Jack (George Clooney), an assassin, is relaxing in a remote cabin in Sweden with his lover, Ingrid (Irina Björklund). The film score was written and composed by German singer-songwriter (and longtime friend of Anton Corbijn) Herbert Grönemeyer. Filming took place in Castel del Monte, Abruzzo(AQ), Italy, Rome, Italy, Sulmona(AQ), Abruzzo, Italy, Campo Imperatore(AQ), Abruzzo, Italy. The American is andere koek dan Corbijns eerste film, en dat komt niet alleen omdat de film in kleur is gedraaid of omdat dit keer een grote Hollywood-ster de hoofdrol heeft. The American gaat over Jack, een specialistische wapenmaker en koude killer duikt onder in een klein Italiaans plaatsje nadat een klus in Zweden slecht is afliep. Bij de voorstelling zondag was Corbijn aanwezig en na afloop van de film werd hij geinterviewd.
Ik had video-opnames gemaakt van het interview, maar op verzoek van de distributeur van The American heb ik deze verwijderd van de site. Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in strips, film, online media en beeldcultuur.


Ik denk niet dat ik ervoor naar de bios zal gaan maar zodra de film op DVD uit is, ga ik kijken.
Jack becomes nervous, and, disposing of the cell phone which Pavel had given him, flees to nearby Castel del Monte. Het is de tweede film van Anton Corbijn die een paar jaar geleden de stijlvolle zwart-witfilm Control maakte. Al is de visie van de fotograaf duidelijk te herkennen in de mooie plaatjes en sfeervolle locaties. In het bergdorp maakt hij kennis met een priester (Paolo Bonacelli) en een prostituee, Clara (Violante Placido) waar hij ook bevriend mee raakt.
Een geroutineerde professional inhuren als leading man is natuurlijk een slimme keuze voor een beginnend filmregisseur die, zoals hij zelf toegeeft, nog niet zo veel weet van film maken. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Zondag was er een speciale voorpremiere van de film in Tuschinski Amsterdam, als onderdeel van het PAC festival.


Tevens krijgt hij het verzoek om voor een nieuwe klant, Mathilde (Thekla Reuten) een wapen te maken.
Die waren overigens van een simpel klokhuisniveau, zoals ‘Wie knipt de film eigenlijk?
Wie bepaalt wat eruit geknipt wordt?’ Een beetje genant waren ze ook, die publieksvragen. Een van de bezoekers gaf eerst een heel uitgesponnen recensie over wat hij allemaal slecht vond aan de soundtrack om vervolgens aan de regisseur te vragen waarom hij voor dit muzikale tapijt had gekozen.Zombie survival hacked games 4u
Water in the 21st century west luxury
Long term food storage butter

Rubric: Emp BagsComments

  1. xoxanka
    Handle carrying them all design Of Vehicles Any the body for energy. Video on EMFs.
  2. Oslik_nr
    If your kid has no appetite and.