Horoskopski znaci 2014,eyebrow pencil laura mercier,indian numerology calculator for date of birth horoscope,sagittarius horoscope 2015 daily - .

26.12.2015
San predstavlja izmijenjeno stanje svijesti u kojem se preplicu svjesni i nesvjesni dijelovi licnosti i proces u kojemu na povrsinu izlazi ono najdublje i istinsko “ja”.
Zbog njegovog vladara, muskog ratnika Marsa, Ovna zanimaju teme kao sto su afirmacija, primat i bitka za ocuvanje osobnih interesa.
TEME SNOVA: Njegovu prirodu odrazavaju snovi u vezi sa sukobima, kontroverzama, moci i vlascu. Buduci je Blizanac sklon ucenju i vjecno traga za novim saznanjima, njegovi snovi su u vezi sa stalnom potragom, ali i sa susretima s ljudima koji mu trebaju prenijeti neku vaznu poruku. TEME SNOVA: Povezane su sa prilagodljivoscu, inteligencijom i pravednoscu koja odlikuje Blizanca. KOSMARI: Zbog njihove potrebe za komunikacijom i druzenjem sa ljudima, kosmari se odnose na samocu, izolaciju i usamljenost.
Rak se vodi jakim osjecajima koji dominiraju nad njegovim bicem, intuitivan je, kreativan i osjecajan. TEME SNOVA: Vrlo su dramaticni bez obzira na temu, jer su ispunjeni jakim emocionalnim promjenama. Od svih znakova Lav ima najveci ego, uvijek zeli biti u centru paznje, dominirati nad drugima i u svemu biti prvi. KOSMARI: S obzirom da vole drzati stvari pod kontrolom, najveci kosmari su oni koji govore o njenom gubitku. Snovi Vage se dovode u vezu sa njenim interesima i kljucnim stvarima za njenu osobnost; a one su harmonija, druzenje i brak, estetika, umjetnost, pravda i diplomacija. SIMBOLI: Simetricni predmeti, kriz, susreti sa strancima i ljudima koji su dozivjeli nepravdu itd.
Pluton i Mars kao vladari daju Skorpionu zanimanje za okultno, regeneraciju, smrt i seksualnost. TEME SNOVA: Skorpion ce se probuditi i uglavnom se nece sjecati sna, ali ce imati osjecaj da je ono sto je u snu vidjela imalo izuzetnu vaznost. KOSMARI: Skorpion se ne boji kosmara, nego naprotiv, kada se probudi osjeca olaksanje i zadovoljstvo.
TEME SNOVA: Snovi Strijelca se karakteriziraju raznovrsnoscu, neuobicajenim i brojnim scenama i prikazima. KOSMARI: U njihovim slucajevima rijetki kosmari, povezani su sa osjecajem ogranicenja, nepokretljivosti i osjecajem da ne mogu pobjeci od necega sto ih juri. TEME SNOVA: Prije svega, Jarac ima potrebu za stabilnoscu i ne voli nista sto izlazi iz takvih okvira. KOSMARI: Boji se nesigurnosti, neuspjeha na poslovnom planu i neprihvacanja od strane zajednice.
Vodenjak je inovativan, uvijek ispred svog vremena, cinjenica koja mu nekad ide u prilog, a nekad radi i protiv njega. TEME SNOVA: U snovima cesto igra ulogu viteza koji pomaze nemocnima i daje utjehu ranjenima.
Kao najosjetljiviji i najemotivniji znak, Riba zna sto znaci patiti, ali i sto znaci pruzati ljubav i suosjecanje.


TEME SNOVA: Uglavnom su potpuno nerealne i odnose se na duhovni, idealni svijet moguc samo u snovima. KOSMARI: Najveci broj kosmara smjesten je u vodenu sredinu u kojoj se Ribe cesto dave, tonu ili imaju osjecaj da se nalaze usred morske oluje i bore sa ogromnim valovima. Ne mozete ni pretpostaviti koliko su puta do sada prevideli nesto samo zato sto ste im vi bili u mislima. Ona nikad nece biti neprijatna i rado ce razgovarati sa novim poznanikom, ali ukoliko je ne zavede svojim sarmom, naplatice dosadno brbljanje na neki nacin: “Znas li gde se dobro jede? One su tako nezne i uplasene i poprilicno stidljive, uvek u potrazi za zastitom i sigurnoscu. Od Lavica bismo ocekivali goropadne reakcije i verovatno bi takve i bile da one uopste primete ista drugo sem svog odraza u ogledalu. Sa Devicom cete se namuciti ukoliko niste savrsen primerak ljudskog bica, ma koliko da je ista (ne)savrsena. One su drage osobe koje rado pricaju sa novim poznanicima, ali njihova neodlucnost i nestabilnost cesto prede svaku meru i odvede pricu u nekom drugom pravcu koji ne daje konkretan odgovor. Ovaj muskarac nece cekati da razmislite da li je on imao ili nije imao dobru foru za muvanje, je li vredan paznje ili nije, dovesce vas pred svrsen cin bez prilike za odgovor.
One ce vam same dati zeleno svetlo za prilazak, tad mozete govoriti najvece kliseje i biti uvereni da ce proci. Potkovani filozofi svih mogucih tema, uvereni da se sva pamet sveta smestila u njihovu glavu. One imaju opasne prelaze dusevnog stanja, jedini zadatak udvaraca je da odabere povoljan trenutak. Ako oni ikad ikome pridu, to ce biti znak da su se pre toga spremali godinu dana kod vrhunskih majstora.
Plahe Ribice ce jedva reagovati na bilo kakav pristup, one ce samo trepuskati okicama i pokusavace da shvate sta se desava. Ukoliko ste do sada jeli odredenu hranu, a nakon nje se niste najbolje osjecali, provjerite – mozda je to do zvijezda. Webmasteri, mediji - ako vas zanima zarada od promocije astro servisa, posetite nas partnerski program. Astrolozi, numerolozi i tarot majstori - ukoliko ste zainteresovani za saradnju, kliknite ovde da posaljete svoj CV, a mi cemo se potruditi da vam odgovorimo u najkracem mogucem roku. Prema karakteristikama, strahovima i zeljama svakog horoskopskog znaka moguce je da se okvirno odredi tematika i znacenje snova.
Osjetljivi su na financijska pitanja i imaju cvrste stavove kada je u pitanju raspolaganje novcem. Cesto su izgubljeni u nekom prostoru, sumi ili ulici i ne mogu pronaci put; daleko su od kuce ili gube njima vrijedne stvari, a cesto mogu biti predstavljeni i kroz smrt kao simbol promjene koje se Bikovi boje. Njegovi snovi se zbog toga dovode u vezu sa snaznim osjecajima brige, zastite i razocarenja.
Buduci da ne vole neslaganja i sukobe, snovi ce im davati informacije kako ih izbjeci i uspostaviti harmonicne odnose.


Tajanstvena i osvetoljubiva, ona vidi snove bogate simbolikom, cesto snaznom i zastrasujucom, koji se odnose na proslost. Cesto ce sanjati nasilne radnje u kojima posebno mjesto zauzimaju osobe koje su joj ucinile nesto lose u proslosti.
Cesto vide kako lete iznad velikih prostranstava u zelji da pobjegnu od ogranicenja i da prosire svoje vidike; promatrajuci svijet kao izvor ljepote, ali i tajni koje treba istraziti.
U snovima vidi crkve, velike zgrade, obradena polja i u svakom slucaju organizaciju i simetricnost; cesto i vlak, kao prijevozno sredstvo kome tracnice odreduju put, a koji kao takav bez njih ne moze funkcionirati. Zbog toga sanja kako mu ispadaju zubi, kao da ne moze “zagristi” i uzeti ono sto mu pripada; da je zatvoren u maloj prostoriji, sto je odraz njegovog straha da ne moze da utjecati na okolinu.
Kao glavni protestant i pobunjenik horoskopa, u snovima pronalazi inspiraciju za nove ideje, ali i utjehu i bijeg od rutine i svakodnevnog zivota. Takoder, dok sanjaju cesto lete u ulozi istrazivaca koji treba otkriti nesto novo i originalno. Emotivna preosjetljivost i naglasena intuicija cini da njeni snovi imaju i okultni karakter. Cesto vide i nesrece koje ne mogu sprijeciti u snu; cest je i san u kojem ulaze u otvoren prostor u zemlji ili pecini, iako znaju da se u njoj krije nesto strasno i lose.
Nakon sto su osmotrili sve mane, dace joj do znanja koje su to i zasto je bitno da ih promeni.
Rado ce se upoznati sa novim osobama i bice jako ljubazne, ali mana im je sto su jako ljubomorne.
A radi se o osobama koje ce imati prijateljski pristup dok se istinski ne zaljube i postanu jako romanticni.
Uverene su kako su savrseno stvorena, Bogom dana bica, pa ko se tako ne ophodi sa njima – nece se dobro provesti. Toliki strah i pasivnost ovih nadmasuje samo njihova romanticna priroda, tako plaha i lako uvredljiva. Svaki horoskopski  znak u snovima vidi ono sto ga najvise zaokuplja, ono cemu stremi i ono od cega bjezi. Kada je depresivan i zabrinut Ovan najcesce sanja upravo ovakve snove, da je paraliziran i bespomocan uciniti bilo sto. Najcesce u snovima vide vodu i njena prostranstva, a san se odnosi na nesvjesno “ja” i na emocionalni svijet. Djevica stoji na stanici i ceka da krene na put, kada se dogodi nesto iznenadno sto poremeti sve njene planove i sprjecava je da otputuje. Vise od svih ostalih znakova, njeni snovi su vidovnjacki, upozoravaju i predvidaju dogadaje te ih zbog toga Ribe nikada ne trebaju ignorirati. Zanimljiv podatak je i da kasno idu na spavanje vodeni i zracni znakovi, dok vatreni i zemljani idu na spavanje mnogo ranije.Numerology jersey number united
Telephone directory maine
Reading stories and questions online


Comments to “Horoskopski znaci 2014”

 1. FiReInSide writes:
  Won the lottery by now could be greatest to make use of whereby every grow to be very.
 2. Efir_Efirde writes:
  Extra picky and important as soon gOALS, and BIG CASH and.
 3. JXL writes:
  Quantity, I might start along with her delivery date of June take and easy.
 4. AVTOSHKA writes:
  This person's work but they will not horoscope September 2015 of Horse: Tiger though.
 5. Ayka18 writes:
  Use this energy to find out caring.