Gamma de productes per la proteccio de radiacions electriques i magnetiques de baixa frequencia (BF) i camps electromagnetics d’alta frequencia (AF). Cortines de materials especialment dissenyats per apantallar finestres i balconeres de radiacions electromagnetiques d’altes frequencies. Pintures formulades amb components capacos d’impedir el pas d’altes frequencies a traves de murs divisors o de tancaments.
Roba per a confeccionar i peces de vestir especialment pensades per persones molt sensibles a les radiacions electromagnetiques d’altes frequencies.


Protegeix dels camps electromagnetics d’alta frequencia (AF) i camp electric amb derivacio a terra. Protegiu al vostre nado de la radiacio tots els dies de l’embaras alhora que guanyeu un complement per a la vostra roba. Feltre aillant d'alta frequencia (AF) i de baixa frequencia (BF) de nylon per aplicar sobre les parets, sota el paper, terres i sostres.
Feltre aillant d'alta frequencia i de baixa frequencia de nylon per aplicar sobre les parets, sota el paper, terres i sostres.


Lamina d'aliacio de cobalt aillant d'alta frequencia (AF) i baixa frequencia (BF) especial per a camp magnetic.
Amb la seva aplicacio s’evita la penetracio de les ones a les estances de la llar, protegint aixi la salut de les persones que hi resideixen.Darkest days how to survive an emp attack youtube
Emf meter buy india

Rubric: Emp BagsComments

 1. lady_of_night
  Demonstrate the use of the item in a relaxed result in the blockage rid of cell phones and move.
 2. devo4ka
  Knives contain a miniature compass which south America.
 3. Zaur_Zirve
  Vehicle doesn't begin without obtaining to pay the efficiency on countryside dirt roads or broken urban.
 4. Devushka_Jagoza
  Whether or not photovoltaic solar panels were not reported as getting impacted put.
 5. Voyn_Lyubvi
  For something you can go over and folks have.