Zen tarot cards meanings,learn free astrology online hindi unicode,online reading umera ahmed novels - Test Out

09.03.2014
LeidingJe moet leiding vragen omdat je niet weet dat je innerlijke gids binnen in je verborgen zit. Osho was a worldwide renowned mystic born in India in 1931 and left his body in January 1990.
By 1974 a commune had been established around him in Poona, India, and the trickle of visitors from the West became a flood.
I had a reading with this set last week and I found the cards were so powerful that for the first time I was really attracted to a set of Tarot cards; so glad I ordered them from this company as I am delighted with prompt and friendly service. I have just today received my Zen Tarot deck in the post, and I must say that I am extremely pleased with their quality, and beautiful illustrations. Modern man, he said, is so burdened with traditions of the past and anxieties of modern-day living, that he must go through a deep cleansing process before he can begin to discover the thought-free relaxed state of meditation.
There are 4 suits (referred to as the minor arcana) and 22 other cards (referred to as the major arcana).
Thanks for the great service from Holisticshop - it arrived very quickly and in good conditions. Als je in een staat van niet-doen bent, ben je vol energie - dat is een heel positief gevoel.
Als je in je meditatie het derde centrum bereikt, ben je zo gaan overstromen van liefde, van compassie, dat je deze wilt delen. My message is a certain alchemy, a science of transformation." In the course of his work, Osho spoke on virtually every aspect of the development of human consciousness.
He spoke of the search for harmony and wholeness that lies at the core of all religious and spiritual traditions, illuminating the essence of Christianity, Hassidism, Buddhism, Sufism, Tantra, Tao, Yoga, and Zen. Je moet een oorspronkelijk individu worden; je moet zelf je meest innerlijke kern vinden, zonder gids, zonder handleiding. En wat maken we ons druk om dit korte ogenblik - zoveel geweld, ambitie, strijd, conflicten, woede, haat. Het gaat om de tocht, de reis zelf is het leven, niet het bereiken van een punt, een doel ? alleen maar dansen en op reis zijn, vol vreugde verder gaan, zonder je druk te maken om een bestemming.
Als je een boom omhelst, zul je op een gegeven moment ontdekken dat jij niet alleen de boom hebt omhelsd, maar dat de boom ook reageert, dat de boom ook jou omhelst. Het kan niet anders of ieder genie dat zijn innerlijk enigszins heeft leren kennen, is wat moeilijk te verteren; hij zet de boel op stelten. This is how the traditional tarot is often used, to satisfy a longing to know about the past and future.This Osho Zen Tarot focuses, instead, on gaining an understanding of the here and now. And each card, through the picture on the card, is trying to help you to feel the specific energy of that card.
De nacht is donker, maar met het intense vuur van je onderzoekingsdrang kun je de zonsopgang niet mislopen. Normaal gesproken leeft iedereen zonder wortels, zonder te weten waar de energie die hun hart blijft vullen vandaan komt, zonder te weten wie er constant in hen ademt, zonder het levenssap te kennen dat in hen stroomt.
Je leven wordt zo stralend van al het goede en goddelijke, dat je je dit in de verste verte niet kunt voorstellen.
Als het prestatiegerichte denken bovenkomt, raak je het contact kwijt met het paradijs waarin je leeft.
The reason there are so many different kinds of Tarot decks is that Different Tarot decks may present this energy in different pictorial form.
Iedereen die een intense onderzoekingsdrang in zich heeft voelen branden heeft de zonsopgang gevonden. Je zit in de wachtkamer van een station op de trein te wachten en je maakt zoveel drukte: vechten, elkaar kwetsen, proberen te bezitten, proberen de baas te spelen, proberen te domineren - al die politiek.
Ze hebben het alleen maar van horen zeggen, ze hebben ervan gehoord; ze weten het niet omdat ze zelf nooit in hun hart zijn aangekomen. Belast met de herinneringen aan het verleden, belast met de projecties op de toekomst, leef je voort - op een minimaal niveau. De vrouw op deze kaart raakt deze boom niet zomaar aan, ze communiceert ermee, ze is er bijna een mee geworden.
De kans bestaat dat het denken je voor de gek houdt: het kan redeneren dat luiheid hetzelfde is als niet-doen. Toen hij het centrum van zijn wezen bereikte - het derde centrum - ontstond er plotseling zo'n krachtige explosie van liefde en compassie en vreugde en gelukzaligheid en gezegendheid in hem dat zijn hart wordt geraakt en opengaat.
Deze kaart staat voor een periode van communicatie, van het delen van de rijkdom die ieder van ons aan het geheel bijdraagt.
En naarmate je aan deze situatie gewend raakt, ga je langzaam aan beter om je heen kijken en je in de andere acht richtingen bewegen. Als je goed naar het pantser kijkt, zie je dat het bezaaid is met knoppen, klaar om de zaak te doen ontploffen als iemand er ook maar even langs strijkt.
Er is niets meer om naar toe te gaan? je hebt het uiteindelijke doel bereikt ? en onderweg ben je alles kwijtgeraakt. Haar aanraking is zacht, vol respect, en het wit aan de binnenkant van haar cape weerspiegelt de zuiverheid van haar hart. Zodra je je gedachten laat varen, het stof dat je in het verleden hebt vergaard, laait de vlam op - zuiver, helder, levendig, jong.


En als je ziet dat het moment gekomen is om te vertrekken omdat jullie wegen op deze kruising scheiden, neem je afscheid, innig dankbaar voor alles wat de ander voor je heeft betekend, voor alle vreugden en alle genot en alle mooie momenten die je met de ander hebt gedeeld.
Maar zijn intensiteit mag niet worden verward met de manische energie die automobilisten ertoe aanzet met topsnelheid van punt A naar punt B te komen. Als je eenmaal het punt hebt bereikt waar je hoogte en je diepte samenkomen, kun je tot aan de rand van het universum kijken. De enige manier om in contact te komen met het bestaan is naar binnen gaan, want daar in het centrum heb je nog contact.
Op de achtergrond zien we het schimmenspel dat in het hoofd van deze man aan de gang is - twee figuren vechten om een kasteel. Op zijn schouder staat het embleem van de zon en de toorts die hij in zijn rechterhand houdt symboliseert het licht van zijn eigen, met moeite verkregen waarheid.
Van daaruit gaat je bewustzijn zich in alle tien richtingen ontplooien, maar slechts een weg voert erheen. En daar sta je dan, naakt, bij de laatste bestemming; je zult een beetje dwaas om je heen kijken: was dit de bedoeling? De natuur roffelt niet op een trommel als haar bloemen openspringen, ze speelt ook geen klaaglied als de bomen in de herfst hun blad laten vallen. Of hij nu rijk is of arm, de rebel is eigenlijk een keizer, want hij heeft de ketens van de repressieve conditionering en het maatschappelijke oordeel verbroken. Hij zit in zijn grote luie stoel met zijn zonnebril op, in de schaduw van zijn parasol, met zijn roze pantoffels aan en zijn pina colada in de hand.
De intensiteit die de Vuurridder vertegenwoordigt, behoort tot de verticale wereld van het huidige moment - het inzicht dat nu het enige ogenblik is dat bestaat, en hier de enige ruimte. Als we inzien dat onze mensheid een gemeenschappelijke bron heeft, dat onze dromen en verlangens, onze hoop en onze angsten dezelfde wortels hebben, kunnen we ook inzien dat we allemaal met elkaar verbonden zijn in het grote wonder van het bestaan. Het was absoluut noodzakelijk dat contact te verbreken om een afzonderlijk individu van je te maken. We geloven dat we, als we anderen maar afschrikken, kunnen voorkomen dat we nog erger gekwetst worden.
Maar als we haar in de juiste gemoedstoestand tegemoettreden, kan ze ons deelgenoot maken van vele geheimen.
Hij heeft zichzelf gevormd door alle kleuren van de regenboog te omarmen, hij is ontstegen aan de duistere, vormloze wortels van zijn onbewuste verleden en heeft zich vleugels aangemeten om de hemel in te vliegen. Osho A Sudden Clash of Thunder Chapter 1 KommentaarDe sluier van de illusie, of maya, die je ervan weerhouden heeft de realiteit te zien zoals ze is, begint weg te branden.
Maar ze staan elk afzonderlijk geworteld in de grond, ze hebben hun eigen verbintenis met de aarde. Hij heeft er de energie niet voor op te staan en iets te gaan doen, want hij denkt dat hij het al heeft gedaan. Als je met de intensiteit van de Vuurridder handelt zal er waarschijnlijk deining ontstaan in het water om je heen. De geometrische vormen rondom het lichaam van de figuur tonen de vele dimensies van het leven die hem tegelijkertijd ter beschikking staan.
Hij of zij weet dat de reis zelf het doel is, dat de pelgrimstocht zelf de heilige plaats is. Ze deelt haar schatten onbeperkt uit en nodigt iedereen uit te delen in de overvloed, de vruchtbaarheid en het licht waardoor ze wordt omringd. Zijn hele levenswijze is rebels - niet omdat hij tegen iets of iemand vecht, maar omdat hij zijn eigen ware aard heeft ontdekt en vastbesloten is daarnaar te leven. Op deze manier vertegenwoordigen ze de essentie van ware vrienden - volwassen, gemakkelijk in de omgang, natuurlijk. Hij heeft nog niet omgekeken naar de spiegel aan zijn rechterkant die om hem heen aan diggelen valt, een onmiskenbaar teken dat de positie die hij eindelijk bereikt denkt te hebben vlak voor zijn ogen dreigt in te storten en te verdwijnen. Sommigen zullen je aanwezigheid als opbeurend en verfrissend ervaren, anderen kunnen zich erdoor bedreigd voelen of zich eraan ergeren. Je kunt het niet zien en daarom moet je heel bewust, heel oplettend, als getuige, diep naar binnen gaan; daar vind je dat contact.
Als je deze kaart trekt, geeft dat aan dat je in een situatie verkeert waarin je de kans hebt je liefde, je vreugde en je humor te delen. Naarmate deze de sluier verder wegbrandt, wordt het gezicht van een heel delicate, kindgelijke boeddha zichtbaar. Hun verbintenis kent geen dwang, geen gebedel, geen verlangen om elkaar te veranderen in iets anders.
De boodschap die deze kaart geeft is dat dit vakantieoord met het zwembad niet je uiteindelijke bestemming is. De boeddha is het contact! KommentaarHet jongetje op deze kaart staat achter een hek en kijkt erdoorheen. Door onze uitvallen naar anderen ontzeggen we onszelf de liefde en koestering die we nodig hebben. Het gewaar-zijn dat nu in je groeit is niet het gevolg van enige bewuste actie; je hoeft er dan ook niet voor te vechten om iets te laten gebeuren.
Omdat je bereid was de recente uitdagingen van het leven aan te nemen, geniet je nu - of binnenkort - van een heerlijke rit op de tijger van het succes.


De reis is nog niet voorbij, zoals de witte vogel die de oneindige ruimte in vliegt je wil laten zien. En de driehoek symboliseert de drievoudige aard van het universum: het zichtbare, het onzichtbare en de mens, die beide bevat. Hij is zo klein en er zo van overtuigd dat hij er niet in kan, dat hij niet ziet dat de ketting die het hek dichthoudt niet op slot zit; hij hoeft het hek alleen maar open te maken. Het kan een fysieke beweging van de ene plaats naar de volgende zijn of een innerlijke beweging van de ene zijnswijze naar een andere. Je loopt gewoon naar buiten.KommentaarDe engelachtige figuur op deze kaart met vleugels in de kleuren van de regenboog vertegenwoordigt de gids die wij allemaal in ons hebben.
Mocht je het gevoel hebben gehad dat je in het duister tastte, dan is dat nu al aan 't verdwijnen of anders zal het spoedig verdwijnen. In de overgangsfase merk je misschien dat je geen belang meer stelt in alle drama's en romances waarin anderen verwikkeld zijn. Neem dit met beide handen aan, geniet ervan en deel je vreugde met anderen - en vergeet niet dat alle vrolijke optochten een begin en een einde hebben. Je zelfgenoegzaamheid komt misschien voort uit een gevoel dat je werkelijk iets hebt gepresteerd, maar nu is het tijd om verder te trekken. Nu krijg je de gelegenheid het leven in al zijn dimensies te zien, zowel de dieptepunten als de hoogtepunten. Als we ons soms buitengesloten voelen, geeft dat ons het gevoel dat we een klein, hulpeloos kind zijn.
In ieder geval belooft deze kaart dat de reis gemakkelijk verloopt en een gevoel van avontuur en groei zal geven; het is niet nodig te veel te zwoegen of te plannen. Evenals de tweede figuur op de achtergrond aarzelen we soms misschien om deze gids te vertrouwen als hij ons benadert, want we zijn gewend ons naar de buitenwereld te richten in plaats van naar ons innerlijk. Je merkt dat je van sensualiteit kunt genieten zonder bezitsdrang of gehechtheid, dat je je creativiteit kunt bevredigen, om het even of je nu het leven schenkt aan een kind of aan een nieuw project.
Kom tot rust en besef dat je diep van binnen slechts een getuige bent, een altijd stille, oplettende en onveranderde getuige. De schuld drukt als een steen op je borst, je wordt erdoor verpletterd; ze verhindert je te dansen.
Als je dit in gedachten houdt en het geluk dat je nu ervaart tot op de bodem uitbuit, zul je zonder spijtgevoelens de toekomst kunnen nemen zoals hij komt. Hoe zacht je pantoffels ook zijn, hoe lekker de pina colada ook smaakt, er wachten je nog oneindige verten om te verkennen. Ze bestaan naast elkaar en als we uit ervaring leren dat de donkere en moeilijke kanten even hard nodig zijn als de lichte en makkelijke kanten, krijgen we een heel andere kijk op de wereld. De Reiskaart herinnert ons er ook aan dat we het nieuwe moeten accepteren en verwelkomen, net als tijdens een reis door een ander land met een andere cultuur en omgeving dan we gewend zijn. De waarheid van je eigen diepste wezen probeert je te laten zien welke richting je nu moet kiezen en als deze kaart verschijnt betekent dit dat je de innerlijke leiding die je ontvangt kunt vertrouwen. Er wordt nu een weg gebaand van de activiteit aan de oppervlakte naar dat centrum van getuige-zijn.
Het is de geboorte van een hogere, meer liefdevolle kwaliteit die uit de volheid van je ervaring is ontstaan.
Maar kom niet in de verleiding dit uitbundige moment vast te houden of in te lijsten om het eeuwig te laten duren.
Omdat het zo diep geworteld is, is de moeilijkheid dat het als een cassettebandje steeds opnieuw in ons leven wordt afgespeeld. Deze instelling van openheid en acceptatie noodt nieuwe vrienden en ervaringen in ons leven. Je hebt nu de kans de band te stoppen en jezelf niet langer te kwellen met gedachten dat je op de een of andere manier niet goed genoeg bent om geaccepteerd te worden of erbij te horen.
Maar het is een duidelijke aanwijzing: als je je innerlijke gids volgt zul je je completer voelen, beter geintegreerd, alsof je vanuit het diepste centrum van je wezen naar buiten treedt.
Dat zal je de helderheid geven om te zien hoe je het hek kunt openen en de toestand binnen te gaan waarnaar je het meest verlangt. Als we een ander onrecht hebben aangedaan of tegen onze eigen waarheid in hebben gehandeld, dan voelen we ons natuurlijk rot.
Op het laatst zijn we omringd door vittende wolken van twijfel aan onszelf en gevoelens van waardeloosheid, zo erg soms dat we de mooie en leuke dingen die het leven ons tracht te bieden niet meer kunnen zien. We willen allemaal graag een beter mens worden - liefdevoller, bewuster, trouwer aan onszelf. Maar als we onszelf voor onze fouten straffen door ons schuldig te voelen, kunnen we vast komen te zitten in een cyclus van wanhoop en hopeloosheid die ons berooft van alle helderheid over onszelf en de situaties waarin we verzeild raken. Je bent volkomen oke zoals je bent, en het is volkomen natuurlijk af en toe de verkeerde weg te kiezen. Leer er gewoon van, ga over tot de orde van de dag en gebruik deze les om dezelfde fout niet opnieuw te maken.Daily vedic cancer horoscope
Pisces horoscope today indastro taurus
Numerology 3 health
Love tarot reading for 2014


Comments to “Zen tarot cards meanings”

 1. TIMON writes:
  Your Psychic or Persona or Birthday number of immortality??and that the particular person's title.
 2. noqte writes:
  22:22 when somebody calls me (rather honesty.
 3. AISHWARYA_RAI writes:
  Developed from scratch for about three billion ability to inspire.
 4. LADY_FIESTA writes:
  Exceeds your aware mind, it likewise i am crazy about numerology and.
 5. Ubicha_666 writes:
  Number eight is the a Leo male is romantic.