New york city football club official website,nyc holiday train schedule japan,train stores utah 2014,hornby bachmann thomas the tank engine - Downloads 2016

24.03.2014
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste blogs en prikkelende columns. Als twintigste club in de Amerikaanse MLS wordt de New York City Football Club (NYC FC) in de komende maanden vormgegeven en daar hoort een logo bij.
Grafisch designers laten hun inspiratie de vrije loop in tegenstelling tot de initiatiefnemers onder leiding van Manchester City en de New York Yankees. Waar Amerikaanse logo’s doorgaans opvallende dieren of afbeeldingen herbergen is dat bij de club die in 2015 van start moet gaan niet het geval.
Het logo straalt op een stijlvolle manier voetbal uit en iedereen moet zich ermee verbonden voelen.


NYCFC is the second Major League Soccer team in the area, joining New York Red Bulls, which play just over the river in Harrison, New Jersey. Het Amerikaanse Fast Co.Design (onderdeel van Fast Company) toont en beschrijft de eerste (ongevraagde) voorstellen voor het nieuwe logo.
Het logo is een bundeling van iconen met Manchester City, New York Yankees, een klassieke voetbal, de MTA Subway munt en de five boroughs (gebieden in New York). De eerste stap in een bijzonder proces is daarmee gezet, de voorstellen voor het nieuwe logo liggen nu ter goedkeuring bij Manchester City en de New York Yankees. De vormgeving (en dan met name de opening in het midden) van de MTA Subway munt bracht het idee om een vlak net zoals bij een klassieke voetbal in het logo te verwerken.


Namelijk de basiskleuren wit, lichtblauw en donkerblauw komen voort uit de huisstijl van Manchester City en de klassieke vormgeving (font en styling) vinden zijn oorsprong bij de New York Yankees.Thomas the tank engine body pillow
Hornby dublo 3 rail locomotives saleComments to «New york city football club official website»

  1. 5335 writes:
    Make dealer because of one thing named the Honda Dealer.
  2. DiKaRoChKa writes:
    And get particular offers for Bachmann Trains taken my train set down and.