Top 10 self help books 2014,the secret magdalene free ebook kindle,watch secret princes online free tlc episodes - Step 1

05.06.2014
Pentru herniile indirecte (L) dar si pentru herniile directe (M) cu diametru mic si mediu (stadiul 1 si 2) prima optiune trebuie sa fie plasa ultrausoara. Folosirea plaselor ultrausoare in protezarea defectelor herniare mari (stadiul 3) mai ales in cazul herniilor directe (M) constituie un factor de risc suplimentar de recidiva. Asadar, recomand folosirea unor plase mai rigide, cu greutate mai mare, in protezarea defectelor herniare mari (M3).
Totusi, in herniile cu diametru mare, unde am folosit pentru protezarea peretelui abdominal plasa mai rigida, am preferat fixarea plasei cu agrafe; practic, am facut un compromis intre soliditatea repararii defectului abdominal si gradul de confort al pacientului. Asa a devenit pentru mine o rutina si un standard abordul laparoscopic al herniilor abdominale, introducerea in practica  a tot ce este avansat tehnic si conceptual  precum si grija pentru confortul si recuperarea rapida postoperatorie a pacientilor.
Congresul International de Hernie de la New York, organizat de Societatea Americana de Herniologie (AHS). Tema centrala in ce priveste hernia inghinala a fost sindromul dureros cronic postoperator. Am avut bucuria de a-l revedea pe cel care a contribuit substantial la formarea mea profesionala in ce priveste abordarea moderna a herniilor abdominale, Profesorul Jan Kukleta (Elvetia).
Lucrarea prezentata de domnia sa in cadrul congresului a avut ca tema impactul pozitiv al fixarii plasei cu adeziv biologic in ceea ce priveste durerea postoperatorie. Operatia laparoscopica pentru hernia inghinala consta in reducerea sacului de hernie si protezarea peretelui abdominal cu o plasa.
Sigur ca aceste dispozitive au avantajul unei fixari solide a plasei la nivelul peretelui muscular. Noutatea consta in aparitia pe piata romaneasca a adezivilor biocompatibili, care nu agreseaza peretele abdominal, astfel durerea postoperatorie fiind diminuata pana la o usoara jena.
Am avut o oarecare retinere fata de utilizarea acestora, experienta fiind destul de limitata in ceea ce priveste rezultatele pe termen lung. Aparitia adezivilor sintetici a rezolvat aceste probleme: cost scazut, fara riscuri biologice, pastrare si administrare facila. Aplicarea substantei se realizeaza cu un dispozitiv special, asigurand fixarea plasei pe muschi. Ca membru activ al Societatii Europene de Herniologie pun in practica principiile acestui for european. Desigur ca aceste concepte presupun indeplinirea unor conditii din partea pacientului pentru ca vindecarea acestuia sa se realizeze in deplina securitate.
Pentru Chirurgia de zi este obligatoriu ca pacientul sa fie inclus intr-o clasa de risc redus din punct de vedere chirurgical, anestezic, cardiovascular si respirator. Chirurgia de o zi se adreseaza pacientilor ale caror afectiuni colaterale sunt perfect compensate si nu  necesita o monitorizare postoperatorie din punct de vedere terapeutic.
Trebuie subliniat faptul ca pacientul care a primit in cursul diminetii anestezie generala, nu poate conduce masina in cursul aceleiasi zi!
Inainte de a raspunde la intrebarea daca poate fi afectat testiculul in operatia de hernie inghinala as vrea sa va dau cateva informatii de anatomie. Canalul inghinal are doua orificii: unul intern, situat mai lateral si unul extern situat medial (mai inauntru). Asa cum am spus, acest traiect parietal (din grosimea peretelui abdominal) este rezultatul migrarii testiculului din regiunea lombara in scrot.
Testiculul are trei surse importante de vascularizatie; doua dintre ele se alatura arterei testiculare (care coboara impreuna cu testiculul, avand originea in artera aorta) in interiorul canalului inghinal.
Fac o mica paranteza: din punct de vedere al leziunilor vasculare, in abordarea laparoscopica paradigma este cu totul alta fata de chirurgia deschisa, si anume CUM EVIT SANGERAREA?
Asadar, in situatia unei leziuni (accidentale) vasculare, in abordul laparoscopic, in care teatrul operator este situat inapoia peretelui muscular, poate fi interceptata cel mult una dintre cele trei surse vasculare, iar testiculul nu va avea de suferit.
Iata deci inca un avantaj al chirurgiei laparoscopice, demn de mentionat la capitolul COMPLICATII.Montarea plasei in abordul laparoscopic se realizeaza inapoia peretelui muscular, fara a manevra in vreun fel cordonul spermatic, care ramane pe peretele posterior al cavitatii abdominale. In chirurgia deschisa, plasa necesita realizarea unui slitz care va fi traversat de cordonul spermatic. Din punct devedere al durerii postoperatorii, posibilitatea de a leza structuri nervoase, raspunzatoare de durere postoperatorie, parestezii (furnicaturi), sau hipo- anestezii (amorteala regiunii inghinale) este aproape zero in chirurgia laparoscopica; in abordul deschis, filetele nervoase pot fi uneori interceptate (mai ales de mana unui chirurg mai putin atent la detaliu!).
In concluzie: accidente intraoperatorii sunt posibile, cu impact mai mic sau mai mare asupra calitatii vietii.
Dar prin abordare laproscopica NU poate fi afectat testiculul in operatia de hernie inghinala; in plus, repararea mai solida a peretelui asigura un risc minim de recidiva, iar durerea postoperatorie redusa si recuperarea rapida asigura un confort superior operatiei deschise! Posibilitatile tehnice terapeutice au schimbat in mare parte punctul de vedere al abordarii multor afectiuni.
In cazul herniei inghinale, abordul laparoscopic nu afecteaza viabilitatea testiculului!, iar hernia inghinala bilaterala poate fi tratata simultan prin aceleasi 3 (mici) incizii.
In tratamentul laparoscopic al herniilor si eventratiilor.plasa se fixeaza pe fata interna a peretelui abdominal (ca in desenul din stanga), fara a taia peretele muscular si a-i scadea rezistenta.
In opertia deschisa, dupa sectionarea peretelui muscular si aprecierea orificiului herniar, urmeaza acoperirea acestuia cu o plasa montata pe fata externa (desenul din dreapta).
Un alt avantaj major al laparoscopiei este acela ca structurile anatomice se vad foarte bine, operatia (disectia) fiind mult mai putin sangeroasa (sau deloc sangeroasa) decat in cazul operatiilor deschise.


Principalul accident intraoperator al oricarei operatii (deschise sau laparoscopice) este hemoragia. Iata deci principalele motive care stau la baza afirmatiei ca LAPAROSCOPIA ESTE GOLD STANDARD IN TRATAMENTUL HERNIEI SI EVENTRATIEI!
Tratamentul modern al herniilor abdominale are in vedere, pe langa rezultatele functionale pe termen lung, pe langa confortul postoperator si recuperarea rapida, problema duratei spitalizarii pentru operatia de hernie adica aplicarea conceptului de chirurgie de zi sau chirurgie de o zi.
Asta inseamna ca pacientul se interneaza in ziua in care este programat la operatie si, in functie de tipul de anestezie si de posibilitatile de monitorizare la domiciliu, se poate externa seara sau a doua zi.
Scurtarea duratei spitalizarii pentru operatia de hernie nu trebuie sa afecteze securitatea pacientului.Operatia pentru hernie practicata de un chirurg experimentat poate satisface cerintele conceptului de chirurgie de zi. Concluzie: atat pentru hernia operata laparoscopic cat si pentru hernia operata deschis, durata spitalizarii este de o zi.
Pentru ca afecteaza cca 15% din populatie; pentru ca multi dintre cei cu care am avut un contact pe aceasta tema (pacienti sau persoane apropiate) au ridicat o serie de probleme cu privire la tratamentul acestei afectiuni.
Constatarea unei tumefactii (umflaturi), insotita sau nu de durere, sau senzatie de greutate, care dispare atunci cand stati culcat pe spate, cu abdomenul relaxat, sau prin apasare cu mana sugereaza diagnosticul de hernie. Pentru precizarea diagnosticului este suficienta o examinare minutioasa din partea unui medic specialist. Tratamentul herniei este necesar pe de-o parte datorita faptului ca, in timp, isi mareste volumul si pe de alta parte datorita riscului de complicatii. Vorbim de o hernie complicata, atunci cand nu se mai poate reintroduce in abdomen (hernie incarcerata) si mai ales cand devine dureroasa. Aceasta metoda nu aduce vindecarea, fiind folosita in cazuri particulare in care pacientul prezinta contraindicatii anestezice si chirurgicale. Asa cum am mentionat si cu ocazia unui interviu realizat la hotnews, singura modalitate de vindecare a herniei este tratamentul chirurgical. Interventiile chirurgicale deschise, cu protezarea peretelui abdominal cu o plasa, reprezinta una din modalitatile cele mai folosite in tratamentul herniilor abdominale. Prezinta avantajul rezolvarii fara tensiune a defectului parietal (orificiului herniar) cu scaderea ratei de recidiva la 4-5%. Abordarea laparoscopica reprezinta modalitatea cea mai moderna de rezolvare a herniilor abdominale.
Anestezia  poate fi locala, rahidiana sau generala pentru operatia clasica si doar anestezie generala pentru operatia laparoscopica. Durerea postoperatorie este dependenta de tipul de abordare (fiind mult mai redusa dupa operatia laproscopica) dar si de abilitatile si experienta chirurgului (menajarea nervilor din regiune face ca, postoperator, pacientul sa nu aiba durere, amorteli, furnicaturi). Fara a avea intentia de a micsora rolul si eficienta procedeului clasic, recomand operatia laparoscopica. Pentru a permite cicatrizarea tesuturilor si crearea unui plan fibros, rezistent care sa prevenina recidivarea herniei.
O atentie deosebita trebuie acordata diverselor stari patologice care pot pune in tensiune musculatura peretelui abdominal, si care trebuie evitate sau tratate. Stim inca din copilarie ca zgarieturile, taieturile, intepaturile sunt urmate de durere sau usturime. Prominent researchers from this field are included in many of the following books, but don't let that scare you.
Sample Personal Development Plan and Workbook This book in all popular eBook formats lays out a structured plan for personal growth in 16 areas of life, including life purpose, overcoming fears, improving relationships, becoming more positive, and more. Though referring to a person as a perfectionist rings of a compliment, in reality perfectionism is a significant cause of unhappiness. Author Tolle makes the point–a powerful one–that focusing your energy and attention on now will remove fear from your life. Linley’s four strengths quadrants, Realized Strengths, Unrealized Strengths, Learned Behaviors, and Weaknesses, provides a model for your personal growth by continuing to focus on your realized and unrealized strengths, avoiding use of your weaknesses, and being cautious about over-using your learned behaviors.
A non-traditional psychologist, Orloff combines the sciences of biology and psychology with spirituality and intuitive energy to help people rid themselves of the unhealthy burdens of being buried in negative emotion. I personally am a great believer of self help books, I suffered from severe depression and even went through ECT treatments as a last resort but what really helped me in the end of the day was reading self help books and constantly practising the recommended exercises, I think it is important to read many different ones till you consolidate your own personal view and system that is right and helpful for you, and I honestly think that if you put the time and effort into learning how to become the happier and more successful version of you then you will eventually get there and you will even learn to enjoy and appreciate the growth process and everything you have been through. It combines the new-age approach with understanding of human psychology and it gives the reader tools to improve all areas of life.
Sent by AwakeAdventuresWith the increasing pace and complexity of modern life, many people like to take the time to reflect and meditate on what really motivates them, and what really fulfills them. Abordul laparoscopic castiga tot mai mult teren dar chirurgia deschisa detine suprematia in situatii deosebite, cu defecte herniare mari. Am discutat despre aceasta problema in capitolul MODALITATI DE FIXARE A PLASELOR DE HERNIE.
Au eficienta foarte buna dar au cost ridicat,au riscul (teoretic) de a fi contaminati biologic (la fel ca si produsele de transfuzie), protocol de pastrare si administrare laborios.
Substanta de baza este cian-acrilat, produs neresorbabil si netoxic, actual larg raspandit in practica chirurgicala. Ele migreaza in jos, strabat peretele abdominal -printr-un traiect oblic- pentru ca, la nastere, sa ajunga in scrot.


In acest fel, canalul are un traiect oblic, lucru foarte important din punct de vedere al mecanicii peretelui abdominal.
Asadar, canalul inghinal contine cordonul spermatic – ansamblul de structuri vasculare, nervoase si ejaculatorii.
Chirurgia a devenit minim invaziva, punandu-se accentul pe recuperare rapida si rezultate superioare abordului deschis.
Aceasta tensiune poate fi factor favorizant pentru aparitia unei hernii la nivelul cicatricii.
Este posibil ca in sacul de hernie sa iasa un segment de intestin, care se poate incarcera si apoi strangula.
Datorita faptului ca prin apropierea marginilor acestui orificiu se creaza o tensiune in peretele muscular, care predispune la recidiva herniei, procedeul este folosit rar, in cazuri particulare. Prezinta avantajul integrarii rapide a plasei in structurile peretelui abdominal, rata redusa de recidiva (3-4%) si disconfort minim postoperator.
Este vorba mai degraba de un disconfort local, asemanator durerii produse de “febra musculara”. Cei mai multi pacienti, unii operati chiar pentru hernii voluminoase, se mobilizeaza cu usurinta, fara sa aiba nevoie de medicamente contra durerii.
I've read and studied each book extensively, and have authored one which fills a void I found in the vast market of self-help material.
Each book is written for the lay-person in easily understood language with examples and practical tips you can use to improve your life immediately. Having a plan to follow guides your growth step by step, or allows you the flexibility to pick and choose from among the 16 topics. Based on the latest positive psychology research studies, this book is a comprehensive guide to happiness and provides dozens of strategies, tips, exercises, and interventions to help you easily become a happier person.
Many commercial and government sponsored change programs (stop smoking, lose weight, drug and alcohol abuse, etc.) follow Prochaska’s model for successful lifestyle change.
For those unhappily chasing perfection in their own lives and the lives of others, this book is an eye-opener. So much of our lives are fear-driven that this one concept alone is worth the cost of this book. This is but one of their books devoted to teaching you how to get what you really want out of life—a great place to start your mastery of your environment.
Whether your issue is one of relationship, illness, or a difficult decision to be made, Moss presents a model for using your natural, internal wisdom to cope with problems without the unnecessary suffering often resulting from the ego’s stories.
Either follow the plan directly, or pick and choose the topics you feel most important for your growth. There are activities, actions and people that help uplift, improve and inspire your life on a personal level.
In essence, they are trying to discover who they are amidst all of the different influences and messages that swirl around in the culture. Pentru ca indicatia operatiei laparoscopice trebuie sa aiba prioritate avand in vedere avantajele pe care le prezinta, iar in fata unei situatii in care operatia nu poate continua fara riscuri majore pentru pacient, chirurgul apeleaza la situatia de rezerva : operatia deschisa. Iar in situatia (ipotetica!) in care se realizeaza 10 incizii de 1 cm (ar insemna 10 instrumente laparoscopice), suma tensiunilor fiecarei plagi de 1cm suturate  este mai mica decat tensiunea dezvoltata intr-o plaga suturata de 10 cm. Pentru ca factorii favorizanti amintiti trebuie insotiti de factorii determinanti, si anume punctele cu rezistenta scazuta in arhitectura peretelui abdominal. In primul rand pentru ca diagnosticarea este la indemana unui chirurg atent, iar in al doilea rand, atat la ecografie cat si la tomografie computerizata sau RMN pacientul sta culcat pe spate, pozitie in care de obicei continutul herniei reintra in cavitatea abdominala. Chiar daca altii resimt durere locala, aceasta diminua cu fiecare zi si poate fi tratata cu analgezice usoare.
As a life coach and author of over 600 articles on the topics of personal growth and development, I draw heavily on the research findings from the field of Positive Psychology.
Each topic provides examples, exercises to help you apply the material to your own life, and references to other resources.
If you’ve been battling self-defeating bad habits for years, pick up this lifestyle change classic. Focusing on now allows you to avoid the complication and difficulty brought on by worry for the future or guilt about the past. Judith Orloff uses to help her clients free themselves from the harmful and debilitating effects of negative emotions, such as fear, jealousy, anxiety, and depression.
Then select from among the appropriate books from the list based on the area(s) of growth you select.
In Authentic Happiness, Seligman shows how to increase happiness by simple daily practices.
Read Authentic Happiness and The Strengths Book for a broad understanding of your unique personal abilities.Flyer for secret santa
Self esteem seminars inc ii
Coaching wrestling


Comments Top 10 self help books 2014

 1. Ya_Misis_Seks
  Ensure that us to discover a real place.
 2. turkan
  Vipassana trainer, Shinzen Young, for a number of years the Six Stances of Management.
 3. oO
  Movements which use magic, such as Wicca , Thelema work, ceremonies and rest - helps to keep impact.
 4. Nastinka
  SoulArts religious retreat universally say, that they've skilled.