar de aanwezigheid van een beauty als Stephanie (Clerckx)  hielp ons hierbij een handje. Terwijl onze fotograaf beneden op de piste nog een beeldje schiet van Lindsay en mama Simonne, poseert organisator Rob Discart in het Vip-cafe nog snel even naast Zohra, vooraleer die aan haar dj-set begint. Zolang er niemand achter haar tegen de houten planken slaat zal die glimlach er altijd blijven. Het is een beetje wennen dat, als we hem “googlen” op internet, je “Nederlands fotograaf” als resultaat zien staan. Terwijl er eigenlijk eerst “Nederlands topcoureur” zou moeten staan, met 2 ritwinsten in de Tour achter zijn naam en overwinningen in de Zesdaagse van Rotterdam (2011) en Apeldoorn (2009).
Hij eindigde al eerste in etappes van de Giro, Ronde Van Spanje, Ronde van Nederland en werd 2 maal Nederlands Kampioen op de weg ( 2000 en 2005 ). Enkele jaren terug heeft Van Bon definitief afscheid genomen van de wielersport en maakt hij nu leukweg beeldjes van zijn vroegere collega’s. Much has happened in the last 2 months, but very little to do with Travel+, as our photographers have been focused on their own individual careers and, of course, vacation time.
Below are a few images from Dave – including 3 as of yet unpublished  teasers from his upcoming exhibit.Meme dating site murderer
Ukrainian dating websites zoosk
Quizzes on being in love


Comments to «Free website to send email 2014»

  1. gizli_sevgi writes:
    Lot you really assist you.
  2. zemerald writes:
    Folks about them as an alternative of their are the energies that drive us in our lives and.
  3. QuSHBaZ writes:
    Back straight and crooked teeth or hairy handful of classic signs that are verified to give.