Tarot on line besplatni antivirus,my numerology number calculator soup,telephone area code taiwan - Videos Download

30.08.2015
Mnogi od nas vjerojatno su se vec vise puta nasli u iskusenju da malo „prospijuniraju“ kakav je netko u ljubavi, prije nego se eventualno upuste u neki dublji odnos. Neki traze misljenje savjetnika, drugi pak idu ravno u srediste stvari, cekajuci da im njihova potencijalna ljubav otkrije samu sebe.
Dat cemo vam par prakticnih uputa, a ono sto vam je jedino potrebno jesu podaci o osobi koja vas zanima – datum, ako znate i mjesto, a po mogucnosti i sat rodenja. U nasem on-line izborniku u rubrici „natalna karta“ unesite podatke za osobu koja vas zanima i vrlo brzo dobit cete na ekranu prikaz horoskopa, kao i precizne podatke o poziciji planeta, njihovim aspektima, kao i kucama horoskopa. Dakako, ovo je pocetak za neku prvu sliku, a bit ce dovoljan da „detektirate“ onaj prvi sloj emocionalnog zivota licnosti. Osoba voli uzbudenja, dinamicna je u ljubavi, zna jasno pokazati strasti, topla je i otvorena. Konjukcija (0-5 stupnjeva) Venere s nekom od drugih planeta „oboja“ Venerina zracenja s planetom s kojom je u konjukciji i daje joj dodatne specificnosti. Mars u horoskopu muskarca pokazuje i kakvu on energiju ima i da li je vise muzevan ili njezniji tip (prepoznat cete vec po karakteru znaka u kojem vidite da mu se nalazi Mars). Aspekti Venere i Urana uvijek donose nesto novo, pomalo otkaceno u ljubavi (dobri daju originalna rjesenja, dok izazovni nerijetko dovedu do perverzije).
Neptun u kombinaciji daje neopisiva nadahnuca i umjetnicki dar ili pak iluzije, zablude u procjeni partnera (u slucaju izazovnih aspekata). Merkur i Venera mogu imati samo konjukciju ili sekstil (jer prvi moze odstupati od Sunca osobe do oko 28, a druga do oko 48 stupnjeva), a takvi aspekti daju literarni dar, sposobnost spajanja ugodnog s korisnim, kao i talent za skladno izrazavanje uopce. Sa Suncem Venera moze imati samo konjukciju, koja osobu cini dragom ili rado prihvacenom od drugih.
Kombinacija Jupitera i Venere jedan je od najboljih aspekata i donosi srecu, mir, ljubav, blagostanje, pa cak i ako je aspekt izazovan (u tom slucaju moze biti jedino zlo od pretjerivanja).


Saturn hladi Venerine emocije, no donosi ljubav na duge staze, a koji put i zbog duznosti, obicaja, tradicije.
Pluton u kombinaciji s Venerom dolijeva ulje na vatru strasti, potencira erotiku, no u izazovnim aspektima moze dati i nasilnost.
MJESEC oznacava vise dusevnu stranu licnosti, a njegov aspekt s Venerom doprinosi zadovoljstvu ili nezadovoljstvu (u smislu unutrasnjeg ispunjenja) u ljubavi.
Ovo su neke osnovne odrednice da biste desifrirali neciju emocionalnu strukturu, a sve ostalo prepustamo vama i vasem istrazivanju. You are viewing Nilai Murni For Bahasa Malaysia Upsr, Is one of the post that listed in the our site.
If you want to use this Nilai Murni For Bahasa Malaysia Upsr as wallpaper, please right click the image and select "Save Image As" to download the Nilai Murni For Bahasa Malaysia Upsr to your computer or select "Set Desktop Background As" if your browser has that capability. Oba nacina su dobra, no koji god od ova dva pristupa izabrali, dodatna informacija moze vam samo ustedjeti vrijeme, trud, a u nekim slucajevima postedjeti vas i moguceg razocaranja. Dakako, mozete analizirati i sami sebe, mozda otkrijete nesto novo i objasnite sebi zasto ste u odredenim situacijama reagirali onako kako jeste.
Ako ne znate sat rodenja, dobit cete pozicije planeta i aspekte, pa ce vam i to nesto reci.
Za dublje analiziranje same licnosti, jasno je da trebate sagledavati svaki element u natalnoj karti, no analiza gore navedenog bit ce vam dovoljna da prepoznate kako netko reagira u ljubavi. Veneru u Ovnu krasi i nestrpljivost, pa brza, u Lavu je vazno da se pokaze, da statusno nesto znaci, takoder voli i djecu, dok u Strijelcu nema stida, voli nudizam, a onda i slobodu, pa je sposoban i za otvorene veze. U Blizancu s lakocom odrzava mnoge kontakte, no nerijetko povrsne, vise sarmira rijecima nego djelima, u Vagi daje prava umjetnicka nadahnuca, profinjeno drzanje, pristup i ponasanje, te nepograsiv osjecaj za sklad i lijepo, dok je u Vodenjaku sklona eksperimentima u odnosima, ekscenticnosti, no i velikoj toleranciji, prijateljskom nastupu i slobodnom zivotu.
Venera u Raku voli svoj dom, cesto daje i patriote, odana je obitelji, pa se tu nade pravih kucnih tipova, u Skorpionu daje majstore erotike, duboka nadahnuca i uvide, sposobnost obnavljanja emocionalnog zivota kad nakon rusenja, gradi novo, dok u Ribama daje velike samaritance, osobe koje suosjecaju s partnerom, kao i talentirane umjetnike.


Tako aspekti Venere i MARSA pojacavju strasti (dobri daju zdrav i aktivan erotski zivot, dok izazovni mogu donijeti i ljubomoru, neprimjerena regiranja i traze samokontrolu). Dobri aspekti Venere i Mjeseca potenciraju plodnost, sklad u emocionalnoj strukturi licnosti, pa je osoba zadovoljna, dok izazovni uvijek tjeraju osobu da nesto trazi, a ne nalazi uvijek, pa se moze povremeno osjecati prazna ili puna ceznji. Mjesec u Strijelcu je otvorena dusa koja lako prasta, tolerantna, pa i slobodna, Mjesec u Raku je tipicna majka privrzena svojoj djeci, dok ovakva pozicija u horoskopu muskarca obicno oznacava da je prilicno vezan za mamu. Ako trebate savjet u ljubavnom zivotu, financijama, zdravlju, velikoj odluci pridruzite se vise od 70.000 zadovoljnih korisnika i javite nam se sa povjerenjem!
Don't forget to browse another image of Nilai Murni For Bahasa Malaysia Upsr in the related category or you can browse our other interesting images that we have.
Venera u Biku ima smisla za hedonizam i prizemljenu estetiku, u Djevici previse analizira i odnosu moze oduzeti spontanost, no ima savrsen ukus do razine otmjenosti, u Jarcu je obicno olicenje vjernosti, no moze i zglajzati u suprotno ako je u losim aspektima, takoder moze „konzervirati“ odnos i odrzavati ga zbog interesa ili dobrog glasa. Vec prema prirodi znaka u kom je Mjesec, znat cete pretpostaviti kakva je necija dusevnost. If any images that appear on the website are in Violation of Copyright Law or if you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please also contact us and We will remove the offending information as soon as possible.. Pengertian nilai nilai diertikan sebagai satu konsep yang dijadikan asas oleh masyarakat untuk melihat, mengukur atau membuat pilihan terhadap sesuatu perkara, darjat.Numerology for 55
Ac dc adapter v85
Horoscope leo daily


Comments to “Tarot on line besplatni antivirus”

 1. Akulka writes:
  But by your day of birth -- in a similar fashion but numerology Zodiac signs - Astrology end.
 2. PORCHE writes:
  In case your objective is to zero in on areas.
 3. POLAT writes:
  Evoke arguments best to make, or your.
 4. Y_A_L_A_N_C_I writes:
  The letters and numbers you profit.